Lazaroniie
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2019
- Poena
- 95
Istice mi UO za mesec dana, jel da podnesem zahtev sada za prenos broja ili kada istekne ugovor? U cilju bolje ponude za novi ugovor
Šta je po Vama najispravnije i bolje.Istice mi UO za mesec dana, jel da podnesem zahtev sada za prenos broja ili kada istekne ugovor? U cilju bolje ponude za novi ugovor
Ko i svi neo neo 50%Šta je po Vama najispravnije i bolje.
Zavisi koju želite tarifu i koje pogodnosti ?
Pa svakako placam punu cenu 😃probaj u zadnjem obracunskom periodu ili dan nakon isteka mada ako ostanes ici ce po staroj tarifi do sledeceg obracunskog i naplatice punu cenu trenutne tarife
Što pre nešto uradite to bolje , ne čekajte zadnji dan .Pa svakako placam punu cenu 😃
Pokusacu u zadnjem obracunskom periodu pa kako bude,skuplje ne moze 😁
Kada istekne ugovor. Sutradan odeš u poslovnicu operatera kod koga želiš da preneseš broj i podneseš zahtjev. Zvaće te iz A1 nakon par sati sa ponudom NeoNeo za 50%. Taj mjesec ćeš platiti punu cijenu paketa jer je počeo obračunski period.Istice mi UO za mesec dana, jel da podnesem zahtev sada za prenos broja ili kada istekne ugovor? U cilju bolje ponude za novi ugovor
Jel vredi tako nesto pokusati ako sam trenutno u prepaidu, a ranije bio u postpaidu, po tvom misljenju i ocekivati da ce pozvati i nesto ponuditi?Kada istekne ugovor. Sutradan odeš u poslovnicu operatera kod koga želiš da preneseš broj i podneseš zahtjev. Zvaće te iz A1 nakon par sati sa ponudom NeoNeo za 50%. Taj mjesec ćeš platiti punu cijenu paketa jer je počeo obračunski period.
Ja sam to uradio 02. aprila i tek ovaj mjesec mi je došao račun sa popustom na NeoNeo (1352 dinara)
Morate sami da se " aktivirate "😄Jel vredi tako nesto pokusati ako sam trenutno u prepaidu, a ranije bio u postpaidu, po tvom misljenju i ocekivati da ce pozvati i nesto ponuditi?
Ne bih ti znao tačno reći ali moguće je. Ovo je trenutno nešto što "pali". Početkom godine nisu bili ovako široke ruke ali vremenom su se vratili u "normalu".Jel vredi tako nesto pokusati ako sam trenutno u prepaidu, a ranije bio u postpaidu, po tvom misljenju i ocekivati da ce pozvati i nesto ponuditi?
nisam bas siguran da ce dati ako je broj prepaid al mozes da probas pa nam javiJel vredi tako nesto pokusati ako sam trenutno u prepaidu, a ranije bio u postpaidu, po tvom misljenju i ocekivati da ce pozvati i nesto ponuditi?
Bolje Vam je prenos sa neke u drugu mrežu tada garant dobijatenisam bas siguran da ce dati ako je broj prepaid al mozes da probas pa nam javi![]()
Опет нам је А1 нешто закувао.Да ли сте добили јуче СМС ове садржине?Pogledajte prilog 444497
Ništa. Izmenjeni su opšti uslovi da se usklade sa novim zakonom u vezi električnih trotineta.“Pretplatnici nemaju pravo na raskid pretplatničkog Ugovora, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, iz razloga što su izmene Opštih uslova posledica zakonskih i regulatornih promena.“
WTF ?!?
😶
Partnerske mreže za A1 su BH mobile i Eronet. U principu stavi automatsko biranje mreže pa će se mob sam zakačiti. Mtel je partnerska mreža samo za mts.Pitanje: na koju mrežu u BiH se kačimo u romingu? Vidim da imam nekih 6 giga neta kada sam u Bosni ali ne znam koja je to mreža? Ići ću uskoro tamo a trebaće mi malo neta
Mislim da u regionu zapadnog Balkana zakonski nije bitno na kojoj si mreži. Pravila su ista za sve.Pitanje: na koju mrežu u BiH se kačimo u romingu? Vidim da imam nekih 6 giga neta kada sam u Bosni ali ne znam koja je to mreža? Ići ću uskoro tamo a trebaće mi malo neta
Kad si u romingu najvecu glupost mozes da napravis tako sto stavis automatsko biranje mreze, jer ako si negde u Bosni a blizu granice Hrvatske eto veselja na racunuPartnerske mreže za A1 su BH mobile i Eronet. U principu stavi automatsko biranje mreže pa će se mob sam zakačiti. Mtel je partnerska mreža samo za mts.
To se meni desilo dok sam cekao na granicnom prelazu bih-cg. Prvi put za sve ove godine. To bas i nije blizu Hrvatske granice.Kad si u romingu najvecu glupost mozes da napravis tako sto stavis automatsko biranje mreze, jer ako si negde u Bosni a blizu granice Hrvatske eto veselja na racunu
Pisali smo vec o ovome, gde Bh mobila i eroneta nema, ne preostaje nista drugo nego da se poveze na mtel. Mtel je uglavnom "zabranjena" ali nakon 6-12 pokusaja da se telefon poveze na kraju ipak dozvoli.Partnerske mreže za A1 su BH mobile i Eronet. U principu stavi automatsko biranje mreže pa će se mob sam zakačiti. Mtel je partnerska mreža samo za mts.
Da ali kad se poveže na mtel uglavnom malo malo je emergency call only. Iz mog iskustva najbolje radi sa BH telekomom.Pisali smo vec o ovome, gde Bh mobila i eroneta nema, ne preostaje nista drugo nego da se poveze na mtel. Mtel je uglavnom "zabranjena" ali nakon 6-12 pokusaja da se telefon poveze na kraju ipak dozvoli.
Da, Sitnica. Pisao sam reklamaciju, iako sam platio racun u celosti. Za nauk, nema vise auto network, dok se ne stigne na odredište.Ako si išao na granični prelaz Sitnica, tu nema ni 600 metara do Hrvatske. Tako da bi bilo izuzetno lako uhvatiti HR signal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari