nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Trenutno je MTS jeftiniji za pripejd. "moj pripejd" za 500 dinara nudi 300 minuta, 10gb plus 10gb za aplikacije, a "sve cool" za 800" 800 minuta i sve ostalo isto.
Trajanje bonusa dobrodošlice je svega 10 dana što uopšte nije isplativoTrenutno je MTS jeftiniji za pripejd. "moj pripejd" za 500 dinara nudi 300 minuta, 10gb plus 10gb za aplikacije
S druge strane, na Sve cool karticama je 30 dana. No, to je samo inicijalni bonus i šteta što ne postoji kao zaseban dodatak (ali onda bi Globaltel freepaid možda imao manje smisla) mada ovo je početak ponavljanja ere od pre decenije i kusur kada je postalo povoljnije da se iznova kupuju nove kartice, što mi se lično ne sviđa.a "sve cool" za 800" 800 minuta i sve ostalo isto.
Global travel je fiksno 1 GB, a iznos za zapadni Balkan se izračunava po formuli.Pa u global travel ti spadaju i zemlje zapadnog balkana, a ima i poseban roming dodatak zb.
I mogao je da se vidi preostao saobracaj na *106# do migracije, ne znam sto sada ne uvedu u aplikaciju/ussdGlobal travel je fiksno 1 GB, a iznos za zapadni Balkan se izračunava po formuli.
To za MTS neznam a iskreno i nemam volje niti zelje da saznam,fiksni sam odjavio odavno pa nemoze nista putem zice.Uopsteno kao firma su nikakvi jedva sam se ratosiljao njih,a imao sam jedan broj i cuveni Msat Tv ali posto sam podalje od Bg.-a i od optike nema nista.Sta cu za Tv sam uzeo vec drugi ugovor tece,nekada SBB-ov nekad Total Tv srednji paket sad se i oni rebrendirali pa se zove EON Sat Tv...i polako posto daju na poklon Pink Paket,to koristim ako naleti nek dobar film na Heppy veci "Aktuelnosi" uopsteno i ne pratim toliko tv bilo sta(niti program) ponekad pogledam npr N1 i toje to.Ali ove druge sto imaju fiksni velika vecina se zaletela i uzeli BOX pakete,eto moj sestric tu odma kuca do mene uzeo bese BOX4 ili 5.Ostavio otvorenu mrezu ponekad se nakacim i nisam verovao kad sam merio brzinu Interneta DL max 8Mbps a UP jedva 4?Stavim Laptop pod misku i kod njega kuci izmerimo ma isto nema nista brze,a u ugovoru mu pise 10Mbps...a DNS malo malo pukne nema DNS-a nema neta i gleda IRIS Tv.Ima oko 250ak bese otljucanih programa nesto malo bonus minuta(besplatnih) na fiksni taj ADSL i mesecna pretplata na neki njegov mobilni sumarno malo fali od 5000RSD mesecno ga delje MTS za to veliki dislajk za njih(ali drzavni operater,moze im se)Trajanje bonusa dobrodošlice je svega 10 dana što uopšte nije isplativo
S druge strane, na Sve cool karticama je 30 dana. No, to je samo inicijalni bonus i šteta što ne postoji kao zaseban dodatak (ali onda bi Globaltel freepaid možda imao manje smisla) mada ovo je početak ponavljanja ere od pre decenije i kusur kada je postalo povoljnije da se iznova kupuju nove kartice, što mi se lično ne sviđa.
Znam ja to imao sam razne ugovore sa svima njima osim Globaltel-om i ta prica nema neku specialnu pozadinu,misli na to sto je drzavna firma i slicno.Vec na sam odnos prema klientima korisnicima sad vec zaboravih gde napisa imao sam i broj kod njih pa raskinuo ugovor posle isteka UO,takodje sam gurao jednu UO njihov Msat Tv raskinuto isto pa sam imao i Antena Plus Servis...STB ostaje u vlasnistvu a uz prvu ratu doplatis 1800d i sad stoji taj STB,signal sa Rudnika zemaljski DTV jedva izgura jacina signala 40% normalno slika seca ne moze dase gleda ni kao obican Digitalni Risiver,mada mi ne zapinje imam LCD Tv sa ugradjenim digitalnim prijemnikom.Koji je to bio sou prilikom raskida poneo opremu to vracam njima(antenu skidaju oni) kaze radnica u Topoli u MTS u redu pisem raskid,ali opremu ne uzima???Potpisem i ajd kuci prodje par dana zvoni telefon,i kaze "Zovem iz MTS-a da vam kazem,da smo odobrili vas zhtev za raskid mozete vratitit opremu" e tu posizim pa reko ja sam bio i nosio oprmu u Topolu vec jednom...sta me zez#####te u zdrav mozak?Jok samo ponavlja isto i prekide ja zovnem komsiju odemo u Topolu,i izrucim STB Sateliski daljinac i adapter,uzese ne progovaju ni slovce.A bio sam raspolozen za jednu lepu svadju bas i kao slag na tortu,posle oko 2 dana dodose 2 lika skinuse cas antenu...malo posle toga mi zvoni telefon kaze lik "Zovem iz MTS-a iz Kragujevca jesu li skinuli antenu radnici" nekako sam se uzdrzao i samo rekao da jos pre 2 sata su otisli.I ajd sad kakvo je to ponasanje prema korisnicima,UO istekao sve placeno necu vase usluge i kraj.A ne zezanje takvo...@milewap ako imaš toliki animozitet prema Telekomu, Globaltel je od zimus takođe njihov.
Aj javi zivota ti sta bi. To je bas bezobrazluk. Koliko si trosio minuta prosecno mesecno?Koliko mesecno imate odlaznih poziva - minuta ?
Kod mene je godinama 2000-4000 minuta mesecno i sada mi je Globaltel ogranicio minute u
Freepaid paketu - cekam obrazlozenje cime sam prekrsio politiku pravedne upotrebe
kada nista drasticno nisam menjao u nacinu koriscenja broja.
Jedino sam vise puta uzastopno obnovio paket - mozda je to "greh" zbog kog sam kaznjen...
Popuni formular i prati dalje instrukcijeDa li mogu nekako daljinski preko email-a da registrujem broj? Treba mi zbog Makedonije da mi radi net tamo.
Takođe sam sa call centrom imao dobra iskustva.Samo ti se poništi internet koji su sakupio. A sa call centrom imam samo dobra iskustva. Jedini problem he bio što su se teško dobijali kad su prelazili u MTS
Глобалтел још увек није омогућио VoLTE услугу својим корисницима.Da li radi voLTE na globaltel mreži? Na A1 mi je aktiviran i radi. Da li će automatski raditi i na globaltelu ako prenesem broj?
Hvala za info, kontaktiracu ih pa ću videti@djalf - Ja sam tako uradila, jer živim u DK i nemam prebivalište u Srbiji.
Poslala sam im poruku na Messenger, i uputili su me da pošaljem poruku na [email protected] s mojim podacima (puno ime i prezime,adresa prebivališta, matični broj, broj l.k. ili pasoša, email adresa, broj telefona i serijski broj sim kartice).Nakon toga su mi mailom poslali formular da popunim, potpišem i skeniran vratim mailom (mislim da je u pitanju isti formular koji korisnicima u Srbiji pošalju poštom). Par dana kasnije su mi javili da je broj registrovan na moje ime i da imam 1GB i 60 min/sms u Globaltel mreži koji su važili nedelju dana kao dobrodošlica (koje nisam mogla da iskoristim).
Ne znam koja je tvoja situacija - napominjem da su meni izašli u susret jer ne mogu da dodjem do poslovnice, pitanje je da se korisnički servis može zvati iz inostranstva (i po kojoj ceni) a ni njima se nije slala pošta u inostranstvo.
Moj savet: pošalji im poruku na FB Messenger, opiši svoju situaciju i vidi šta će ti odgovoriti.
Poz!Najbolje je da pozovete korisnički centar na broj 0677 1234. Operater će uzeti vaše podatke i broj koji prenosite. Dugo ćete čekati da se jave, ali ćete brzo i sigurno završiti posao oko prenosa.
Nakon dva dana vam na kućnu adresu stuže ugovor o prenosu broja i Globaltel kartica. Dva potpisana primerka za prelaz u novu mrežu vraćaju se u Globalte-u. Kad prenos bude tehnički odrađen 0677 broj koji ste dobili postaće vaš stari broj koji ste preneli u Globaltel.
Moja prva iskustva su pozitivna. Dobio sam na 0677 kartici 5gb, 50 minuta i 50 dinara. Meni treba samo zbog interneta koji sada na 0677 ima istu brzinu kao i kod ostalih operatera. Jedno je sigurno, jeftinije nema. Postoji aplikacija na kojoj pratite potrošnju. Deluju mi korektno, pravila su jasna i ista su godinama unazad.
Ja sam za drugi broj podneo zahtev. Posle par meseci sam podneo ponovo i sutradan su mi stigli papiri. Ne znam da li su ti papiri za prvi ili drugi zahtev.Koliko vam je trebalo da dobijete neki odgovor vezan za registraciju online? Juče sam popunio formular za registraciju i još uvek nikakvu povratnu informaciju nisam dobio.
I meni tako piše, međutim kada uđem u aplikaciju, kartica je sačuvana. Videću pri obnovi paketa šta će se desiti.pokusavam da dopunim kredit karticom ali ne uspevam..
skine mi dinar za registraciju kartice ali nece da izvrsi dopunu niti da aktivira paket sredstvima sa kartice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari