Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Screenshot_3.png
jel samo meni ovo stiglo na mail?

Danas A1 baguje sa mrezom, posle ima mreze/pa opet nema/pa ima a mobilnog neta nema uopste ne reaguje nista... I tako u krug...
Da li jos neko ima slican problem?

Da li je uspeo neko skoro da dobije NeoNeo za 1350din za svih 24 meseci kada se prebacuje broj iz druge mreže u A1?
Agent mi nudi 1350din prvih 15 meseci posle po 2700din… nije ni to loše, ali ako može svih 24meseca bilo bi ekstra :)

Imam podesavanja: Automatically select network on/off i Roaming on/off. Nesto mi je od ta dva izgleda bilo na ON, a posto zivim u pogranicnoj zoni/blizu granice sa HR prebacili me da nisam ni znao ili tokom noci, poruka mi dosla oko 5ujutru kad sam spavao, zaspao u 12nocu. I odma me ugasili, nemam neta, ne mogu nikog zvati. Zovem informacije kaze niste platili racun od marta, jer kakvog marta, da je tako davnih dana bi me isjljucili sve sam uredno placao, ona gleda i kaze evo sad vidim bili ste u romingu, ja reko kakvom romingu nisam 6meseci mrdao iz Srbije, kao pa onda mozda vam se automatski prebacilo, zvace vas kolega, proslo 3-4sata nije jos zvao, reko jel treba pasos na uvid da vidite da nisam mrdao iz drzave kao ne treba.
I eto problema niotkud, racun 8500din samo roming plus redovna pretplata, i sta sad ja placam redovno da imam mreze u Srbiji, minute, poruke, internet i na kraju da platim to sto je njima bio slab signal pa me bacio u roming.
Inace koristim ovaj mob 2god i nisam ni jednom imao slican problem stalno isti broj, ista mreza, nit sam nesto cackao i menjao.

Najjace doslo mi u toku noci izgleda da je pala kisa i op, znaci mozda neka notifikacija od twittera ili sta vec mi napravilo problem, ako se tad uopste desilo kad je i dosla poruka. Ako nije ranije u toku dana, neki poziv ili internet

Prilozi

• Screenshot_20240613-151825~2.png
    Screenshot_20240613-151825~2.png
    145.5 KB · Pregleda: 66
  • Screenshot_20240613-150755.png
    Screenshot_20240613-150755.png
    347.8 KB · Pregleda: 134
Ovo je takva svinjarija sta se kod njih desava. Interesantno da je samo kod njih.

Imam podesavanja: Automatically select network on/off i Roaming on/off. Nesto mi je od ta dva izgleda bilo na ON, a posto zivim u pogranicnoj zoni/blizu granice sa HR prebacili me da nisam ni znao ili tokom noci, poruka mi dosla oko 5ujutru kad sam spavao, zaspao u 12nocu. I odma me ugasili, nemam neta, ne mogu nikog zvati. Zovem informacije kaze niste platili racun od marta, jer kakvog marta, da je tako davnih dana bi me isjljucili sve sam uredno placao, ona gleda i kaze evo sad vidim bili ste u romingu, ja reko kakvom romingu nisam 6meseci mrdao iz Srbije, kao pa onda mozda vam se automatski prebacilo, zvace vas kolega, proslo 3-4sata nije jos zvao, reko jel treba pasos na uvid da vidite da nisam mrdao iz drzave kao ne treba.
I eto problema niotkud, racun 8500din samo roming plus redovna pretplata, i sta sad ja placam redovno da imam mreze u Srbiji, minute, poruke, internet i na kraju da platim to sto je njima bio slab signal pa me bacio u roming.
Inace koristim ovaj mob 2god i nisam ni jednom imao slican problem stalno isti broj, ista mreza, nit sam nesto cackao i menjao.

Najjace doslo mi u toku noci izgleda da je pala kisa i op, znaci mozda neka notifikacija od twittera ili sta vec mi napravilo problem, ako se tad uopste desilo kad je i dosla poruka. Ako nije ranije u toku dana, neki poziv ili internet

Stavi ti odmah ručno ili ugasi roaming net. Dok stignes do Bijeline može biti kasno. Taj roaming je jedina stvar zašto nikome iznad 40 godina i nekome ko ne ume da rukuje hakerski telefonom ne preporučujem A1 postpaid. Kao vožnja motociklom. Ako si vozio kao mali bicikl i skuter sa 16 godina. Možeš da vozis i sa 36. U suprotnom polomices se na 100om kilometru. Tako je i sa A1 postpaid roamingom. Ne možeš pod stare dane da ga koristis.
Kaciga na motoru i ručno biranje na A1 jos dok si u Srbiji čuva glavu i džep
Citiracu sam sebe sa prethodne strane ( Mislim da bi trebalo staviti negde stick message ) ko je na A1 postpaid citaj ^^

Da se nadovezem opet na ovo, A1 ima Mega Plan za 1000 dinara (pripejd) koji ima manje-vise slican sadrzaj (u odnosu na Go Data), tako da mislim da je opet bolja opcija jer se ne vezujete ugovorom
bolje je mega plan vise minuta i vise neta tehnicki
Ja nisam dobio jer nisam dugogodišnji korisnik, ali lepo od njih. Popust na opremu od 20% mi se čini kao dobra ponuda...
ako je dugogodisnji 2 pune godine i 1 mesec onda sam ja isus

Je l' ima neko iskustva sa korišćenjem A1 pametnog putnog osiguranja?
Koliko je sve to pouzdano?

Skidaju li od onih 50gb za hotspot ako delis net putem usb veze sa recimo laptopom ili to ne podleze hotspotu

Skidaju se, svejedno je koji je nacin deljenja, jer se ne koristi internet na uredjaju u kome je kartica, nego na drugom...

Nije naglašeno da li je tih 50GB za WiFi ili USB Hotspot. Mislim da skida za oba.
Jedino sto usb uređaj mozes podesiti da bude ko uređa relativno jednostavno. Za PC je apsolutno nepotrebno komentarisati tih 50 GB, dok za android kako za koji model bez rutera moze da bude problem ako potrosis 50 GB za hot spot

Tacno tako, testirao... Preko usb za windows uredjaj se malo podesi laptop i ne skida, to mi i treba najvise a ovih 50 regularnih za druge androide i sl je tih 50 ihaaaj i vose nego dovoljno👌

Da li može da se potpuše novi ugovor sa postpaid paketom i tv na rate pre isteka trenutnog ugovora?
Sestra hoće da mi uzme tv ali su joj u poslovnici rekli da ne može više 3 meseca pre isteka starog ugovora. Rekli joj u septembu da se javi.
Može li neki akviziter da sredi da se ranije potpiše novi ugovor?

Menjani su opšti uslovi i može samo mesec dana pred istek.

Prebacio sam broj iz mts u a1 mrezu i sad imam problem google messages rcs jer nece da verifikuje broj.
Da li neko zna kako da resim problem?

Pa sta ima da verifikuje kad je isti broj? tamo u podesavanjim pise da verifikuje?

Evo kako izgleda

Prilozi

• IMG_20240616_134027.jpg
    IMG_20240616_134027.jpg
    89.1 KB · Pregleda: 95
ali zasto bi koristio rcs?

U petak je prebacen u a1 mrezu pa cu sacekati jos par dana.

Nazad
Vrh Dno