Kakva je VIVAX ACP-12CH35AEXI, posto mora iz konkretne radnje? Sta joj fali u odnosu na 12 aexi+?Postoji aegi, aehi, auyi, aeri, rewo, aeqi itd, aeri je neka sredina, jeftinije su losije klime.
Kakva je VIVAX ACP-12CH35AEXI, posto mora iz konkretne radnje? Sta joj fali u odnosu na 12 aexi+?Postoji aegi, aehi, auyi, aeri, rewo, aeqi itd, aeri je neka sredina, jeftinije su losije klime.
X, Q i M serija je dno Vivax kace.Kakva je VIVAX ACP-12CH35AEXI, posto mora iz konkretne radnje? Sta joj fali u odnosu na 12 aexi+?
Kakva je? Meni treba da stigne 18000btu.
Najbolje bi bilo kontaktirati njihovu podršku.![]()
Standardne klime | Online prodaja standardnih klima | Ananas
Na Ananasu možeš pronaći modele standardnih klima uređaja bez kojih vrela leta postaju neizdrživa. Pogledaj celokupnu ponudu i poruči online!ananas.rs
Ova klima je Wifi-Ready, gde može da se nađe wifi adapter za ovu klimu?
Imate li neki predlog, hvala unapred. Ja ne mogu nikako pronaci
Ako si guglao malo, kakva je od tih entry level klima?![]()
Standardne klime | Online prodaja standardnih klima | Ananas
Na Ananasu možeš pronaći modele standardnih klima uređaja bez kojih vrela leta postaju neizdrživa. Pogledaj celokupnu ponudu i poruči online!ananas.rs
Koliko vidim na brzinu to je on off klima, ne bih je uzeo u razmatranje kad za 50e vise moze da se uzme inverter.Ako si guglao malo, kakva je od tih entry level klima?
Znaci najjeftiniji, pocetni model neke kompanije.Sta podrazumeva tacno entry level
Jedino sto mi mozda malo smeta je sto je unjutrasnja jedinica ogromna. Ovo je nesto kao mix 12 i 18btu po dimenzijama. Dal je moralo tako? no ideacekamo utiske kako nicemu ne valja jer je to jeftin kinez
Za hladjenje odlicna i jako tiha. Ima podesavanje rada u 1%, ali mi se cini da je to "varka" i da je segmentirano na po 20%, tj 5 (ili 6) brzina rada. Horizontalno krilce veoma dobro usmerava vazduh. Od mana, nema wifi, mora da se dokupi posebno (25e) i dimenzije kako unutrasnje, tako i spoljne jedinice. Cak je i spoljna mnogo veca od daikina bivseg, tako da sam morao da promenim poziciju i za nju. Daljinac je fin. Lepo reaguje na komande.Kakva je? Meni treba da stigne 18000btu.
Hvala za info, ja se iskreno nadam da ce ok da radi i dogrevanje obzirom da prosla midea 12 obicna klima nije mogla na -5 da radi. Kod mene je stan starogradnja sa parnim grejanje novom stolarijom i top izolacijom, pa ce valjda malo bolje da radi posao od stare. Moji se grejali prosle zime u kuci sa AERI+ 12tica zato sam i uzeo AEHI+ da probam.Jedino sto mi mozda malo smeta je sto je unjutrasnja jedinica ogromna. Ovo je nesto kao mix 12 i 18btu po dimenzijama. Dal je moralo tako? no idea
Za hladjenje odlicna i jako tiha. Ima podesavanje rada u 1%, ali mi se cini da je to "varka" i da je segmentirano na po 20%, tj 5 (ili 6) brzina rada. Horizontalno krilce veoma dobro usmerava vazduh. Od mana, nema wifi, mora da se dokupi posebno (25e) i dimenzije kako unutrasnje, tako i spoljne jedinice. Cak je i spoljna mnogo veca od daikina bivseg, tako da sam morao da promenim poziciju i za nju. Daljinac je fin. Lepo reaguje na komande.
Sve u svemu, ne znam jel moze bolje za ove pare, mada meni prevashodno treba za hladjenje, a navodno bi vecina inverterki to odradila manje vise.
hoce, moze i da greje, nista gora od aeri+ nije, 18-ka po specifikaciji mora biti i boljada ce ok da radi i dogrevanje
Ako može samo info koju Vox si uzeo koji je model?
Ili cak https://rs.hisense.com/uredjaji/kli...ONDITIONER-CF35YR1FG-HSN/p/000000000020009629Cao ljudi, jel bi mogao neko da mi pomogne koju od ove 2 da uzmem za stan od 50 + kv? ( nemam opciju uzimanja vise klima, samo 1)
Prvenstveno za hladjenje, a retko za grejanje.
opcija 1 : https://www.tehnomedia.rs/grejanje-i-klimatizacija/klima/bergen-comfort-apollo-q-12k.html
opcija 2: https://www.bcgroup-online.com/klima-uredjaji/vivax-acp_12ch35aeri÷-inverter-52649
Hvala unapred![]()
Odlican rezultat, znaci da ipak vredi nesto ta klima.Reših malo da testiram Vox IHD12 kako radi na hlađenju. Danas idealan dan za to, 35°C u hladu. Klima ima baš hladan izduv, čini mi se solidno hladniji od druge klime koju imam, Hisense Energy SE HiNano 18K. Baš brzo ohladi sobu od 20m². I zatim postaje nepodnošljivo hladno. Na prvoj brzini ventilator jako duva i bučan je poprilično. Srećom , na aplikaciji postoji još jedna dodatna brzina ventilatora pod nazivom "bez zvuka" (nema je na daljinskom). Kada se ta opcija uključi unutrašnja postaje maltene nečujna, i izduv je blag, taman dovoljan da u sobi održava temperaturu na 24°C. Temperatura sobe idealna, a klima kao da nije ni uključena. Oduševljen sam. Tako radi već 4 sata, potrošnja je krenula od 600w, i posle oko pola sata sišla na 235w i tako je bila zakucana satima. Trenutno je je spoljna spala na 28°C a potrošnja na 225w. Testiram dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari