Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Poslao reklamaciju. Hvala.

Evo pošiljke sa praćenjem .Porućena 17.07.,danas stigla.

Prilozi

• screenshot_294.png
    screenshot_294.png
    59.9 KB · Pregleda: 66
Evo jedne situacije za one koji uzimaju Anker slusalice, ako vam se slucajno zalomi ovaj prokleti Quantium i njihov status, oduzice vam se dostava.

Mirisem da ce opet biti situacija kao prosle godine kad je na kraju paket putovao kroz Maleziju i na kraju je krajnju dostavu izvrsio DExpress ili City kao posrednik FedEX-a.

1722852749995.png

Meni UC...HU stigao za 15 dana,dok neki paketi came vec 50 dana negde u Srbiji.

Soundcore Motion+, novosadska carina, pdv 336 din, svi ukupni troskovi 530 din.

Prilozi

• Screenshot_20240805_141756_Chrome.jpg
    Screenshot_20240805_141756_Chrome.jpg
    134.4 KB · Pregleda: 66
Soundcore Motion+, novosadska carina, pdv 336 din, svi ukupni troskovi 530 din.
Molim te postavi review za Motion+ na

vec ga mesecima merkama, ali nikako da mu padne cena ispod 65$ 😂

1722868876861.png

Je l imao neko sličnu situaciju sa PostNL? Anker zvučnik je u pitanju, Days in transit:41

Ima li nade da ovo ikad stigne ili da planiram da pokrenem dispute?

@dedamrsoje Pratim temu redovno, ali ne znam koji komentar i prelistao sam opet poslednjih par strana. Ne vidim šta ima veze sa mojom situacijom.

Dva komentara iznad tvog imas moj stafis za Anker zvucnik... Porucen je je 03.07.

@e46glogi
Ma to ok, ali tvoj status je iz naše pošte. Ja pitam konkretno za NL poštu, jer je tamo zaglavljen već mesec dana.
Ovo je četvrti zvučnik koji sam naručio, svi drugi su stigli u rekordnom roku.

jeli ovo nesto novo? Fast delivery

Screenshot 2024-08-05 at 17-27-17 Orders.png
Screenshot 2024-08-05 at 17-27-34 Orders.png

dva razlicita proizvoda od dva razlicita prodavca dobio razlicite tracking codes za pracenje LPXXXXXXXXXX i prebacilo se u LA....HU za oba paketa isto code, kao da su stavili u jedan paket oba proizvoda u posti, naknadno

jeli ovo nesto novo? Fast delivery

Pogledajte prilog 452972
Pogledajte prilog 452973

dva razlicita proizvoda od dva razlicita prodavca dobio razlicite tracking codes za pracenje LPXXXXXXXXXX i prebacilo se u LA....HU za oba paketa isto code, kao da su stavili u jedan paket oba proizvoda u posti, naknadno
Pa vec sam pisao da se i meni to desilo, samo sto su nabacali vise proizvoda pod jedan LA kod. Jos ne stize, videcemo sta ce biti

@e46glogi
Ma to ok, ali tvoj status je iz naše pošte. Ja pitam konkretno za NL poštu, jer je tamo zaglavljen već mesec dana.
Ovo je četvrti zvučnik koji sam naručio, svi drugi su stigli u rekordnom roku.
Po mom vidis da je isporucen za mesec dana, sta bi znacilo da to sto je tvoj sa nekim razlogom tamo zaglavio... Koji si porucio?

Ovaj zaglavljeni je Soundcore 2. Jedan soundcore 3 i 2x soundcore 2 su do sad stigli bez problema.
Iste su statuse imali do ovog "Consignment received at the PostNL Acceptance Centre"

Na ovima koji su prosli, taj status se menjao sutradan ili istog dana.

meni deluje da je to nesto novo, sad ne mogu da se setim kada sam kupovao da li je pisalo nesto tog tipa... fast delivery... bla bla

meni deluje da je to nesto novo, sad ne mogu da se setim kada sam kupovao da li je pisalo nesto tog tipa... fast delivery... bla bla
Proverio sam u prethodnim kupovinama nikada pre nisam imao ni Fast Delivery ni grupisanje paketa.

A i o ovom sam pisao, pojavilo mi se RS na odredjenim paketima, da li to sta znaci, pojma nemam

Poslednja izmena:
Taj prefiks (RS) je bio prisutan pre neku godinu pa su ukinuli, sada negde piše negde ne, u većini slučajeva ne piše RS ali kako god piše značenje je isto, da je stiglo u zemlju destinacije.

Skini praćenje sa poštinog trakera i rećiće ti se, ko zna koji ti je to traker i odakle sve vuče statuse. Svaki traker ima svoj prevod za statuse i najlakše je pitati a šta je ovo a ko zna koji je traker.

Skini praćenje sa poštinog trakera i rećiće ti se, ko zna koji ti je to traker i odakle sve vuče statuse. Svaki traker ima svoj prevod za statuse i najlakše je pitati a šta je ovo a ko zna koji je traker.
Ama to su trakeri sa Alia... ne vidim potrebu za bilo kojim drugim, kad i ovi redovno sve izvestavaju... pratis tamo, kad udju u Srbiju prebacis se na postu i to je to. Nisam primetio da bilo koji drugi traker daje neke bolje informacije. Nego do sad mi se nije pojavljivalo to RS, pa sam mislio (iako znam sta znaci) mozda sa tom oznakom posiljka ima neku privilegiju

Nazad
Vrh Dno