Navodno je celo tržište malo živnulo jer se Kennedy povukao iz trke za predsednika i podržao Trumpa.MATIC-a imam dosta, a cena mu se lepo oporavlja. Zna li se razlog ?
Moze da bude,a i ne mora.Mnogi altovi su potonuli u zadnje vreme x3-5 neki i vise.Tako da nije samo Fet imao veliki pad.Hajp se smanjio,cela prica je utihnula.Ali se ja iskreno nadam da ce se koliko toliko oporaviti.Jer sam kao i mnogi ostao zaraobljen u njemu.Neko u Fetu,neko u strax-u,itd,itdDošao s odmora (bolje da nisam kad vidim sve ovo) pa listam aktivnosti unazad.
Elem, što se tiče FET to je izgleda propala stvar. Klasična hype navlakuša, neko uzeo $$$ i ćao zdravo.
Prema navodima sa Binance Square, imali su sastanak (valjda ti lopovi) 22 Jula održan na X (jako respektabilno mesto jelte) i doneli odluku da naziv ostaje FETCH, ticker ostaje FET jer je promena blockchain naziva nepraktična i neefikasna a merger je završen.
Prema tome, došao je rastanak pa kud koji, da se ne ljubimo🙂.
Meni je tron cudan ceo od pocetka, i uvek sam se cudio ko kupuje ako iko kupuje taj coin.Tron prestigao Cardano... vrlo cudan chart ima (Tron) poslednjih 5 godina. SUN ode parabolic, ma nije ni parabolic, ravna linija na gore 😛. Steta sto sam ga se rastosiljao pre par meseci dok sam jos bio u profitu 😛...
Zato je od Aprila u stabilnom padu od ~65% Tada bio ~$3 a sada ~$1,Ovde cim napljuvaste FET, on skoci 25% u dva dana. Nije Morbius jedini.
Navijam za FET btw 😆
isto kao svi altovi sto su crashovali, sada je najbolje vreme za kupovinu altovaZato je od Aprila u stabilnom padu od ~65% Tada bio ~$3 a sada ~$1,
vrlo vrlo vrlo kvalitetan novcicMeni je tron cudan ceo od pocetka, i uvek sam se cudio ko kupuje ako iko kupuje taj coin.
Ne zurim ja ali kako si tako siguran? Verujem i ja da ce otici na 3k+ ali ne znam kada. Ako ode na 3k+, otici ce i na 4k u nekom trenutku ali neka ideja je da se trejduje izmedju. Samo da uhvatim jednu zelenu svecu a na kolicinu koju hocu da trejdujem i 100$ razlike je ozbiljan gain. 3.2k bi mi cucnuo k'o budali samar. Ali pratim pa cemo videti.Kakv crni rizik Džigi. ETH se na 3K vraća lagano možda i pre Q4.
Ne moze jos mnogo 🙂 ja predvidjam/nadam se bar jos jednom zaronu BTC ka 54k samim tim ETH na 2100-2300 i to bi verovatno bila poslednja sansa za utovar pred Q4 raketicuDokle moze ETH pitam se? 🤔 Pre neki dan sam prestao da stejkujem ETH jer je APY pao na nekih 3.5% ( na godisnjem nivou ) sto me ne zadovoljava na mesecnom nivou tako da cu najverovatnije trejdovati i tu kolicinu i na taj nacin pokusati da izvucem veci gain. Videcemo kako cu proci ali jedan uspesan trejd pa makar bio i 5% pokriva godisnji gain od stejka. Rizik je tu ali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari