Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024)

Biće do 15. ipak je to prva polovina juna

Videćemo...

Jel znate koliko se otprilike čekaju nove mastercard kartice? Jel tačno to da se čeka 30 dana ili je to u praksi brže?

Master debitna stigla za 25 dana, inicirana 1.februara. Suprugu sam ovlastio za racun oko 5-6.februara njoj dina i master stigle za 18-19 dana. Kreditna inicirana 17-18.aprila stigla 28.maja( bilo dosta neradnih dana). Generalno nema pravila ali se ceka 20+dana sigurno.

Ja hocu novu Dinu. Da li sam da gasim u app ili da im pišem negde?

Blokiraš trajno karticu kroz aplikaciju, ta radnja automatski inicira izradu nove kartice :D

A od kog datuma sigurno počinju sa izdavanjem nove (beskontaktne) Dine? I ja bih novu, ali da ne požurim previše, pa da mi pošalju staru 🤔.

Počeli su danom rebrendiranja na Yettel.Bank, znači sve kartice inicirane 24.5. su nove.

Na brzinu pređoh kroz aplikaciju, i zaista jeste preglednija. I brža.
Jasno i pregledno na početnom ekranu imam stanje na tekućim računima, po valutama, stanje na štednim računima...
I konačno logovanje uz face id.

Nisam uspeo da nađem račune na klik.

Baš ću proći kod tate kroz aplikaciju da vidim kakva je kad je namontiram kod njega, ali na prvi pogled izgleda dobro.

Kapiram da će tokom leta da peglaju i dodaju stvari, ali za početak - pun pogodak.
Stvar koja je mene obradovala: konačno može da se uploaduje QR kod direktno iz galerije za IPS skeniraj plaćanje.

Јел неко пронашао како укључити/искључити канале плаћања за картице?

Nema nijedan primalac/obrazac, ok ima logike, ali sad sve ispocetka treba praviti...

• Like
Reagovanja: mnt
Ima baš još dosta posla oko nove aplikacije, između ostalog ne mogu da verujem da nisu osposobili push notifikacije, navodno tokom leta će rešiti to.

Fale Računi na Klik, Upravljanje karticama, Upravljanje ovlašćenim osobama...

Јел неко пронашао како укључити/искључити канале плаћања за картице?
Да одговорим сам себи, писао сам и на чету и кажу да за сада не може у новој апп да се пале/гасе канали ни подешавају лимити.

Jel moguće imati obe aplikacije (staru i novu) instaliranu na telefonu bar u prelaznom periodu dok ne reše sve propuste? Ili da se max odugovlači sa instalacijom nove aplikacije... Heh

Bar ne forsiraju da se predje.
Nakon registracije na novu aplikaciju, stara ostaje u funkciji ili prestane da radi?

Fali dosta stvari sigurno. Koliko vidim, oni nisu ni objavili zvanično da su nove aplikacije izašle, to što smo ih mi pronašli... Mene najviše zanima+ novi web, ali toga još nema.
Ne forsiraju još prelazak, trebalo bi tek od 29 jula da forsiraju, po prvobitnom planu. A do tada ima prilično vremena, ako budu želeli da rade.

Ne deluje loše nova aplikacija banke...
Već vidim probleme sa matorcima jer je pin od 6 cifara umesto 4 kao što je bilo do sad :)
I ne može da se loguje dok se ne postavi neki vid zaštite na telefonu - šifra/otisak.

Ne može da se loguje dok se ne postavi neki vid zaštite na telefonu - šifra/otisak.
Ovo mi se već ne sviđa. Razumem da zbog beskontaktnog plaćanja to bude preduslov, pošto tako traže Apple i Google, ali za aplikaciju je besmisleno, a mnogi nemaju zaštitu telefona šifrom, niti žele da je imaju.

Ukoliko je skinuta preko aurora store-a, aplikacija prijavljuje incident i tvrdi da je izmenjena. Srećom, može da se ignoriše. :)

Će pričekam da gospoda objavi zvanično saopštenje. Nije to igrica ili aplikacija za vremensku prognozu pa da se igram i testiram.

da li u novoj app ima virtuelnih kartica?

Ja sam rešio da isprobam.

Aplikacija mi se čini da je brža. Izgled mi se ne sviđa, boje su mi previše drečave, ali to su njihove korporativne boje, tako da mi je bolje da se naviknem.
Teško mi je da prepoznak koja je koja kartica. U staroj je bukvalno bila ista slika kao što imam fizičku karticu (i za Masters debitnu, Masters kreditnu i Dina). Sada nagađam.
Iz nekog razloga račun mi se zove "Tekući račun 2", a kreditna kartica je "Kreditna kartica 1".
Njaveći deo osnovnog ekrana su Moje ponude, koje mi u principu ne interesuju tj. ako me interesuju potražiću ih, a ne da me spamuju. Doduše na dnu ekrana su pa ne moram da skrolujem. Za svaku od njih ima opcija "prikaži sve", ali nigde nema "ne prikazuj". OK, jednom sam pročitao šta znači dozvoljeno prekoračenje, nije potrebno da mi više prikazuješ, tim pre što ga imam aktivirano, a ne da imam još jednom opciju da aktiviram.

Sve u svemu osim brzine, sve mi se više sviđa u staroj aplikaciji, koju ću nastaviti da koristim dokle god je ne ukinu.

Daleko jos od prave aplikacije.Inace,koliko vidim,mogu obe da se koriste.Meni dozvoljava logovanje i na staru i na novu.
Sto se nedostataka tice koje sam za par minuta uspeo da vidim:
  • nista od sablona nije sacuvano
  • ne postoji mogucnost koriscenja menjacnice
  • ne postoji mogucnost upravljanja karticama (bar blokada)
  • prva strana "ukrasena" uglavnom ponudama i kreditima...
Sve u svemu,stara je (za sada bar) svemirski brod.

Nazad
Vrh Dno