- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
povecanje cena za biznis korisnikePa šta je ovo opet?
povecanje cena za biznis korisnikePa šta je ovo opet?
Pozdrav, interesuje me da li je neko imao sličnu situaciju i kako je rešio. Postao sam korisnik pre nekoliko nedelja i, iako je u ponudi stajalo da dobijam wifi 6 ruter, dobio sam Huawei HG8245Q2. To nije samo po sebi toliki problem, ali je ovaj modem izgleda nekompatibilan sa apple uređajima. Malo sam istraživao po netu i video da ljudi imaju sličan problem kao ja (random gubljenje konekcije na uređajima, iako ikonica pokazuje da je sve ok). Iz podrške sam dobio odgovor da su parametri osveženi, što bi trebalo da doprinese stabilnijoj konekciji. Međutim, nekako sumnjam da će to rešiti problem, jer nije problem konekcija sama po sebi, već kompatibilnost sa određenim uređajima. Pitanje o wifi 6 ruteru su potpuno izignorisali. Da li je neko imao sličan problem i da li je uspeo da dobije novi ruter? Hvala unapred.
Ljudi jel zna neko zasto nema interneta na Novom Beogradu skoro ceo dan, ne znam da li je lokalno ili sire ali lakse bih prelezao zapalenje pluca s komplikacijama nego da dobijem informaciju od njih
i ja bi zakucao da me drzis na tavanuJel nemaju ni ljudi u komšiluku ili samo ti?
Meni se, od kad su krenule ove vrućine, ruter 2x zakucao. A više od pola godine nijednom se nije desilo. Resetovao, proradilo.
zar ti nemas supernovu ?Da vidim da li se ovde moze ista saznat,
dalke istice orion ugovor imam 20mb brzinu u ugovoru pise 30mb zvao call centar i sve zivo kazu da je podeseno na 30 mb stavljam njihov ruter i dalje izvlaci 19.52 znaci ne ide gore ne ide ispod
dolaze tehncari kazu da je sve uredu i da ne vide problem , placa se paket za 30 a traze da se udgovor produzi.
Znači, Naci #2.zar ti nemas supernovu ?![]()
U pitanju je link između tvoje zgrade i neke gde imaju optiku. Link je ukupne brzine 1Gbps, a korisnicina u zgradi daju pakete do 650Mbps/150Mbps. To znači da ako ima mnogo korisnika koji downloaduju igrice / bilo šta drugo, može doći do usporenja... to nije često ali se dešava. Veći problem je kiša ili još gore sneg. U tom slučaju bežična veza na 60GHz slabi i opada protok.negde sam cuo donesu ti antenu stave isto na zgradu i puste ti kabel kao od optike i to je to u prevodu wajels signalom ide nisam siguran moze neko da kaze vise.
Javi se supportu uvek prvo pa posle ovde, nije globalni problem lepo radi optika NBGDDanas ceo dan puca internet, bilo šta da radim ili da gledam, internet samo pukne i moram da resetujem ruter da bi se vratio. Da li neko ima sličan problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari