Šta je novo?

Dune: Awakening

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet

MMO u Dune univerzumu. Taman malo da se izvuče para dok traje hype oko skorašnjih filmova.

Ne treba ništa očekivati. Jedan čovek ga je super opisao: This is a certified 2010 game with 2018 visuals releasing in 2025.

ali Funcom…. videcemo :)

ako budem mogao da budem neki solo lonely freman bounty hunter, da vijam mete po Arakisu i neki black market za gear… igrace se :D

ali Funcom…. videcemo :)

ako budem mogao da budem neki solo lonely freman bounty hunter, da vijam mete po Arakisu i neki black market za gear… igrace se :D
Conan Exiles i Secret worlds nisu loši,jedino kod conana mi smeta šta nemogu celu vojsku da napravim thralova pa da dominiram :p

U Bellwright to može,ideš i kolješ bandite :p

20.05.2025.

moze na steamu da se skine character creation i benchmark tool (17GB) i uskoro krece preorder (50eur)

Untitled.png

:)

Jesi pazario,il su te baš baš izvukli?

I naravno javljaj utiske

izvukli :)

nisam jos pazario, taman da testiram vredi li.

Please remember that this is a closed beta, and all information about it, including your participation, any videos, screenshots, or media, must not be shared with anyone.

To participate in the playtest, you must first sign our Non-Disclosure Agreement (NDA). This document outlines your obligations in regard to not sharing any information about the game. To sign it, please follow the link below, log in to your Steam account, and sign the NDA.

We will be sending Steam Keys to those who sign the NDA soon, along with more information about joining the closed beta test.

Should you prefer not to sign an NDA, there will be opportunities to test the game without an NDA at a later date.
The dunes of Arrakis await you.

Bas ce da te jure po banani ako prekrsis i posaljes sliku nekom, kako da ne. :D

Je l igra neko? Skoro video na redditu da ima naših. Krenuo pre par dana, meni je odlična. Vidim da su mišljenja po netu baš podeljena. Čini mi se da se najviše žale igrači koji bi želeli da je čisto PvE, bez PvP. Imam oko 20ak sati i nisam ni blizu ovih naših što smo u istom timu. Za tih 20ak sati nisam video druge igrače mada sam i dalje na prvim mapama na koje se napredniji igrači posle slabo i vraćaju

igrao closed betu, shvatio sam da nemam toliko vremena u zivotu da posvetim ovome :)

Ne znam na šta tačno misliš, ne znam šta se kasnije radi... Ovako za bazu je veoma lako po meni. Treba ti 5min da skupiš resurse kojima može da se zaštiti baza narednih 30 dana da se ne loguješ uopšte
igrao closed betu, shvatio sam da nemam toliko vremena u zivotu da posvetim ovome :)

Nazad
Vrh Dno