Sve osim o Netflixa, Prime Videa i YT Premiuma koje plaćam direktno (ali da, i Netflix i YT Premium TR mogu se plaćati i preko Applea, samo Prime Video ne može)Jel sve ovo plaćaš preko gift cardova koje ridimuješ na apple id-ju ili?
Sve osim o Netflixa, Prime Videa i YT Premiuma koje plaćam direktno (ali da, i Netflix i YT Premium TR mogu se plaćati i preko Applea, samo Prime Video ne može)Jel sve ovo plaćaš preko gift cardova koje ridimuješ na apple id-ju ili?
Sad sam dopunio turski Apple ID pa ću da isprobam Netflix na ovu foru i javljam kako prošlo. Jeste smaranje ubacivanje gift carda s vremena na vreme, ali bar znam da neću biti banovan/pretplata otkazana. Preko tog Apple plaćam i Dizni, Google photos, YT premium i sve radi bez problema.Nisam pokušavao jer sam već pretplaćen direktno na Netflix TR.
Ali izlistani su i ostali paketi u in-app kupovinama. Ako je neko platio ovako, nek podeli iskustva. Mada, u ovom slučaju ti je svejedno da li ćeš preko Applea jer svakako postoje Netflix vaučeri za TR pa onda možeš dodati i karticu kroz chat.
Pogledajte prilog 444217
Apple je stvarno korektan što se tiče refunda.Prežaliću tih 5 eur na Apple ID-ju, a reaktiviraću pretplatu preko regularnog turskog Netflix gift card-a na webu.
Meni nije stigao nikakav e mail. Samo sam video da aplikacija ne radi. Došao sam ovde, video rešenje i opet uključioDa li vam stigne mail kada vam otkažu preko Nigerije ili kada udjete u aplikaciji pa vidite da nešto nije u redu?
Znači uzmati preko kp, sigurnije je
Nije loše uopšte. Meni ne bi bio problem ovo raditi iz mjeseca u mjesec, ako frcera.Navodno postoji novi trick za Nigeriju...
Nakon što se uspješno pretplatite, odmah otkažite Netflix i ostaje vam 30 dana gledanja, tako da vam oni ne mogu otkazati jer ste sami to napravili!
Nisam baš siguran u ovo!
Navodno postoji novi trick za Nigeriju...
Nakon što se uspješno pretplatite, odmah otkažite Netflix i ostaje vam 30 dana gledanja, tako da vam oni ne mogu otkazati jer ste sami to napravili!
Nisam baš siguran u ovo!
Ja sam to probao pre par dana otkazao ali juce dobio blokadu.Navodno postoji novi trick za Nigeriju...
Nisam baš siguran u ovo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari