Tu stoji, nego sam mislio da ovamo treba. Dobro, onda sta je tu je, probacu sutra uvece opet, ali cisto sumnjam da ce moci, verovatno ce u toku sledece nedelje da proradi.Pojaviće ti se tag u sekciji Pregled i dodavanje tagova kroz par dana ako već nije.
Pa kasno sam video na netu za to, vec bio narucio preko Enpay aplikacije.Trebao si u posti da uzmes, moze odmah na Toll4all da se registruje i isto je postpaid.
Bio sam od 23 do 30og jula bas u Ohridu i u dolasku isao sa strane preko Prilepa a u povratku sa strane koja ide preko Gostivara.Da li moze nas TAG da se koristi na autoputu od Gostivara do Skopja?
U maju je vec pisano o tome i tad uopste nije radila elektronska naplata putarine na toj dionici autoputa ali je trebalo za nekih mjesec dana da pocne sa radom.
Plan je da u povratku iz Grcke svratim do Ohrida i tamo prenocim pa onda do Sv Nauma i odatle nazad za NS.
Posto je vrlo mala razlika u kilometrazi (po Google Maps 6km) ako se ide Sv Naum - Gostivar - Skopje - Presevo - NS i Sv Naum - Bitola - Prilep - Presevo - NS koji put preporucujete?
Prošle godine išao preko Bugarske, planiram i ove da idem. Išao sam 21.08.ka Grčkoj, u istom terminu i sada.Da li se neko skoro išao preko Bugarske? Kakvo je stanje?
Pitao sam u junu njihovu (Egnatia Pass) podršku i ovo je njihov odgovor:I šta znači ovo No QR Transponder was found?
Isao ja pre mesec dana. Asfalt je naucna fantastika u odnosu na NMK, Gradina 1h, ide brzo jer ima 7 traka, Kulata 1h, vikend je bio u pitanju.Da li je neko skoro išao preko Bugarske? Kakvo je stanje?
Baš tako, pista.Isao ja pre mesec dana. Asfalt je naucna fantastika u odnosu na NMK, Gradina 1h, ide brzo jer ima 7 traka, Kulata 1h, vikend je bio u pitanju.
Ишао тамо половином јула и назад крајем јула. На тамо је било гужве на граници (Градина), чекали око сат и 40 минута (ноћу око 3-4, понедељак на уторак), али смо некако уплаи у лоше траке, све остале су ишле брже. На Гркој граници није било страшно, можда пола сата. У повртаку на обе границе релативно брзо, 20-30 минута (петак). Асфалт је добар, ту и тамо има неравнина, али ништа страшно. Магистрала у долини Струме је од Симитлија до Кресне (27км), и ту је забрањено претицање, постављени су и стубићи измећу трака, ограничење је мислим 60-70. на осталом делу је аутопут и ту и тамо има неких ограничења, али поштујеш их и нема бриге. Кроз Грчку неких 30км аутопут (а ако идеш према Солуну онда скроз). Није баш сјајан, али подношњиво. Од Сереса магистрала, широка, са зауставним тракама, сасвим солидна.Bas sam danas hteo da postavim isto pitanje za Bugarsku, treba da idem za 10ak dana. Negde na netu su pisali da na granici ima guzve zbog Turaka koji idu tuda, a kolega mi sad rece da se vracao tuda sa Tasosa i da ima dosta policije i cesto su ogranicenja smanjena na nekim delovima pa mu je utisak da je sporo bas prosao i da bi brze kroz Makedoniju. Bilo bi dobro ako bi se javio jos neko ko ide ili ko je skoro isao.
On je taj problem resio sa jednom zelenom evropskom novcanicom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari