Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Sta vi mislite, da li se yettel dogovarao sa mtsom?
Ne, nego kad su dobili od Telekoma obaveštenje da će im poskupeti osnovne cene zakupa i mesečne rente infrastrukture, podigli su cene skoro svi (Yettel je podstanar kod mts-a za Hipernet). Čak je i taksa za ADSL koja se plaća Telekomu poskupela sa, banalizovaću 540 na 670 dinara pa je Beotel istom logikom morao trajno da povuče pristupnicu za nove korisnike na opciju bez ugovorne obaveze i postojećim korisnicima povećao pretplatu sa 970 na 1100 dinara.

Ne, nego kad su dobili od Telekoma obaveštenje da će im poskupeti osnovne cene zakupa i mesečne rente infrastrukture, podigli su cene skoro svi (Yettel je podstanar kod mts-a za Hipernet). Čak je i taksa za ADSL koja se plaća Telekomu poskupela sa, banalizovaću 540 na 670 dinara pa je Beotel istom logikom morao trajno da povuče pristupnicu za nove korisnike na opciju bez ugovorne obaveze i postojećim korisnicima povećao pretplatu sa 970 na 1100 dinara.
I iz tog razloga hipernet nije poskupeo jer im je mts tako dojavio? Pa su onda odrali mobilne korisnike. Dobro fina teorija. Jel ima neko nešto uverljivije. A da ne postane tradicionalni srpski pozdrav dogodine na 5G se slušamo

1720609273022-png.449586

šta znači zvezdica za total data 1900din

Odlozili su poskupljenje hiperneta do ovih njihovih “box” paketa.

@dj90 zvezdicu sam namerno stavio jer ta cena od 1900 podrazumeva da prvo ugovoriš neki manji Total ( npr. 10 ) pa da ti se ( MOŽDA ) nakon mesec-dva učita promo da pređeš na Total Data sa dodatnih 200 din popusta pa da ti bude 1900 umesto 2100 do kraja ugovorne obaveze, ali onda ne možeš opet nazad na manji paket do kraja te ugovorne obaveze.

@Stiven napravio sam ovu sliku radi lakšeg prikaza konačnih cena sa 50% bez uređaja i sa e-računom

Koji je rok da odgovore kad se uredjaj preda na reklamaciju, da li je prihvacena garanciju ili ne? Proslo vec 10 dana, nista ne odgovaraju...

@dj90 zvezdicu sam namerno stavio jer ta cena od 1900 podrazumeva da prvo ugovoriš neki manji Total ( npr. 10 ) pa da ti se ( MOŽDA ) nakon mesec-dva učita promo da pređeš na Total Data sa dodatnih 200 din popusta pa da ti bude 1900 umesto 2100 do kraja ugovorne obaveze, ali onda ne možeš opet nazad na manji paket do kraja te ugovorne obaveze.

Nece se ucitati ponuda posle mesec, dva nego posle tri meseca. I kad predjes na veci paket u toku obaveze, uvek moze da se vrati na paket sa kojim je potpisana obaveza.
Ovde fali i total data sa zvezdicom koja moze biti 2350 din posle 3 meseca ko je uzeo T40 sa 50%.

@Casting mom ocu se posle mesec dana već učitao promo, dok se prijatelju učitao nakon dva meseca. Ti uvek možeš opet da se vratiš na manji prethodno ugovoreni paket ali onda jetel tvrdi da gubiš popust 50%

Ja sam se vratio sa total data na total 40, oatao mi je popust. Doduse morao sam u poslovnici da odradim.

Ja sam dosao pitao objasnio situaciju i pitao jel moze, a da ostane popust. Proverili - odradili... Sustinski nema logike da mi ukinu promociju/popust jer me time oslobadjaju ugovorne obaveze, mogao bih da prenesem broj dalje...

Jel zna neko kad ce stici Xiaomi 14t Pro kod njih?
Ako bude uz neku akciju opet da ga pazarim :) kao sto sam 12t Pro

@mrmilos sve to ima logike što ti kažeš, ali džabe kad oni zvanično namerno plaše korisnike. Na samom aneksu za 50% namerno su naveli stavku da se prilikom promene paketa gubi popust 50%. A sa druge strane u aplikaciji nude promenu na veći paket sa dodatnim popustom od 200 din

Nisam znao za taj aneks, ali kazem, ja sam se vratio na nizi paket za koji sam i dobio popust u startu...

Jel zna neko kad ce stici Xiaomi 14t Pro kod njih?
Ako bude uz neku akciju opet da ga pazarim :) kao sto sam 12t Pro
Тај телефон још није изашао, а није ни најављен датум изласка. Рачунај на јесен...

Ja sam na Total 40 sa 50% popusta. Zvali me pre dva dana da nude Total Data Plus (već imam tu ponudu u aplikaciji) za 2350 sa e računom. Rekoh ne treba, ali ona nastavlja priču i onda sam prvi put čuo da možeš da se vratiš na prethodni paket bez problema.
Kaže, možeš da pređeš na skuplji paket ako putuješ negde (zbog više minuta i interneta u romingu) a posle se vratiš na prethodni bez problema. Tako da eto, to vraćanje na manji paket očigledno radi.
Ja sam se z....o u startu, trebao sam da pri obnovi ugovora pređem na Total 20 pa bih onda dobio ponudu kroz aplikaciju za Total Data za 1900 što bi mi najviše odgovaralo.
Ovako kad sam na Total 40 ne daju za Total Data već dva paketa više, Total Data Plus, što mi realno ne treba.

Ja sam na total 40 i nude mi total data za 3.599 što je suludo i ne pada mi napamet da to uradim. Imam ugovor još godinu dana i da se pozdravim sa njima, net im je blagi užas i to u centru grada, a na periferiji na poslu signal 3 crta a net samo 4g, pa jedva otvara. Od 4g+ tamo mogu samo da sanjam,doduse ni mts nema bog zna sta tamo signal a predajnik im je od firme vazdušnom linijom oko 1km.

da malo osvezim temu od ovih popusta i 50% , prelaska na pp i prelaska u drugu mrezu..

dali jos nekom, a verujem da da, na telefonu pise ime mreze Telenor.. meni se nikada nije ni prebacivalo na Yettel, bez obzira sto sam prosle god prebacio na e-sim...
gde god sam po Srbiji pise Telenor.. nema veze sa lokalnom baznom stanicom...

da malo osvezim temu od ovih popusta i 50% , prelaska na pp i prelaska u drugu mrezu..

dali jos nekom, a verujem da da, na telefonu pise ime mreze Telenor.. meni se nikada nije ni prebacivalo na Yettel, bez obzira sto sam prosle god prebacio na e-sim...
Meni je tako bilo dok nisam promenio esim

Na fizičku sim karticu je pisalo Telenor, čim sam zamenio sa esim od tada piše Yettel.

Prelepo. Zelim da mi opet pise Telenor umesto ovog glupog izmisljenog naziva.

Prešao sa MTS pa čekam aktivaciju Yettel prepaid kartice. Vidim da pominjete Total pakete, ali da li još uvek važi ponuda Go Data postpaid za 950 dinara? Treba instalirati Yettel aplikaciju ili se dobija ponuda u SMS-u?

@vrobec ne moraš ako nećeš, isto to možeš da proveriš na yettel.rs/yettel pošto po novom je obavezno da nalog sadrži e-mail i šifru.

@vrobec već u petak možeš ugovoriti u bilo kom jetelu Go Data za 950 din, ne moraš instalirati app niti čekati sms ponude.
Ali čisto da znaš, ovaj letnji promo 99 GB mesečno ne važi za GO pakete, već samo za Total pakete.

• Like
Reagovanja: uji
Pre nedelju dana pređem i Yettel, uzmeđ paket Total data. Pitam više puta pre nego sam prešao kod njih da li u roaming od 2GB koji ide u paketu važi u Tunisu, pošto Tunis nije naveden na sajtu kad se otvore detalji paketa, njihova radnica u poslovnici đa kaže da pokriva i Tunis i da piše na sajtu ali na drugom mestu. Ja proverim i piše tako, slike u prilogu. Ali, odem u Tunis, upavo sam tamo i uključim roaming, kako su mi rekli, kad mi naplatiše 1200 dinara dodatak za celih 20MB interneta za koji važe za jedan dan.
Krenem u prepisku sa njihovom podrškom i oni mi objasne da Tunis ne ulazi u paket roaminga. Ja im pošaljem SS sa njihovog sajta i prepričam razgovor sa njihovom radnicom i da je da roaming u Tunisu jedan od razliga što sađ prešao kod njih i sad sam vezan sa UO 24 meseca za njih, , na šta su mi odgovorili da im je zaista žao što su me loše obavestili , ali ***.

Prilozi

• SmartSelect_20240716_183237_Messenger.jpg
    SmartSelect_20240716_183237_Messenger.jpg
    264.3 KB · Pregleda: 57
  • Screenshot_20240716_132511_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240716_132511_Samsung Internet.jpg
    126.2 KB · Pregleda: 60
Pisi Ratelu zalbu, ako jasno pise da ulazi Tunis to je njihova greska

• Like
Reagovanja: uji
Vrh Dno