Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Potrebno je čišćenje.

Obrisao sam poruku jer sam našao rešenje (pa tek onda video da si odgovorio :)), očistio sam štapićem za uši (prešao nekoliko puta levo-desno) i sada se bolje čuje.

Pitanje u vezi baterije. Kupio sam iP po baš povoljnoj ceni jer je baterija na izmaku.

iStyle ugrađuje za oko 50 evra original dok na KP-u piše original sa zamenom po mobilnim radnjama za 20 evra. Da li je to za 20 evra original ili kopija baterije?

Obrisao sam poruku jer sam našao rešenje (pa tek onda video da si odgovorio :)), očistio sam štapićem za uši (prešao nekoliko puta levo-desno) i sada se bolje čuje.

Pitanje u vezi baterije. Kupio sam iP po baš povoljnoj ceni jer je baterija na izmaku.

iStyle ugrađuje za oko 50 evra original dok na KP-u piše original sa zamenom po mobilnim radnjama za 20 evra. Da li je to za 20 evra original ili kopija baterije?
Kopije baterija za nista i ne drze..
Imao si iphone 7 plus za 135e.

Tacno godinu dana sa novom baterijom iz Istyle-a, battery health 89%. Imam utisak da kad god dozvolim da se baterija isprazni idpod 10%, battery health padne za koji procenat. Zadnjih nekoliko puta po 2. Doduse, procenti su procenti, ali dalje drzi ceo dan.

S obizrom da si verovatno azurirao na ios15 ja se divim ako si zadovoljan sa batt posto Ios 15 na mojim se JEDE batt do duse ova beta 15.2 je fenormenalna ali sve secka :-D tako da uvek ima kompromisa…

Sudeci po mom novom ipoadu pro 14.8.1 je ocajan sto se batt tice :-D daleko gori od 14.8 :)

Da ne otvaram novu temu. Imam jedan stari iphone 6 i kada ubacim karticu od drugog operatera piše da je zaključan. Radi samo sa MTS karticama, pa me zanima da li ima neka besplatna varijanta preko interneta da se dekodira ili mora da se nosi u servis? Nije mi jasno zašto su zaključavali telefon, jer znam da se to radilo sa baš starim telefonima. Hvala.

Telefoni su još uvek u to vreme zaključavani. Ne mogu da se setim da li su od jedanestice prodavali svi otključane telefone. Prvi je bio VIP, solidno pre drugih. Možeš, ako znaš podatke o ugovoru, jmbg onoga ko je kupio, da podneseš mailom zahtvem MTS-u da ga otključa i pokušaš na taj nači. Suštinski bi morao da to uradi vlasnik telefona koi je tad sklopio ugovor. Još 2017. su to radili nakon isteka ugovorne obaveze i otključavali su ih najnormalnjie.

Znam vlasnika ali telefon i sam vredi smešne pare, pa ću da probam preko neta online kao što sam radio za tri Motorole bebice. Lakše mi nego da cimam čoveka i čekam MTS-a. Hvala tebi na savetu i malo je bezobrazno to sa njihove strane da zaključavaju telefone kao da nas zadrže kod njih... Znam da to više nije praksa, ali krajnje bezobrazno.

Znam vlasnika ali telefon i sam vredi smešne pare, pa ću da probam preko neta online kao što sam radio za tri Motorole bebice. Lakše mi nego da cimam čoveka i čekam MTS-a. Hvala tebi na savetu i malo je bezobrazno to sa njihove strane da zaključavaju telefone kao da nas zadrže kod njih... Znam da to više nije praksa, ali krajnje bezobrazno.
Moze sve da se resi preko mejla mts-u.Napisu se svi podatci i malo se saceka.Ali to mora vlasnik uredjaja da radi.Tako sam jedan e5785 mifi otkljucao kad je istekao ugovor.Doduse cekao malo duze pa sam ih ubrzavao sa jos jednim ili 2 mejla kasnije pa su dostavili kod odma za 1 dan nakon tog ubrzavanja
Pozdrav

• Like
Reagovanja: uji

Pošalji mail na [email protected]. Suštinski brzo to urade. Ovako ti se ne isplati da plaćaš i najsimboličniju sumu za taj telefon :)

Poštovani, kao što možete da vidite na osnovu broja računa, uz paket koji je bio je kupljen iPhone 6. iPhon je u potpunosti isplacen i molim vas da ga otkljucate. Mislim da ne postoji ni jedna prepreka da se otkljuca telefon koji je isplacen.

@s4m3m4n zamoli ga da ti da šifru korisnika i JMBG pa napiši mejl u njegovo ime i poslaće instrukcije za otključavanje.

Mora vlasnik da napise mejl sa zahtevom, sa svim podacima od vlasnika i podacima od telefona. Nema instrukcija... Oni sve zavrse za par dana...

Nazad
Vrh Dno