I ja uzeo Orange u Tunisu, zadovoljan. 4g+ sve vremeTako je, Orange je najbolji, dopuna od 27GB je 12€.
Biraj između 7 dana neograničen net za 6,50€ ili 30 dana 100GB za 13,50€ 🙂Može malo podsećanje za grčki cosmote?
Koja ono beše tarifa najbolja za 10-ak dana? Jel whatsapp?
Imaš li info koliko važi kartica od poslednje dopune, da li ćemo moći i sledeće godine da je koristimo?! Npr. grčki Cosmote važi 13 meseci...I ja uzeo Orange u Tunisu, zadovoljan. 4g+ sve vreme
opet samo Nova (ex Wind)...BNE sim preporuka
Da se dopunim - tadašnji telefon mi nije podržavao 5g 🫣😁 možda zato.Wind/Nova, da. Sećam se da mi je negde bio bolji Wind signal na Rodosu i Kritu, idem na Krit pa gledam ima li drugih opcija za eSim pored Airalo do sada mi je odlično radio svuda.
Maya esim, iskustva sa Krfa. Bili smešteni u Guviji gde je realno bio slabiji signal, negde baš slab, dok na poznatim plažama i u glavnom gradu bio vrlo dobar signal, kačio se uglavnom na Cosmote mrežu koliko sam pohvatao. Uplaćena tarifa je bila 8$ (10 dana/5GB).
Može se na njihovom sajtu u svakom trenutku proveriti potrošeni gigabajti. Meni je ovih 5gb bilo dovoljno za 7 dana koliko sam bio na Krfu, nisam neko ko na odmoru troši mnogo neta, a ovo mi bilo dovoljno za navigaciju, da se čujem sa ljudima u Srbiji, i light upotreba društvenih mreža.Maya ima Cosmote i Wind pokriće 🤔 Eto dileme, 7e za 5gb na 15 dana prilično povoljnije od Airalo. Kako im radi ova obrada potrošenih podataka, imajući u vidu da nemaju aplikaciju već samo web?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari