taranezy
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.10.2015
- Poena
- 95
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Inter Core i9 14900K, Liquid Freezer II 360
- Matična ploča
- ROG Strix z690-A Gaming WIFI D4
- RAM
- DDR4 32Gb G.Skill 5066MHz
- GPU
- NVidia GeForce RTX 4080
- Storage
- NVMe Samsung 980 Pro 1TB, 3x NVMe Samsung SSD 970 1TB, 16GB+3GB HDD
- PSU
- Seasonic FOCUS 1000W
- Kućište
- Corsair 5000D AIRFLOW T
- Monitor
- Samsung Odyssey G9
- Miš & tastatura
- Razer Huntsman V2 TKL, Razer Basilisk V3 Pro
- Mobilni telefon
- Magic Honor V3
- Pristup internetu
- Optički internet
e tu dolazimo do kljucnog , odmah da se ogradim da ne opravdavam u principu poskupljenja bilo dal su opravdana ili neopravdana.Pa s obzirom da plaćam trenutno 0 dinara mesečno, neka budu i 2 meseca fore![]()
kao i da ovo sto cu napisati je kriv iskljucivo sam Orion a ne korisnici.
Ali citajuci ovde dugo godina grupu, vidim da princip naseg korisnika uzmi dzaba koliko mozes i placaj ostalo 50 posto popusta, pa kad istekne ugovor trazi opet u krug tako,
ovi laici iz Oriona to dopustaju i onda normalno kad su 80 posto korisnika placali fakticki ispod bilo kog isplativog minimuma, ne samo prvi ugovor nego i svaki sledeci, ili poskupljivali na racun
svih ostalih, u prevodu mi koji smo tu vise godina placamo poskupljenja dok ovi predju kod drugih i tako u krug, firma propada , losa usluga, ne izlaze na teren po vise dana ...
da je svako realan i plati tih 20-30 popusta njima bi bilo vise para i ne bi ni poskupljivali. Ispadne ovako ko ce koga vise *****ati svi se bune i znaju da nigde nema jeftinije i opet pristanu na poskupljenje,
Pod tako losim poslovanjem gde pokrivaju svega 2-3 posto trzista, imaju najvece brzine, najmanje cene, ocekivati da ne poskupe za godisnju inflaciju nemoguce.
Tu na kraju dolazimo do dve grupe ljudi:
1. Koja ce nebitno kod koga je preci i cimati se za razne popuste i ne utice bitno na poslovanje, jer su i onako kao gospodin gore za 0 dinara tu.
2. Koja ce ostati u orionu dok god im internet leti nema nekih tehnickih problema i ne poskupi vise od konkurencije, a koliko vidim morali bi da poskupe duplo da bi to dostigli.
Tako da preostaje da sada narednih mesec dana citamo kuknjavu, a u realnosti ko ce vise da se isciganise dal ce mu poskupeti ili nece a isti mi ostajemo do novog poskupljenja, ako je za utehu
ove godine je inflacija znatno manja nego lane, tako da mozda sledece ne dozivmo poskupljenje