Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Možda pripremaju teren za četvrtaste satove? 🤔
Znam da ima mnogo ljubitelja, ali smartwatch sada prikazuje raznorazne podatke i logičniji je četvrtast ekran, više stane i bolji je raspored.
Okruglo treba samo za kazaljke ko ih koristi (ja moram jer tako vidim vreme bez naočara) da liči na "pravi sat", mada ima i takvih pravih satova.
Navikao sam se na ove okrugle, ali ima smisla to sto kazes, jeste verovatno prakticnije kad je cetvrtast ekran jer prosto vise stane na njega.
Ali bolje da su izbacili cetvrtast nego ovog frankestajna sto su napravili..

Bas bezveze sto su izbacili classic model.

Ja imam GW4 Classic 46mm, i sad mi je jedina opcija GW7 44mm.
Em je manji em nema bezela

Ultra ruzna ne daj boze..

GW7 krece od $300, isto kao i prethodnih godina
Apsolutno ne...imaš gw6 classic 46mm i on ti dođe kao lapr upgrade. Obzirom da su sg6 i gw 7 identični...verovatno bi i novi 7 classic da je izašao bio isti kao prošlogodišnji (samo sa novim cipsetom) tako da za male pare možeš uzeti nadogradnji koje će ti biti primetan pomak.

Kao neko ko je prešao sa gw4 na gw6 mogu da kažem da apsolutno ima smisla...za 100e doplate dobio sam 2god noviji sat, tanje bezele/veći displej i daleko fluidniji uređaj...verovatno ima i više memorije itd ali to mi je manje bitno. Ovo što sam nabrojao je iz aviona vidljivo

Gw7 je lepo unapredjenje bez obzira sto je potpuno isti kao 6. Novi procesor, bolji senzori, vise memorije, bolji ekran i najvaznije ima safirno staklo.
Meni je pre ultra naslednik gw5 pro, dok ce sledece godine da izadje naslednik gw 6 classic.
Jel razmislja neko da uzima ultru?

Brate ruzna je kao djavo
ajde što je ružna nego što apsolutno nema smisla da postoji u takvom obliku.
ako su hteli "rugger" sat, eno bilo koji fitnes sat kao Garmin, Coros, Polar. veći, jaki, izdržljivi ali i dalje okrugli i ne možeš ih polomiti pa da im ne znam šta uradiš.

AW ultra veliki sat, mali bezeli i veliki ekran, ne volim takvu formu ali ok, izgleda normalno.

i onda imaš ovu nebulozu gde imaš toliko neiskorišćenog prostora i ružnog izgleda zbog tih kockastih ****** sa strane.

da su barem stavili duplo veću bateriju s obzirom da imaš koliko više efektivne površine ali ne, i dalje će imati slabiju bateriju od 5 pro.

I em nema rotirajući bezel em nema rotirajuću krunicu nego i dalje cela navigacija prstima.
jadno baš.

Mene dizajn podseca na Bell & Ross satove, a to nisu ruzni satovi.

Garmin mi se popeo na sa insistiranjem na novim connectu, necu vise da im dajem pare. Mogao bi da promenim veru ako se dobro pokaze ;)

Ultra je kao ove nebinarne osobe, nit musko nit zensko, ovaj sat nit okrugao nit kockast.

Ima li negde u BG izložen ovaj Galaxy Wacth Ultra?

Osim što je ružan, eto još jednog razloga zbog kog ne bih prešao na ultru.

Ovo ako je istina onda "game over" po meni...
Teska glupost ako je to tacno ali ako jeste, vratice ga u GW8, imaju oni dugu istoriju totalno moronskih odluka koje sami odmah anuliraju.
Ogromna vecina kompanija, ne samo u tech sektoru, nema apsolutno nikakvu stratesku viziju dalje od trogodisnjeg ciklusa, max. Toliko im se zadrzavaju glavni biznis developeri. Fast/fake ekonomija, za potrosacko drustvo za paznju od 4 minuta.

sad ste me podsetili da i ja to probam sa mojim 5 pro na fold telefonu...krene da puni, ali posle par sekundi izbaci upozorenje da sat stavim na sredinu telefona ( što je inale urađeno jer je sat krenuuo da se puni)? da li mu maskica smeta, i da li skidate maskicu kad punite sat?

imam i neki wireless power bank ali preko njega neće...mislio sam da noviji samsung satovi rade sa standarnim qi punjačima...

Teska glupost ako je to tacno ali ako jeste, vratice ga u GW8, imaju oni dugu istoriju totalno moronskih odluka koje sami odmah anuliraju.
Ogromna vecina kompanija, ne samo u tech sektoru, nema apsolutno nikakvu stratesku viziju dalje od trogodisnjeg ciklusa, max. Toliko im se zadrzavaju glavni biznis developeri. Fast/fake ekonomija, za potrosacko drustvo za paznju od 4 minuta.
vise mislim da ce da vratiti punjenje preko telefona one godine kad Apple "izmisli" punjenje njihovih satova i slusalica preko iphone-a :D

sad ste me podsetili da i ja to probam sa mojim 5 pro na fold telefonu...krene da puni, ali posle par sekundi izbaci upozorenje da sat stavim na sredinu telefona ( što je inale urađeno jer je sat krenuuo da se puni)? da li mu maskica smeta, i da li skidate maskicu kad punite sat?

imam i neki wireless power bank ali preko njega neće...mislio sam da noviji samsung satovi rade sa standarnim qi punjačima...
Meni se to dešavalo na foldu 3 ranije, sad kako sam prešao na s23 nikad...moguće da fold ima uže te kaleme pa mora baš dobro da se centrira. Probaj čisto testa radi da skineš narukvice sa sata pa samo telo stavi pozadi na taj deo gde treba da stoji kad se puni. Generalno, mora da radi samo se teže ubode.

Skoro da je jeftiniji novi GW 7 od classic 6
Najbolje je sacekat jos malo pa vidjet kako stvari stoje. Meni se svidjeo classic i to onaj od 43mm a sad ova 7ica vidjet cemo ga uzivo.

Jel su izložili negde Galaxy Wacth Ultra?
Da uporedim sa iWatch ultra treba mi neki ozbiljan smartwatch, nisam zadovoljan kako Suunto meri plivanje

Nazad
Vrh Dno