Brzina paket Total Internet izmereno bukvalno pre 2minuta,na Laptopu.Brzinu pokazuje Okla u Mbps...tako sam postavio u podesavanjima.Inace ruralna sredina i da ovo je mobilni net,svaki mesec po 2550RSD mnogo.A prilikom isteka UO menjam ja to za 150Gb mesecno,i tu promocija nema i hajd.Sreca moja Yettlov repetitor oko 30-40metara,vazdusno udaljen inace kako bi ovako bilo ko zna.O optici da i ne razmisljam ovde nekih 80Km od Bg.,ko zna dali ce i kad biti.Citah celu temu i nisam bas skontao 100% kako,zato i pitam.Jos uvek sam pod UO Total Data(obicni) 3450RSD+145RSD dodatna oprema tj punjac 18W za Motorolu,kad sam je uzeo vidim na sajtu nema punjac.Lik iz poslovnice u Arandjelovcu mi dade punjac ja velim sve super(rec je o Motorola Moto G32 6/128Gb),ja kuci unutra kabl ali onaj za komp jedna strana standardni USB 2.0 za komp drga onaj mikro USB C za telefon.Zovem 9000 i pitam sta sad oni iz Bg. nazovu ove u Arandjelovcu i zove me taj lik iz poslovnice,kaze "Pa dobili ste kabl,uz telefon" lepo mu kazem aman covece i na punjacu koji si mi prodao ide micro USB C ne onaj iz pakovanja.Dasa glat prekide vezu i nece vise dase javi,sta cu posle kupim ovde u Topoli za 500dinara 1metar kabl sa obe strane micro USB C i sad to radi.Namerno sam pisao ime poslovnice toliko o profesionalnost,i odnosu prema klijentima.Inace ovo mi je 3ci ugovor i Telefon uzet u Yettelu(ako uspem ubacicu jos 2-3slike) za mobilni net tu pomoci nema osim manji paket manje placam,ali kada bude isticala UO kako da izvucem bilo koji Total bez telefona uz 50% popusta?Sa Motorolom zadovoljan nov telefon netreba dali onda da predjem na dopunu pa cekam ponudu ili da okrenem bilo koga za prenos broja...da bih dobio neku ponudu?Ovako Total Data+Total Internet+502RSD rata za Motorolu izgura sve oko 6000-6500RSD mesecno,i sve se placa uredno uvek.Da samo napomenem dobijao sam jedno vreme ponudu Total Data+ za bese 3300RSD ali misim se sta znam bolje da cutim...unapred hvala na bilo kakvom odgovoru(valjda ADM tim nece,obrisati ovo nadam se) P.S. slike iz aplikacije sam obrisao a bile su,jer tek onda skontah da se vidi broj telefona a to nije bas za javno deljenje
Pogledajte prilog 449083