Šta je novo?

Amazon Music

Marko31

Poznat
Učlanjen(a)
29.05.2024
Poena
30
Da li neko koristi Amazon Music?
Kakva su iskustva? Kakav je u usporedbi sa drugim muzičkim servisima?

Amazon Music nije dostupan u Srbiji.

Međutim, pretplata se može lako uzeti preko Poljske (kao i Prime Video) i onda koristiti u Srbiji bez VPN-a.
Individual košta 3.99e (možda ima i jeftinijih država), prvih 30 dana je besplatno.

Hvala na informacijama. Uzeo sam preko Bugarske, svakako je besplatan prvi mesec pa cu da predjem na poljsku ili neku drugu zemlju ako mi se usluga bude svidela

Screenshot 2024-08-02 at 11.48.18.png
Screenshot 2024-08-02 at 11.55.47.png

Ja sam ovo ranije probao na FireTV sticku, ali neuspešno. I mislio sam da je do mog naloga na amazonu sa kojim sam logovan i u furetv. Da li to sada znači da mogu da kupim Amazon music poljski, kao špto mi je uostalom i prime, i da imam Music na firestiku=
Mislio sam da ne može, čak mi je nedostupan Music za instalaciju, mada nasao bih apk, nego rekoh ipak je Prime video dostupan ui Srbiji a Music nije.

Ja sam ovo ranije probao na FireTV sticku, ali neuspešno. I mislio sam da je do mog naloga na amazonu sa kojim sam logovan i u furetv. Da li to sada znači da mogu da kupim Amazon music poljski, kao špto mi je uostalom i prime, i da imam Music na firestiku=
Mislio sam da ne može, čak mi je nedostupan Music za instalaciju, mada nasao bih apk, nego rekoh ipak je Prime video dostupan ui Srbiji a Music nije.
ja sam otišao na ovaj link, prijavio se i pretplatio

imao sam ukljucen bugarski vpn (urbanvpn), posle mi nije trebao
dakle prijavio sam se sa svojim postojecim amazon nalogom, pitali me da odaberem zemlju ručno, ja odabrao Bugarsku i upisao randpm adresu mcdonaldsa iz Sofije i to je bilo to
dakle možeš više različitih adresu u vise razlicitih drzava imati istovremeno

isti ovaj proces ide, samo odaberes Poljsku

Pa to je lepa informacija.
1. A kako slušaš, preko browsera?
2. Nemaš firetv stick, a ako imaš mogao si da je downloadujes?
3. Kakva su iskustva u odnosu na Spotify ili Tidal ili Deezer?

Nazad
Vrh Dno