Šta je novo?

Motorola Srbija na Forumu

Takođe sam pisao Dejanu na private, i danas se javio da su problemi sa serverom rešeni i da bi trebalo da dobijem update. Update je stigao i odrađen, nema nekih vidljivih razlika na prvi pogled. Videćemo za dalje kako će se ponašati.
Još jednom hvala Dejanu na angažovanju i ne odustajanju da se problem sa update-om na A14 reši.

Ево неких пар утисака на Андроиду 14.
Камера је одбијала снимање на СД картицу, сада то функционише како треба.
Била је појава да пар апликација кад их стартујем избаце почетни екран на делић секунде и одмах се угасе па сам морао поново да их стартујем. И то је сада отклоњено.

Da li neko zna kada ce se pojaviti moto tag u prodaji? Ili ako vec postoji gde je moguce kupiti isti?

Ја сам узео пар тагова са Алија, такорећи неупотребљиви.

Pitanje za Dejana, kada će se pojaviti g85 u Srbiji i po kojoj cjeni?
Hvala na odgovoru.
Pozdrav.

Za sada ga ima samo u Yettelu, nemam za sada informaciju da li će se pojaviti i kod ostalih partnera.

5x pitam u temi i niko da odgovori. Hoće li se ikada srediti neupotrebljivi lock screen koji je zamenio upotrebljivi peek display?

Vaš predlog/sugestija je preneta dalje kolegama i naravno da će se raditi na unapređenju.

Какав је то (био) тај пик дисплеј?

Postojao na A13, baš bio koristan

Ето, након последњег ажурирања система и рестарта мобилног, нестадоше слике са СД картице. Подешавања камере се нису променила.

Karticu sa aliexpresa najbolje baciti u djubre

Баци ти своју, ја ћу моју да користим колико будем могао, на начин на који будем могао, није баш неупотребљива.

Neka...Pusticu te da sam dodjes do zakljucka😏

Ето, након последњег ажурирања система и рестарта мобилног, нестадоше слике са СД картице. Подешавања камере се нису променила.
Kao sto je dobronamerno mislio kolega @bakara to se i desilo.

Установио сам шта је правило проблеме са снимањем слика на картицу. Сад ради како треба.
Хвала добронамерним препорукама да бацим картицу.

Da mozda podelis svoje resenje, mozda nekom zatreba?

Znaci, bacio si karticu i uzeo nesto normalno?

Наравно да нисам, тај добронамерни савет нека послужи другима. Ја настављам са тестирањем.
Кад завршим, објавићу овде.

Ćao. Kupio sam Motorolu Edge 50 Fusion. Za sad super zadovoljan telefonom.

Interesuje me samo kako na njoj funkcioniše eSIM i dual SIM. Vidim spolja da ima samo jedan slot u koji se može ubaciti nano SIM kartica, i tu sam već ubacio karticu koju nameravam da koristim kao sekundarnu. Još mi preostaje da stavim eSIM za svoju primarnu karticu, i to ću uraditi večeras, ali imam još i ovo pitanje. Da li bi ja na telefon mogao da stavim obe svoje kartice kao eSIM-ove, ili on može da prihvati samo jedan eSIM?

Ne očekujem da bih mogao da koristim tri kartice odjednom,😁 ali me samo interesuje da li imam tu opciju da biram između 2 x eSIM i opcije eSIM+SIM?

Можеш убацити више есим картица али ти може само једна бити активна...

Сим коју убацујеш је углавном Сим1, а Есим је Сим2.

Da li je moto tag upotrebljiv za daleke distance, na primer da se zakaci na ranac deteta ili tako nesto. Posto vidim da je u pitanju bluetooth uredjaj?

Da li je moto tag upotrebljiv za daleke distance, na primer da se zakaci na ranac deteta ili tako nesto. Posto vidim da je u pitanju bluetooth uredjaj?
Da, u pitanju je UWB uređaj. Predviđen je za takve stvari. Može se locirati preko Google-ove "Find my device" mreže bilo gde u svetu.

Da, u pitanju je UWB uređaj. Predviđen je za takve stvari. Može se locirati preko Google-ove "Find my device" mreže bilo gde u svetu.
Prema specifikacijama, Moto Tag ima domet oko 76 metara na otvorenom prostoru bez prepreka. Međutim, u zatvorenom prostoru ili u prisutnosti prepreka, poput zidova, domet može biti manji.

E sada kako moze bilo gde u svetu kada je potrebna konekcija sa nekim uredjajem kao sto je na primer mobilni telefon. Dakle ako tag nema vezu sa nekim uredjajem onda je beskoristan, ako ne gresim?

Prema specifikacijama, Moto Tag ima domet oko 76 metara na otvorenom prostoru bez prepreka. Međutim, u zatvorenom prostoru ili u prisutnosti prepreka, poput zidova, domet može biti manji.

E sada kako moze bilo gde u svetu kada je potrebna konekcija sa nekim uredjajem kao sto je na primer mobilni telefon. Dakle ako tag nema vezu sa nekim uredjajem onda je beskoristan, ako ne gresim?
Ne mora da ima vezu sa uređajem. Ako se, na primer, tag izgubi, velika je šansa da će ga neki Android uređaj u blizini locirati i prikupiti podatke, gde god se on nalazio. Više detalja pogledaj na "Find my device network" Help stranici.

Prilozi

• Find my device.jpg
    Find my device.jpg
    89.9 KB · Pregleda: 12
Nazad
Vrh Dno