Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Nisam pokušavao jer sam već pretplaćen direktno na Netflix TR.

Ali izlistani su i ostali paketi u in-app kupovinama. Ako je neko platio ovako, nek podeli iskustva. Mada, u ovom slučaju ti je svejedno da li ćeš preko Applea jer svakako postoje Netflix vaučeri za TR pa onda možeš dodati i karticu kroz chat.

Pogledajte prilog 444217
Sad sam dopunio turski Apple ID pa ću da isprobam Netflix na ovu foru i javljam kako prošlo. Jeste smaranje ubacivanje gift carda s vremena na vreme, ali bar znam da neću biti banovan/pretplata otkazana. Preko tog Apple plaćam i Dizni, Google photos, YT premium i sve radi bez problema.

Meni su isto ugasili Nigeriju.

• Like
Reagovanja: S03
I ja sam na turskom apple ID-u, pa javi kako prođe, mogao bih to iskoristiti.

Nije uspelo. Apple mi uredno skinuo 175 lira za pretplatu, ali Netflix izbacuje grešku 6001 ili 7006. Mislio sam da je problem jer je account nigerijski, ali probao sam i sa onim što je pre bio turski, istu grešku daje. Probao sam i da napravim novi, dozvoli mi da se account kreira, međutim, kad ukucam šifru i idem sign in, izbaci iste greške.

Takođe, probao sam sa upaljenim VPN-om na Tursku na Apple uređaju, ali ni to nije pomoglo. To sam uradio jer YT recimo ne da da se pretplatiš na njihovu uslugu preko Apple uređaja, ako detektuje da IP adresa nije u Turskoj pa tu VPN pomogne, ali kod Netfliksa ni to neće.

Prežaliću tih 5 eur na Apple ID-ju, a reaktiviraću pretplatu preko regularnog turskog Netflix gift card-a na webu.

Prežaliću tih 5 eur na Apple ID-ju, a reaktiviraću pretplatu preko regularnog turskog Netflix gift card-a na webu.
Apple je stvarno korektan što se tiče refunda.

Na ovom linku se prijavi i samo klikni request refund (biće ti izlistane pretplate koje imaš preko njih)

Ja sam reaktivirao turski nalog kojeg sam punio gift cardovima, uz Okayfreedom ubacio 250 lira, bio je neaktivan ovih desetak dana koliko mi je radilo preko Nigerije. Ovaj put sam odabrao FHD paket i skoro da ne primetim razliku, ionako 55" gledam sa 3.3m, a hdr je entry level i bolje i da ga nemam, dobro je da je zvuk 5.1. Na kraju mi dobro ispalo što nisam sa tim nalogom uspeo da odradim Nigeriju.

Evo sad upalio netflix i vidim izbacili me iz Nigerije. Sram ih bilo. Šta sad da radimo, hoćemo li opet u turke ili ima neka bolja opcija?

Sad restartovao nigeriju onako kako je twistedmind rekao i za sada radi

Da li vam stigne mail kada vam otkažu preko Nigerije ili kada udjete u aplikaciji pa vidite da nešto nije u redu?

Da niste možda skidali sadržaj pa da su zbog toga krenuli da ukidaju naloge?

Ja nisam skidao pa su ugasili. Nije ni za očekivati obaveštenje kad radimo nešto što nije po pravilima.

Ništa onda. Ja sam juče obnovio uplatu pa ćemo videti. Inače ne gledam mnogo preko Netflixa, gledam više disney + koji je uzet preko Kp na godinu dana, šljaka bez ikakvih problema.

I mene kikovali Nigerijci, vratio sam se na stari nalog koji je isao preko Turske. Ulogovao sam se bez vpn-a i ponudio mi nase cene u evrima.
Nakon ukljucenje VPN-a na Tursku, izabrao sam 1080p paket koji me izasao 176.99 lira ili 616 din. Trazio mi da potvrdim broj telefona za opravak naloga. Ponudio mi moj broj sa nasim prefiksom +381. Ne mogu da se setim da li sam vec imao taj broj na nalogu, ali prosao je bez problema iako je Turski nalog. Ranije to nije moglo koliko se secam.
Zatim mi trazio da cekiram na kojim uredjajima cu gledati netflix, cekirao sam sve sem konzole, posle toga mi ponudio stare profile, i pitao da li ce da bude dece na nalogu.
Pustio sam neki strim na kratko, a zatim iskljucio VPN i pristupio preko nase IP adrese. Sad ostaje da vidim koliko ce ovo da traje.

I mene kikovali Nigerijci danas...
Probaću da ponovo otvorim nalog na Apple TV-u pa ćemo videti da li će pomoći da me ne izbace ponovo. Ne znam da li da probam da uplatim preko mobilnog sa vpn-om ili da radim direktno na ATV-u? Komfornije je sa moba...
Onda ću da gledam samo preko ATV-a.

Takodje....ode i meni Nigerijski nalog. Ista prica kao kod svih predhodnih clanova...bez obavestenja preko maila, sms-a ili bilo cega, a uredno skinut novac za obnovu pre 8-9 dana za Permium plan (3-4 meseca sam bio "Nigerijac"). Tako da sta drugo da se kaze prijatelji, osim: ahhhhh nista...samo naka je zdravlja...zivot tece daljeeee :)

I tako svaki mesec... Malo je ostlaih obaveza pa cu sada da gubim vreme svaki mesec i da tempiram da bih ustedeo za jedan dorucak :)

Navodno postoji novi trick za Nigeriju...

Nakon što se uspješno pretplatite, odmah otkažite Netflix i ostaje vam 30 dana gledanja, tako da vam oni ne mogu otkazati jer ste sami to napravili! :ROFLMAO:

Nisam baš siguran u ovo!
Nije loše uopšte. Meni ne bi bio problem ovo raditi iz mjeseca u mjesec, ako frcera. :D

Navodno postoji novi trick za Nigeriju...

Nakon što se uspješno pretplatite, odmah otkažite Netflix i ostaje vam 30 dana gledanja, tako da vam oni ne mogu otkazati jer ste sami to napravili! :ROFLMAO:

Nisam baš siguran u ovo!

I onda 29-i dan ponovo aktiviraš pa 31 dan ponovo deaktiviraš. :sneaky:

Ja sam danas ponovo preko mobilnog i sa uključenim vpn-om aktivirao standard paket preko Nigerije, onda sam aktivirao nalog na ATV-u, disable-ovao Netflix na telefonu, sad gledam samo preko ATV-a pa ćemo da vidimo da li ću dobiti kik u narednih par dana.

Ja sam promenio karticu na istom nalogu posle blokade pa ćemo videti dokle će 🤣

Ja mislim da ovo već nema veze sa samim Netflixom, već je mnogima hobi da se u nedogled nadmudruju sa korporacijama 😀

Vrh Dno