Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Raskinio sam ugovor 20maja zbog poskupljenja cene u A1, i presao na pripejd, i zeleo sam da predjem u globatel na pripejd isto, medjutim rekli su mi da mora da prodje 2 meseca od raskida ugovora...

Ko je presao na prepaid zbog poskupljenja ne mora da prodje. Ja sam presao u Globaltel posle par dana na prepaidu u A1. Isto presao na A1 prepaid zbog poskupljenja.

• Like
Reagovanja: uji
Raskinio sam ugovor 20maja zbog poskupljenja cene u A1, i presao na pripejd, i zeleo sam da predjem u globatel na pripejd isto, medjutim rekli su mi da mora da prodje 2 meseca od raskida ugovora...
APP šibicarske fore, užasni su nam operateri samo pomeni tržišna inspekcija i će da može.

Bilo je diskusije na datu temu već i potvrđeno je da se korisnički staž zadržava prelaskom na pripejd, odnosno može se preneti u drugu mrežu. Mada ne vidim razlog da ne iskoristite početnu promociju koja vas sleduje pre podnošenja zahteva.

Upravo je tako. Na mtel će se povezati ako baš nema nikakve alternative u smislu Eroneta ili BH mobile. I vrlo često se na mtel mreži "spusti" na 3G.
Pisao sam za korišćenje mreže van graničnih područja. Kada je neko blizu državnih granica, obavezno treba da ručno bira mrežu. Poenta priče je da Yettel i A1 kao partnerske mreže u BIH imaju BH mobile i Eronet i da su te mreže prioritetnije za "kačenje".
Hvala! Idem u Bijeljinu. Staviću ručno biranje i nakačiću se ili na eronet ili bh mobile, šta mi ponudi.

Hvala! Idem u Bijeljinu. Staviću ručno biranje i nakačiću se ili na eronet ili bh mobile, šta mi ponudi.
Stavi ti odmah ručno ili ugasi roaming net. Dok stignes do Bijeline može biti kasno. Taj roaming je jedina stvar zašto nikome iznad 40 godina i nekome ko ne ume da rukuje hakerski telefonom ne preporučujem A1 postpaid. Kao vožnja motociklom. Ako si vozio kao mali bicikl i skuter sa 16 godina. Možeš da vozis i sa 36. U suprotnom polomices se na 100om kilometru. Tako je i sa A1 postpaid roamingom. Ne možeš pod stare dane da ga koristis.
Kaciga na motoru i ručno biranje na A1 jos dok si u Srbiji čuva glavu i džep

Poslednja izmena:
Bilo je diskusije na datu temu već i potvrđeno je da se korisnički staž zadržava prelaskom na pripejd, odnosno može se preneti u drugu mrežu. Mada ne vidim razlog da ne iskoristite početnu promociju koja vas sleduje pre podnošenja zahteva.
Zapravo sam bio poprilicno siguran da moze... ali cekam da prodje ova promocija dobrodoslice 😂
Mada nije mi jasno sto mi korisnicka podrska globatela tako kaze...
Mada ja joj svakako ne verujem, nego cekam da prodje promocija pa cu opet da zovem

Zapravo sam bio poprilicno siguran da moze... ali cekam da prodje ova promocija dobrodoslice 😂
Mada nije mi jasno sto mi korisnicka podrska globatela tako kaze...
Mada ja joj svakako ne verujem, nego cekam da prodje promocija pa cu opet da zovem
Globaltel još uvek radi po starom (3 meseca u mreži pre odlaska od njih, ni da čuju za elektronski potpis ili obradu zahteva za prenos lično u poslovnici, no i dalje šalju pošiljke sa povratnicama preko kurira) tako da ne uzimaj sve njihovo zdravo za gotovo.

Globaltel još uvek radi po starom (3 meseca u mreži pre odlaska od njih, ni da čuju za elektronski potpis ili obradu zahteva za prenos lično u poslovnici, no i dalje šalju pošiljke sa povratnicama preko kurira) tako da ne uzimaj sve njihovo zdravo za gotovo.
Napustio sam Globaltel posle dva meseca i jedan dan. Ujutru otisao u Yettel i sutradan mi prenet broj kod njih.

• Like
Reagovanja: uji
Da li je globaltel presao na mts infrastrukuru?
Tj da li tamo gde radi mts radi i globaltel?

Krajem septembra 2023. obnovio sam ugovor sa A1, uzevši paket Neo23 Travel. U paketu je bilo i 23 dana putnog osiguranja u inostranstvu. Jutros mi je stigao SMS da je moj zahtev za pametno putno osiguranje deaktiviran. Ništa mi nije jasno; da li je ta ponuda iz tarifnog paketa trajno ukinuta ili? U svakom slučaju ću pitati u poslovnici, ali ako neko ima iskustvo, savet, pišite. :unsure:

Juče podnet zahtev za prenos u Yettel, danas ponudili NeoNeo sa 50% popusta sledeće 2 godine, kao što sam i očekivao. Čisto da znate da je ova praksa u A1 još uvek aktuelna.

• Like
Reagovanja: fiy
Taj broj mi sin koristi, ja sam u Yettelu pa nisam u toku sa A1 ponudom, znam samo da su minute ograničene na 300, mislim da svima isto nude, tj. NeoNeo.

Ja bih probao u Yettel da prebacim ali Yettel ima očajnu ponudu Pripejda pa ne bih da rizikujem.. Ovako mi A1 Pripejd odgovara za sad

ovo ti je za postpaid

Prilozi

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    325 KB · Pregleda: 144
jel ih ima ovde na forumu
da imam za avgust kada mi bude istekao ugovor pa da vidim šta ću

hvala
za a1 pretpostavljam da nema nikakvih povoljnosti van sajta jer bi se pisalo ovde

godata 15 mi deluje ok sa 1000 din

Nije kod akvizitera nego sa popustom iz aplikacije.
ovo je 50% dal je aktivizer dal je aplikacija dal u poslovnici nebitno (kazem poslovnici jer kad sam podnosio zahtev za prenos pitao sam u yettel za 50% na total 40 moze ako je prodavacica dobra)

znači prebacim broj na pripejd i posle par dana u aplikaciji mi se pojavi ponuda od 50% i to je sigurica
preko poslovnice ili nekog promotera može da bude al ne mora da znači

• Like
Reagovanja: fiy
Vrh Dno