Šta je novo?

Električni bicikli i električni skuteri tema

Znači ne moram da jurim novu odmah urgentno, ali trebalo bi da je ima na ventilu?

Baš to, bilo koji bicikl servis koji je blizu, ili bilo koja prodavnica auto delova, ne košta više od 50din(osim ako ne uzimaš ukrasne koje svetle/izrađene u obliku lobanje i slične gluposti).

Ja sam svratio u servis trotineta u koji inače odlazim za održavanje i popravke, dao mi čovek 3 komada, nije hteo da naplati.

Inače, vidim sad da na aliju 100 kapica za ventil košta 185 dinara. Dok to potroši, verovatno više čovek neće biti za trotinet :D
Kod nas prodaju 4 komada za 100 dinara...

Registrovao trotinet u Dunavskoj. Samo da pohvalim coveka koji tamo radi. Kulturan, uljudan, prijatan, strpljiv...
Ne dira me bezobrazluk bilo koje vrste, to i ocekujem od ljudi, al zato kad naidjem na normalnog coveka to mi ulepsa dan.

dajte preporuku da se registruje negde na NBG ili bolje B kosa

Ljudi,dobio sam M365 dzabe od prijatelja,zato sto je crkla baterija,moze li pomoc gde uraditi zamenu baterije?Gde je najpovoljnije?
Hvala unapred na odgovoru

Imaš na KP i u radnjama u rasponu od 9500 do 26000, zavisno od proizvođača i kapaciteta.

Da li se nekom dešavalo da ga malo drmne struja preko ručice kočnice? (M365)

Znam da ne bi 😅 zato me zanima da li je bilo takvih iskustava i u čemu je potencijalni problem

Neka izolacija je popustila.Kontroler pravi 3 faze koje idu na motor.Kroz kabl.jos nisam sreo slucaj da napon probija na ram.

Da li neko zna da li mogu da se registruju trotineti koj imaju blokadu na 25km/h? Ne mogu da nađem u temi.

da znam, ali u tehničkom listu piše da je maksimalna brzina 40 km/h ali da je limitiran an 25 km/h.

Kakva su iskustva u pogledu pisanja prekrsajnih prijava za vožnju trotineta po trotoaru? Razmišljam da kupim trotinet, ali ako zaista zaživi pravilo da mora da se vozi po ulici, onda gubim interesovanje, jer ulicom kojom bi najvećim delom puta do posla ljudi voze i 70, 80 na sat, tako da bi vožnja trotinetom bila ruski rulet.

Da li je neko radio prepravku sa obicnog na elektricni bicikl i kakva su vam iskustva? Vidim na KP da postoje dvojica u BG koji to rade .

Kakva su iskustva u pogledu pisanja prekrsajnih prijava za vožnju trotineta po trotoaru? Razmišljam da kupim trotinet, ali ako zaista zaživi pravilo da mora da se vozi po ulici, onda gubim interesovanje, jer ulicom kojom bi najvećim delom puta do posla ljudi voze i 70, 80 na sat, tako da bi vožnja trotinetom bila ruski rulet.
Ja vozim uglavnom po trotoaru, ako nemaju preca posla nek me jure i pisu kazne slobodno.

Hej ljudi, znam da nije bas tema ali kapiram mozda ovde neko zna. Iznajmio bih dva dobra skutera na jedno 2 nedelje u BG, ima li neko pouzdan ko to radi i sta da ocekujem po pitanju cene?

Kod mene je puko "motor" i ne prihvataju garanciju a nema ni godinu dana... kao neka prica morao si na svakih 3 meseca da ides na servis. Tako da pazite kod koga kupujete

izbeci u sirokom luku.

Kod mene je puko "motor" i ne prihvataju garanciju a nema ni godinu dana... kao neka prica morao si na svakih 3 meseca da ides na servis. Tako da pazite kod koga kupujete

izbeci u sirokom luku.
Jel to negde navedeno uopste da je "moralo" na svaka 3 meseca na servis?

Nazad
Vrh Dno