Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ta poruka stize valjda svima koji su na 50% popusta Total 40. I meni je stigla.
Sto se tice interneta, u Novom Sadu se bukvalno raspada. Takodje, signal je uglavnom na jednoj crtici, ne znam vise ni kako izgleda imati "sve crtice". (P.S. telefon mi je ispravan, ovo je potvrdjeno i od drugih Yettel korisnika).

Dzaba gomila gigabajta, kada je brzina kao telekom adsl u najboljem slucaju...

Sto se tice interneta, u Novom Sadu se bukvalno raspada. Takodje, signal je uglavnom na jednoj crtici, ne znam vise ni kako izgleda imati "sve crtice". (P.S. telefon mi je ispravan, ovo je potvrdjeno i od drugih Yettel korisnika).

Potvrdjujem sve za ns.
Bukvalno ne znam jedan deo grada da kazem e tu je dobar net.

Ljudi jel postoji sad neka caka ako se uzima mob kod yettela da se dobije i neki popust na paket kao sto je ranije bilo?
Pitam jer se nekad desi da izbace neki mob koji bude sa ok cenom u paket i recimo sa total data na popustu i super.
Ja sam ranije jedan ugovor imao gde sam uzeo mob kod njih i 30% na pretplatu?

Neko je skoro pisao da je uspeo da se iscenka za telefon i popust, to je jedini slucaj da znam

Isto NS... Užas živi. Kao 3G da je non-stop

Ja sam isto u ponedeljak bio u poslovnici, podneo zahtav za prelazak na pripejd, danas me zvali da mi ponude 50% popusta na total 20 ili total 40, do sada sam imao total 12. Izabrao sam total 40, uz e-racun, cena je 1699 din.
Evo danas su me zvali, nude isti popust kao tebi. E onda sam tražio i neki uređaj i dobio odgovor da onda ne može ovaj popust ali može standardni na sajtu i dodatni popust na uređaj (pored popusta na reciklažu) i ponudili mi Total 40 i Xiaomi Redmi Note Pro + 5G za 3600, ili Galaxy A 35 za 3300. Ova dva modela su me i zanimala. A neki jeftiniji paket se i ne isplati, manji je onda popust na uređaj. Verovatno ću se dogovoriti. Sve mi se čini da sam bio zadrtiji da bih mogao na kraju da dobijem ovaj telefon i za dinar. A u stvari 3600 i jeste puna cena Total 40 (bez ugovorne obaveze), tako da ... E da i dva poklona uz Xiaomi seriju 13 trenutno dobiješ , imaju akciju do 16. juna (Mi stick i Redmi buds 4 lite)

Poslednja izmena:
Da li bi uz iphone 13 i total data dali neki dobar popust ,ako kod njih prvi put potpisem ugovor?

Тешко да ће ти дати, вероватно ћеш морати одмах да даш неке паре за фон.

Šta se dešava ako se po isteku ugovora mesec-dva ne produžava, da li posle izađu sa boljom ponudom?

Nemaju razloga da ti nude bolju ponudu - ti si već kod njih a plaćaš po manje povoljnoj ceni tj onoj kad nisi pod UO...

Kako se pokazao ovaj Yettel pripejd plus plan od 15 dana u odnosu na mocni plan iz A1 od 30 dana? Yettel prepaid plan mesecno izadje skuplje 400 dinara, ali bih da vidim kakva je mreza ovde gde sam, jer sa A1 i pokrivenoscu nisam zadovoljan, a mocni plan njihov mi je sasvim dovoljan

I vidim da ponuda vazi do 03.6.2024. sta se posle toga dogadja?

Pogledajte prilog 443473

Није лоша понуда, пред крај године ми истиче тотал40 са 50% попуста без телефона.

Да ли бих можда могао да пређем на овај пакет, а онда узмем телефон на рате без мењања цене пакета?
hm, samo su precutali da ponuda traje 24 sata...
dok sam ja nasao vreme da vidim o cemu se radi, ponuda je propala...

Ja koristim od 1999 telenor mrezu,naravno od starta prepaid, a postpaid sam mozda nekih 15 godina.u poslednjih par godina uvek sam dobijao 50% popusta i sad se vec 3 nedelje se natezem sa njima. Ovo su mi ponudili i sa nekim mizernim popustom
Ponuda: Pretplata 3.199 RSD
Paket: Total Data
Ugovor: 24 meseca
Uslovi koriscenja: http://ytl.rs/wss?p=fb856a27189
Za prihvatanje ponude odgovori na ovu poruku sa DA. SMS je besplatan.
Yettel.

Opet sam odgovorioo da mi ne odgovara i trazio 50% popusta.
Sta su sledeci koraci da prelazim na prepaid ili da menjam operatera.
Ne bih propao da i ovo prihvatim ali mi je poprilicno bezobrazno sa njihove i nepovoljnije.

Inace mi je istekao ugovor u maju

Ja koristim od 1999 telenor mrezu,naravno od starta prepaid, a postpaid sam mozda nekih 15 godina.u poslednjih par godina uvek sam dobijao 50% popusta i sad se vec 3 nedelje se natezem sa njima. Ovo su mi ponudili i sa nekim mizernim popustom
Ponuda: Pretplata 3.199 RSD
Paket: Total Data
Ugovor: 24 meseca
Uslovi koriscenja: http://ytl.rs/wss?p=fb856a27189
Za prihvatanje ponude odgovori na ovu poruku sa DA. SMS je besplatan.
Yettel.

Opet sam odgovorioo da mi ne odgovara i trazio 50% popusta.
Sta su sledeci koraci da prelazim na prepaid ili da menjam operatera.
Ne bih propao da i ovo prihvatim ali mi je poprilicno bezobrazno sa njihove i nepovoljnije.

Inace mi je istekao ugovor u maju
A mogu i da ti ponude 50% ako podneses zahtev za raskid ugovora, tako da prelazak za prepaid ne mora.

Zahtev za raskid i beži od njih sve dok ne nauče da ljudi imaju pametnija posla nego da se igraju sa njima.

Само што је исто тако и код других. Ево ових дана ме испитују колеге које су у МТС - у годинама да пређу у Јетел. Док се сами не исцимамо, неће нам нико дати ништа јер смо код њих 10,15,20 година. Жалосно, али је тако.

Nažalost je tako kod svih. Ja nisam znao da Yettel naplaćuje pozive ka korisničkim servisima mts-a u Supernove. Kada sam se žalio kažu da te brojeve tarifiraju kao pozive van pretplate, kao kratke brojeve. Znaci džaba nam neograničeni minuti kada nam naplaćuju za pozive 19911 Supernova i 0800100100 mts kor. centar. Naravno žalio sam se Ratel-u a ćemo videti šta će uraditi.

0800311312 Супернова бесплатан позив, годинама их зовем са 2 Јетел броја.

Nažalost je tako kod svih. Ja nisam znao da Yettel naplaćuje pozive ka korisničkim servisima mts-a u Supernove. Kada sam se žalio kažu da te brojeve tarifiraju kao pozive van pretplate, kao kratke brojeve. Znaci džaba nam neograničeni minuti kada nam naplaćuju za pozive 19911 Supernova i 0800100100 mts kor. centar. Naravno žalio sam se Ratel-u a ćemo videti šta će uraditi.
Nemaju pravo da naplacuju za 0800 nikako

0800311312 Супернова бесплатан позив, годинама их зовем са 2 Јетел броја.
I ja sam zvao dok nije bilo poskupljenje od Marta 2024,nakon toga pre par dana oni meni naplaćuju te pozive.

Prilozi

• Screenshot_20240602_203135.jpg
    Screenshot_20240602_203135.jpg
    162.6 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_20240602_203210.jpg
    Screenshot_20240602_203210.jpg
    320.7 KB · Pregleda: 47
I ja sam zvao dok nije bilo poskupljenje od Marta 2024,nakon toga pre par dana oni meni naplaćuju te pozive.
Brojeve koje pocinju sa 0800 niko ne naplacuje.
Mislim cak da i yettel naplacuje pozive kad se zove sa drugih mreza, 10 din minut, jer 0639000 nije besplatan broj.

IMG_0228.png
A1 odbio prenos u Yettel posle 62 dana kako sam u A1 prebacen sa postpaid na prepaid. Da li je to stvarno rok 90 dana po novom zakonu za prenos broja ili je nesto drugo?

operater davalac ne sme da odbije zahtev prenosa ako je broj punih 60 dana bio na pripejdu, pod uslovom da korisnik tek 61. dana podnese zahtev za prenos kod operatera primaoca broja. Proveri sa A1 šta je tačan razlog odbijanja sa njihove strane.

Pogledajte prilog 444841
A1 odbio prenos u Yettel posle 62 dana kako sam u A1 prebacen sa postpaid na prepaid. Da li je to stvarno rok 90 dana po novom zakonu za prenos broja ili je nesto drugo?
verovatno neka glupost takode i meni nisu dali da predem u mts dakle iz a1 u mts 2 puta odbijan pa 3 put je proslo posle mesec dana samo kad sam prebacen sa postpaid-a na prepaid kod mene nisu stavili da sam registovan korisnik

Nazad
Vrh Dno