Kurttrasel
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2018
- Poena
- 165
Al je mocna zajednica iza HL-a
Druže ja igram po 5 sati sa vr...half life, simulacije i ne fali mi ništa...ne kontam kakve crne mučnine vi imate...inače Half Life Alyx je nešto posebno...upravo završio na meta quest 3 prejebeno...Mnogi ne mogu duže od 30min koristiti VR
a jasno, nego si napisao vecinna...da ima taj problem...ja u mom okruzenjju samo jedan je imao problem...Samo polako, bez nervoze. Ako ti kazem da je to vrsta bolesti da li ces onda skontati?! To se zove bolest voznje ili motion sickness, koju licno imam i nije nikakva sprdnja u pitanju. Ne znam da li ti se ikada smucilo, ako si se kao klinac vrtio u krug dugo vremena - ako ti je posle toga bilo muka, to je taj otprilike osecaj - samo sto se javlja i prilikom ne tako intezivnih pokreta kao vrcenje u krug, ja npr ne mogu da igram VR voznje. Uostalom, zar stvarno misis da su developeri tek tako iz hira nekog obezbedili 3 vrste kretanja u Half Life Alyx? Ako ti nije jasno zasto su to uradili, pa bas zbog ljudi koji imaju tu bolest jer odredjeni sistemi kretanja, teleportovanje recimo, mnogo manje izaziva motion sickness pa samim tim ljudi koji imaju taj problem mogu duze da igraju.
Bome većina kod mene što su probali sve ok...jedan samo skino...Nije on napisao, nego Sean.
A nije napisao vecina, nego mnogi, sto i jeste istina.
ja silverstone ne osetim...kontam da neki ljudi su drugaciji...ali ja ovde nikakav problem nemam...Vozite Silvestron pa posle starta kada krene da propada a zeludac skoci. Svakome kome sam dao GT7 da odigra tu stazu momentalno je skidao. Ali dobro to je bas onako ekstremna situacija. Treba vremena da se individua i navikne. Ja sam probio posle nekih mesec dana uz djumbir. Kod mene osim dece koja ne znam kada su poslednji put i upali 90% odraslih je imalo vrtenje tj motion sicness.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari