N3n0
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.11.2009
- Poena
- 405
Molim Vas ako može preporuka za neku klimu koja ne mora da se montira? Ako sam dobro shvatio, mobilne klime ne moraju da se montiraju?U vikendici sam imao mobilnu klimu
Molim Vas ako može preporuka za neku klimu koja ne mora da se montira? Ako sam dobro shvatio, mobilne klime ne moraju da se montiraju?U vikendici sam imao mobilnu klimu
Kao sto je kolega djalf napisao to je...Molim Vas ako može preporuka za neku klimu koja ne mora da se montira? Ako sam dobro shvatio, mobilne klime ne moraju da se montiraju?
Hvala, ovo mi sve objašnjava.mobilne su bucne, jedu struju, greju, stvaraju mnogo veci stres nego olaksanje
Napisao si da bi trosio 700kWh skupe struje, a pre toga si rekao da si izmerio da ti ~70% potrosene struje trosi klima(16.6kWh od 23 kWh).U kući mi je 27.7 i meni je prijatno, a 700kw nije potrošnja klime nego ukupna potrošnja struje za mesec dana za 2 domacinstva, čitaj malo.
Mobilne su ok za neke podrume, radionice, magacine i slicno, gde ne mozes da montiras klimu, a hoces da izgines od vrucine i mozda i pomeras sa mesta na mesto.Hvala, ovo mi sve objašnjava.
Ako planiras zimi da se grejes onda ti ne treba lula...Ajd pitanje kopka me danima posle ugradjenje klime majstori lulu nisu stavili na spoljnoj jedinic, razlog da ne bi ledila voda u crevu zimi mada mislim da bi to bila kratka cev do zardinjere.
Da li staviti ili ne, sve mi je pristupacno. Ili iskulirati, obzirom da kaplje voda iz te rupe i nikom ne smeta.
Ne bih znao to da ti kazem.Nemam iFeel dugme, je l' ima neka fora da se uključi kombinacijom nekih tastera?
Sta ovo znaci za freon? Sta je odradjeno?freon i dezinfekcija su odrađeni pre 20ak dana,
Dopuna freona, čišćenje filtera i dezinfekcija istihSta ovo znaci za freon? Sta je odradjeno?
Zasto je radjena dopuna freona?Dopuna freona, čišćenje filtera i dezinfekcija istih
Ako je klima ranije radila kako treba, onda ti nije dobro zavrnuo holendere i iscureo ti je freon.Dopuna freona, čišćenje filtera i dezinfekcija istih
Jesi li probao da izvadiš baterije iz daljinskog? 😁Pokušao sam i ...
Ništa se nije promenilo🥲Hajde da iskljucimo daljinski iz moguceg problema,ali mi deluje da nije on.
Otvori vratanca unutrasnje jedinice,kao kad se cisti klima.
Dole,sa desne strane,imas kao mali prekidac,moguce da ce ti trebati hemijska ili srafciger,i upali tako klimu.
To je auto 24c mod.
Takodje mozes da proveris jer ti je hladno sace UJ, ako nije, onda je problem negde drugde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari