Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čitam danas da ekonomski pokazatelji (nisam vičan tim terminima) govore da recesije u SAD verovatno neće biti. Trgovci su definitivno u pozitivnom modu, ali se izgleda čeka potvrda za neke ozbiljnije korake.

Ne znam baš…dolar baš ode nizbrdo poslednjih dana, videćemo da li ga FED namerno gura nizbrdo da bi stimulisao izvoz ili je nešto drugo u pitanju.

Dolar ide nizbrdo zbog japanskog jena, treba se informisati kompleksna je tema. Berkshire (Buffet) je nedavno unovčio deo deonica apple -a, pretpostavljam da žele da budu spremni sa kešom da uskoče ako bude krahova da kupe nešto povoljno. To je dovoljan nagoveštaj da treba imati neki keš u slučaju krahova.

Očekivao se jači bull run sa kriptovalutama(Bitcoin block halfing), činjenica da obim trgovina nije porastao znači da i dalje berze navlače i manipulišu tržište - i da veći igrači izbegavaju kripto jer je ogroman rizik baš zbog nesigurnosti tradicionalnih tržišta.

Tldr Trenutno prognoziranje cene kripta je igra na sreću, imajte keš za brzu reakciju ako bude rasprodaja, pratite tradicionalna tržišta i ako bude sigurnosti tu i poveća se obim trgovina kripto tržišta onda ima razloga da se krene ka zelenom.

Kako vi razmišljate?

P.S. moj prvi post 🙂

Došao s odmora (bolje da nisam kad vidim sve ovo) pa listam aktivnosti unazad.
Elem, što se tiče FET to je izgleda propala stvar. Klasična hype navlakuša, neko uzeo $$$ i ćao zdravo.
Prema navodima sa Binance Square, imali su sastanak (valjda ti lopovi) 22 Jula održan na X (jako respektabilno mesto jelte) i doneli odluku da naziv ostaje FETCH, ticker ostaje FET jer je promena blockchain naziva nepraktična i neefikasna a merger je završen.
Prema tome, došao je rastanak pa kud koji, da se ne ljubimo🙂.
Moze da bude,a i ne mora.Mnogi altovi su potonuli u zadnje vreme x3-5 neki i vise.Tako da nije samo Fet imao veliki pad.Hajp se smanjio,cela prica je utihnula.Ali se ja iskreno nadam da ce se koliko toliko oporaviti.Jer sam kao i mnogi ostao zaraobljen u njemu.Neko u Fetu,neko u strax-u,itd,itd

Tron prestigao Cardano... vrlo cudan chart ima (Tron) poslednjih 5 godina. SUN ode parabolic, ma nije ni parabolic, ravna linija na gore 😛. Steta sto sam ga se rastosiljao pre par meseci dok sam jos bio u profitu 😛...

Tron prestigao Cardano... vrlo cudan chart ima (Tron) poslednjih 5 godina. SUN ode parabolic, ma nije ni parabolic, ravna linija na gore 😛. Steta sto sam ga se rastosiljao pre par meseci dok sam jos bio u profitu 😛...
Meni je tron cudan ceo od pocetka, i uvek sam se cudio ko kupuje ako iko kupuje taj coin.

Q4 se ceka. Svaka spekulacija je vezana za micro peak. Nece altovi krenuti bez btc/eth. jos jedno mesecak dana.

Ko je kupio u novembru/decembru, a nije prodao, još uvek je u plusu x2. Možemo da posmatramo situaciju iz više uglova.

Iz Fet-a je realno trebalo izaci pred onu najavu mergera. Trebalo je ispratiti staro dobro "buy on rumour sell the news". Posle najave je bilo vise nego logicno da ce pasti sa 3.5$. Onda se i BTC povukao dole i cena se samo rusila. Ne otpisujte Fet prerano, ima on lufta za skok.
Nisam ispao bas najpametniji, ***, privatno se svasta izdesavalo.

Saj je jednom davno lepo rekao: "ne prodajte jeftino svoje novcice".

...Lovac na ucene , koga ga je riddick stpao u kavez izmedju dve macke na kraju filma je rekao: "trebao sam uzeti novce" 🙂

Meni je tron cudan ceo od pocetka, i uvek sam se cudio ko kupuje ako iko kupuje taj coin.
vrlo vrlo vrlo kvalitetan novcic
pogledaj mu graf od pocetka na ovamo milina, licno mi je br.2 u portfoliu.... ponekad se strecnem za ETH ali za TRON nikada.
Nije spekulativan zato ga raja i ne komentarise a ako krene nekim silaznim trendom sigurno ce imati vremena za bezbedan izlaz.

E deco deco...
Preleteo sam preko poruke clana na M.....i gde god je ulozio novac...to je pocelo da pada...cena nafte ode doleeeeee....prodaj te akcije, dok jos vrede nesto 😉

Ne pretvarajte vise taj FET u LTC

Realno, dobar spekulativni coin za swing trejd, udji/izadji... Sto kroz btc, sto kroz usdt i nista vise

Gubim na njemu, ali sam jos bolje i zaradio

Dokle moze ETH pitam se? 🤔 Pre neki dan sam prestao da stejkujem ETH jer je APY pao na nekih 3.5% ( na godisnjem nivou ) sto me ne zadovoljava na mesecnom nivou tako da cu najverovatnije trejdovati i tu kolicinu i na taj nacin pokusati da izvucem veci gain. Videcemo kako cu proci ali jedan uspesan trejd pa makar bio i 5% pokriva godisnji gain od stejka. Rizik je tu ali...

Kakv crni rizik Džigi. ETH se na 3K vraća lagano možda i pre Q4.

Kakv crni rizik Džigi. ETH se na 3K vraća lagano možda i pre Q4.
Ne zurim ja ali kako si tako siguran? Verujem i ja da ce otici na 3k+ ali ne znam kada. Ako ode na 3k+, otici ce i na 4k u nekom trenutku ali neka ideja je da se trejduje izmedju. Samo da uhvatim jednu zelenu svecu a na kolicinu koju hocu da trejdujem i 100$ razlike je ozbiljan gain. 3.2k bi mi cucnuo k'o budali samar. Ali pratim pa cemo videti.

Dokle moze ETH pitam se? 🤔 Pre neki dan sam prestao da stejkujem ETH jer je APY pao na nekih 3.5% ( na godisnjem nivou ) sto me ne zadovoljava na mesecnom nivou tako da cu najverovatnije trejdovati i tu kolicinu i na taj nacin pokusati da izvucem veci gain. Videcemo kako cu proci ali jedan uspesan trejd pa makar bio i 5% pokriva godisnji gain od stejka. Rizik je tu ali...
Ne moze jos mnogo 🙂 ja predvidjam/nadam se bar jos jednom zaronu BTC ka 54k samim tim ETH na 2100-2300 i to bi verovatno bila poslednja sansa za utovar pred Q4 raketicu

ja ETH gledam kroz BTC odnos i mislim da moze ispod 0.04, mozda se samo nadam vidit cemo 🙂

0.03 bit trebalo da je dno, tako da bih ja vec na 0.035 prelazio polako, za sada sad usao na 0.044

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno