Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, u pitanju je tastatura, nije mnogo veća kutija od pakovanja u kome su došli keycaps sad skoro, a za tu sam išao u poštu.

Došao je Baki na čelo Pošte i odmah dovoze strujom pakete. Čudo se desilo..... 😏

neregistrovane posiljke NS 3 meseca i dalje ni traga ni glasa

Novi status danas?
Zasto stoji opet Hungarian post kad je vec uslo u Srbiju? Jel to normalno?🤕

Prilozi

• Screenshot_20240529_203655_Chrome.jpg
    Screenshot_20240529_203655_Chrome.jpg
    82.7 KB · Pregleda: 114
@olafBrolaf

Prati temu pa ce ti biti jasno 🙂

Registrovane posiljke prati na

Ne ubacuju u sistem, to ide posle sortiranja a počneš da pratiš na poštinom praćenju jer trakeri nemaju sve statuse.
Ajde i ja da se požalim ovde jer vidim da mnogima pomaže valjda će doneti tokom naredne nedelje UC od 22.05. RLDC. 🤣

Hm, u pitanju je tastatura, nije mnogo veća kutija od pakovanja u kome su došli keycaps sad skoro, a za tu sam išao u poštu.
I meni su tastature dve tako nosili
Plus lik naplatio i neku poštarinu(tipa 400-50 dinara više nego carina i pdv)
Posle kad sam rekao da nisam kod kuće, sutradan pokupim u pošti i platim normalno kao što i piše plus koji dinar za otvaranje

Vazi praticu na sajtu poste.🙂
Trebalo bi da stigne brzo kao sto vidim i drugim clanovima kad se pojavi 61200.

@Mali Perica

UC...HU
Received by local delivery company May 21, 13:50 (GMT+2) - May 22, 2024, 4:50

5/21/2024 2:03 PM Posting/Collection HU1005
5/22/2024 - 5/23/2024 Departure from outward office of exchange BUDAPEST

isporuka je pocela u petak 24.05

Received by local delivery company May 22, 14:05 (GMT+2) - May 23, 2024, 5:5

5/23/2024 Posting/Collection HU1005
5/23/2024 Departure from outward office of exchange BUDAPEST

videcemo...

@olafBrolaf

Ako hoces koristi Generator i mozes da vidis gomilu primera

@sasa022
Znam sve kako se kreće ali rekoh pošto mnogima pomaže kada se ovde malo kritikuje. To od 22.05. pa nadalje je nova tura a madjari slali sa razmakom od jedan do dva dana (22. 23. 27. 29.05.). Sve prethodno je isporučeno a zadnje je bilo čini mi se 07.05 RLDC.
To od 23.05. Departure from outward office of exchange bi trebalo da je juče ili prekjuče stiglo kod nas.

Samo pitanje da li je normalno da preko nase poste ne vidim nikakvu informaciju gde je paket iako je usao u Srbiju?

Пошиљка није пронађена. Проверите исправност унетог броја.

LS NL posiljka od Ankera.

Osta' ja bez paketa, iz nekog razloga ce biti vracen...

Prilozi

• 1.png
    1.png
    22.3 KB · Pregleda: 63
  • 2.png
    2.png
    51.5 KB · Pregleda: 67
Naručio sam 2 paketa, februara i marta. Jedan je UA19292xxxxHU i zadnji status na ship24 je Departure from outward office of exchange od 15.03.24.
Drugi je UC00354xxxxHU sa zadnjim statusom Departure from outward office of exchange od 11.04.24.
Da li mogu da očekujem da će stići ili je to zagubljeno negde zauvek pa da naručim opet? Neke sitnice su u pitanju.
Inače, naručim nešto 2-3 puta godišnje sa Ali Express-a i zadnje 3 godine mi ništa nije stiglo.

To mi zvuči baš pretjerano. Naručujem godinama i samo jedna pošiljka mi nikad nije stigla. Ove dvije su bez praćenja, mogu da se pojave kad tad, ovaj UC sigurno. UA mi se čini da bi morao imati još statusa, već ga dugo nema...

Samo da napišem da žalbe ovde pomažu ali delimično, malopre od 3 stigla jedna UC pošiljka sa statusom 22.05. RLDC, Bgd je u pitanju. 🤣🤣
Wednesday, May 22, 2024 At 08:xx PM Received by local delivery company
Thursday, May 23, 2024 At 08:xx AM Posting/Collection HU1005
Thursday, May 23, 2024 At 10:xx PM Departure from outward office of exchange

Ja imam ukupno 18 paketa UA i UC i nista mi nije jos stiglo. Prvi su stigli u Srbiju 27.02, pa onda nesto mart a poslednji UC su od 10.04 ALDC.
Aj ko velim jedna, dve se mogu zagubiti..ali ne veruhen bas svih 18 mojih...
Mada meni postar nije ove godine doneo ni resenje za porez, zvala poresko pocetkom maja, kaze zena uruceno vam je 27.03 🤔
Inace sa carinom nemam problem...7 do 10 dana...evo poslednja ..SmartSelect_20240530-103937_Chrome.jpg

Od novembra samo 2 pošiljke su za 2-3 dana mašile rok od 75 dana a ovo iz prethodnog posta je najbrže što je stiglo posle statusa RLDC.
Malo popričaj sa poštarom, pa ima tu i da li ti je sanduče otključano ili ne (većina pošiljki ne može da se ubaci kroz otvor) a na kraju i komšije su tu.

Sanduce mi pod kljucem, zgradica je mala, svega 13 stanova, u zgradi pretezno stariji stanari...ne verujem da je do komsija...
Ima posiljki koje bi mogle u sanduce (prstenje, lancici) ali ima i koje ne mogu...igracka za mog papagaja, majice za cerku...

Pa naruči neki paket sa praćenjem pa vidi gde završavaju paketi. Ako vidiš da je paket preuzet, pravac pošta da vidiš ko ga je preuzeo i potpisao.

Ja imam 2 UAxxxHU i 7 UCxxxHU paketa, još krajem marta su ušli u zemlju i nisu isporučeni. Od aprila sni jedan jedini paket bez praćenja nije prošao više.

A od ovih sa praćenjem, jedan su izgleda izgubili, imam potvrdu od logističke službe da je ušao u Srbiju, ali naša Pošta, tj. odgovor na mail koji sam dobio - paket još nije ušao u zemlju.

Nije ni čudo što niko neće ništa da šalje za Srbiju, kako nam pošta radi.

Pa naruči neki paket sa praćenjem pa vidi gde završavaju paketi. Ako vidiš da je paket preuzet, pravac pošta da vidiš ko ga je preuzeo i potpisao.
Pakete sa pracenjem mi svi stizu za 20 dana, ti paketi uopste nisu problem vec ovi neregistrovani koje sam u pocetku porucivala jer nisam videla da moze da se menja i doplati da budu praceni..

Стигао данас један UC пакет са статусом RLDC од 03.05.

Jesu stizali nekome prazni paketi. Ja sam dobio jedan. Mislim da je prevara neka jer su skroz nepoznati podaci pošiljaoca

Jesu stizali nekome prazni paketi. Ja sam dobio jedan. Mislim da je prevara neka jer su skroz nepoznati podaci pošiljaoca
Meni se dešavalo da stižu na moje ime neke gluposti(recimo parče stiropora) i to nije imalo veze ni sa jednom mojom pošiljkom po broju praćenja...
Suština je da neko poruči nešto i pošiljalac pošalje to ali ne kupcu nego nekome random a kupcu da taj kod za praćenje. Taj ko je dobio će baciti tu glupost a kupac će ostati prevaren i neće moći da se žali jer na praćenju stroji da je ušlo u Srbiju
Verovatno su tebe kao i mene iskoristili random

Neko pomenu gore da se isplati "kuknjava" ovde, na forumu 🤪🤣
Konacno i meni danas stigli 3 paketica i to kratko nakon sti sam pisala ovde...
Jedan iz februara 27.02, jedan 03.04 UA i jedan UC koji je cerka porucila...SmartSelect_20240530-170631_Messages.jpg

Људи, нисам дуго поручивао са Алија па ме занима овај статус за пошиљку UC019305667HU задња два статуса су:
29.05.2024: Leaving transit country region
30.05.2024: Received by local delivery company
Јел овај задњи значи да је кренуо из Мађарске за Србију пошто ми на алију стоји GMT+8 и да је код SRB Customs наводно.

@mitrovic__markoo

Imas primere na ovoj strani 🙂

Prati na

kad krene iz Budimpeste dobice status Departure from outward office of exchange BUDAPEST

to je poslednji status , osim u slucaju isporuke preko paketomata

zadnje informacije o peketu imam ovo, imam jos 30 dana do isteka na aliju , jel ima sense da stigne pre isteka?

Prilozi

• Clip_2.jpg
    Clip_2.jpg
    27.6 KB · Pregleda: 48
Do sada mi u poslednjih par meseci stiglo 5 identičnih praznih koverti, manje, kvadratnog oblika sa UA ili UC kodovima, na specifikaciji piše LED STRIP vrednost ispod 1$.
AE podrška kaže da nisu njihove po kodovima, tako da su završili u kanti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno