Šta je novo?

Kućna multimedija Best buy TV 55"

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

adjordje

Zapažen
Učlanjen(a)
19.07.2024
Poena
1
Pozdrav,

Potrebna mi je preporuka koji TV kupiti do dijagonale od 55". Bio bi korišćen za EON, YouTube, PS4 Pro i sliku sa PC-ja (2D, nije potreban visok Hz).

Što se budžeta tiče, izdvojio bih koliko je potrebno da dobijem što više za uloženi novac, dakle neka buy varijanta. Ne bih Teslu i slične najjeftinije varijante.

Pozdrav,

Potrebna mi je preporuka koji TV kupiti do dijagonale od 55". Bio bi korišćen za EON, YouTube, PS4 Pro i sliku sa PC-ja (2D, nije potreban visok Hz).

Što se budžeta tiče, izdvojio bih koliko je potrebno da dobijem što više za uloženi novac, dakle neka buy varijanta. Ne bih Teslu i slične najjeftinije varijante.
TCL C805

Što se budžeta tiče, izdvojio bih koliko je potrebno da dobijem što više za uloženi novac, dakle neka buy varijanta
Kad ga ovako sročiš, slobodno ni ne piši, jer nam ništa nisi rekao.
Najbolje za dati novac je OLED, nema diskusije. Još bolje ako je sa Android/GoogleTV OS, mada nisu ostali popularni nikako za bacanje. Sad, tu imaš ubogi "Philips" i baš skupi Sony.

Moje predlog je LG B ili C serije, ako ne zahtevaš spomenuti Android. Na primer,
LG OLED55C11LB.

Nazad
Vrh Dno