Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Koliko dugo bese moze Bonbon preko AirCasha da se aktivira nakon isteka 90 dana od zadnje dopune?
kartice mi traju jos 105 dana, znaci proslo je preko 6m od dopune.

Sta sada? 🙂

Prilozi

• IMG_3711.png
    IMG_3711.png
    85.7 KB · Pregleda: 48
  • IMG_3712.png
    IMG_3712.png
    70.3 KB · Pregleda: 98
Može malo podsećanje za grčki cosmote?
Koja ono beše tarifa najbolja za 10-ak dana? Jel whatsapp?

Može malo podsećanje za grčki cosmote?
Koja ono beše tarifa najbolja za 10-ak dana? Jel whatsapp?
Biraj između 7 dana neograničen net za 6,50€ ili 30 dana 100GB za 13,50€ 🙂

I ja uzeo Orange u Tunisu, zadovoljan. 4g+ sve vreme
Imaš li info koliko važi kartica od poslednje dopune, da li ćemo moći i sledeće godine da je koristimo?! Npr. grčki Cosmote važi 13 meseci...

Da li postoji mogucnost da se sa Cosmote-What's up kartice prebaci kredit na neki drugi broj ili na neki nacin sacuva, jer istice 2 meseca nakon uplate?
Uplatio 15e i dobio kredita 13,63e, ali ga uopste nisam iskoristio, jer sam dobio neke tokene, tipa par GB na 5 dana, neogranicen net tokom vikenda, rodjendanski token sa 2GB neta itd...
Probao sam da porucim novu karticu(3e) preko applikacije, ali su adrese isporuke iskljucivo u Gr...

To bi trebalo da je ista stvar 😉

Sarti - Novi Deo Vodafone 5G 25€ neogranicen internet (verovatno 300GB) brzina nije losa

Prilozi

• IMG_7066.jpeg
    IMG_7066.jpeg
    67.7 KB · Pregleda: 62
Koje su prednosti Net2Go u odnosu na Airalo? Osim flet tarife, to mi ne treba, idem na odmor 2-3gb mi je i više nego dovoljno.

realno nikakve, pogotovu ako sa airalo mozes da se spojis i na Cosmote ili Vodafone, posto je net2go ogranicen na Nova mrezu (ex Wind GR)

edit: airalo ide preko Meraki mobile za Grcku, a oni idu isto samo na Wind mrezu...

Wind/Nova, da. Sećam se da mi je negde bio bolji Wind signal na Rodosu i Kritu, idem na Krit pa gledam ima li drugih opcija za eSim pored Airalo do sada mi je odlično radio svuda.

A1 hr daje džabe 25GB (10 u EEA roamingu), za aktivaciju do 21.07 koji traju 7 dana od aktivacije.

Wind/Nova, da. Sećam se da mi je negde bio bolji Wind signal na Rodosu i Kritu, idem na Krit pa gledam ima li drugih opcija za eSim pored Airalo do sada mi je odlično radio svuda.
Da se dopunim - tadašnji telefon mi nije podržavao 5g 🫣😁 možda zato.

Da li je neko koristio eSIM sa www.esimcard.com?!

Postoje unlimited paketi, konkretno sam gledao za Grčku i za Tunis, cene su manje-više OK, ali piše da je tethering moguć, što je extra.

Grčka 10 dana neograničenog neta 18,41$. Sad ću još malo da istražim "sitna slova" ako postoje 😀

EDIT: Ha!
  • Unlimited Bundles: Unlimited bundles provide 1GB of data at unthrottled 5G (where available) speeds per 24 hours and thereafter unlimited data at lower speeds. The 24h period is calculated from the point the bundle is first used. Each 24h period remaining the 1GB of unthrottled data will reset.

Poslednja izmena:
Ovi su baš povoljniji od Airalo a imaju Vodafone/Wind pokriće. Prvi put vidim ne znam koliko je pouzdano

Slažem se, i ja nedavno tu našao za Švajcarsku 1GB za 7 dana za 0.85 dolara. Radilo je sasvim ok, bio sam prije desetak dana poslovno (konferencija je bila u hotelu, tu sam imao WiFi, pa mi 1GB bilo dovoljno za kada smo išli van).

photo_2024-07-20_02-44-00.jpgphoto_2024-07-20_02-44-04.jpgphoto_2024-07-20_02-44-07.jpgphoto_2024-07-20_02-44-10.jpgphoto_2024-07-20_02-44-12.jpgphoto_2024-07-20_02-44-15.jpgphoto_2024-07-20_02-44-18.jpgphoto_2024-07-20_02-44-21.jpg
Ovo nudi tmobile u romingu makedonski i ovo je prepaid kartica cisto da napomenem za oko 1400-1500din kad se preracuna.Mozda je nekome interesantno pa cisto da napomenem.Ovako sam sve drzave izlistao za koje vazi dodatak zato je ovoliko slika.
Pozdrav

Maya esim, iskustva sa Krfa. Bili smešteni u Guviji gde je realno bio slabiji signal, negde baš slab, dok na poznatim plažama i u glavnom gradu bio vrlo dobar signal, kačio se uglavnom na Cosmote mrežu koliko sam pohvatao. Uplaćena tarifa je bila 8$ (10 dana/5GB).

samo da potvrdim, antalijska regija, esim uzet na mobimatters - sve funkcionisalo odlicno

Kupio sam sim karticu Mtel-a za Grcku. Prodaje se kod nas u Mts poslovnicama.
Nisam zadovoljn kupovinom uopste. Jako lose radi net. Kaci se na Vodafon mrezu.
Sto se mene tice preporuka za izbegavanje.

Maya esim, iskustva sa Krfa. Bili smešteni u Guviji gde je realno bio slabiji signal, negde baš slab, dok na poznatim plažama i u glavnom gradu bio vrlo dobar signal, kačio se uglavnom na Cosmote mrežu koliko sam pohvatao. Uplaćena tarifa je bila 8$ (10 dana/5GB).

Maya ima Cosmote i Wind pokriće 🤔 Eto dileme, 7e za 5gb na 15 dana prilično povoljnije od Airalo. Kako im radi ova obrada potrošenih podataka, imajući u vidu da nemaju aplikaciju već samo web?

sta je najpovoljnije za grcku na 7 dana, unlimited data, ili bar 50 gb, eSIM?
vidim da vodafone ima te varijante na 30 dana, ali je skupo, (tj nije skupo kada bi mi trebalo na 30 dana) i kosta 30e, gde je obican SIM besplatan kod njih kad se kupi a eSIM se placa jos 10e (!?), sto je besmisleno.
kako ovaj whatsap funkcionise, nisam se snasao na sajtu..? je l to cosmote kartica, kako se to kupuje, kako se aktivira..
ima li nesto trece..?

Maya ima Cosmote i Wind pokriće 🤔 Eto dileme, 7e za 5gb na 15 dana prilično povoljnije od Airalo. Kako im radi ova obrada potrošenih podataka, imajući u vidu da nemaju aplikaciju već samo web?
Može se na njihovom sajtu u svakom trenutku proveriti potrošeni gigabajti. Meni je ovih 5gb bilo dovoljno za 7 dana koliko sam bio na Krfu, nisam neko ko na odmoru troši mnogo neta, a ovo mi bilo dovoljno za navigaciju, da se čujem sa ljudima u Srbiji, i light upotreba društvenih mreža.
Ovako izgleda na sajtu
1000026473.jpg

Nazad
Vrh Dno