Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Vratio se medju Turke, da vidimo dokle ce da traje.
Nekako mi Netflix prirodno da imam, mada Stremio radi posao.

I mene izbacili iz Nigerije, neka dva-tri meseca sam imao pretplatu, koristio sam je samo na svom TV-u, nije bilo deljenja.

Pokušao ponovo da se pretplatim sa istim nalogom i Nigerija VPN-om, traži verifikaciju uz nigerijski broj telefona, ne prolazi ni ona fora da se prvo uzme Mobile plan, traži i za njega SMS verifikaciju.

I mene izbacili iz Nigerije, neka dva-tri meseca sam imao pretplatu, koristio sam je samo na svom TV-u, nije bilo deljenja.

Pokušao ponovo da se pretplatim sa istim nalogom i Nigerija VPN-om, traži verifikaciju uz nigerijski broj telefona, ne prolazi ni ona fora da se prvo uzme Mobile plan, traži i za njega SMS verifikaciju.
Ti ako koristis samo na TV, najbolje uzeti srpski paket od 5€ i rešen problem 😂

Ja ne bih vise rizikovao, pre bih uplatio 10 evra nego da placam 2/3 puta pretplatu iz druge drzave, verovatno su napravili sistem koji automatski brise pretplate na osnovu IP adrese gde gledas, a mozda i preko prvih brojeva debitne kartice i nema povracaja novca 😑

… ja baš danas namerno iz 2x odgeldao ‘Atlas’, ništa nije pravilo problem… da li što je AppleTv…?!

Čim sam video nekoliko novih nepročitanih stranica na ovoj temi, znao sam da sigurno nije zbog pojeftinjenja.

Posle zabrane deljenja, pretpostavio sam da će ovo da se dogodi, al' ajde reko neću da baksuziram...kaže neko pre, svi mi lažni nigerijci smo im kao kap u moru, pa nije baš tako, nismo samo mi izvalili ovu foru, već još dosta ljudi, Švajcarci sa reddita su možda čak i pre nas izvalili, pa nisu ni oni ludi da plaćaju 22€ kad mogu 3€...

Mislim da nije bitno ni koja je kartica ni da li je u pitanju sama kartica ili je vaučer onaj, nego da jednostavno imaju sistem koji prati sa kojih IP adresa se gleda, i to je realno nepobedivo. Mislim da nisu zahvaćeni oni koji gledaju isključivo preko apple uređaja, što dodatno potvrđuje tu teoriju.

Ovo je kao boks meč, imamo ih 11 rundi, na konopcima su, ali u 12-oj su nas nokautirali bato. 🤣

Odose nigerijci🤣
Capise mi 3 evritja pre 5 dana za pretplatu i sad cap.

Meni isto danas se pojavila poruka da mi je prekinuta pretplata. Kontaktirao sam preko chat-a Netflix i dobio info da treba da kontaktiram banku, koja ce kontaktirati njih u vezi povracaja novca. Uspeo sam na drugom profilu da aktiviram Basic plan i prosla je uplata lagano (odmah presao na Premium), skinuli su mi negde oko 220 dinara pa neka traje dokle traje, bas me briga.

Meni isto danas se pojavila poruka da mi je prekinuta pretplata. Kontaktirao sam preko chat-a Netflix i dobio info da treba da kontaktiram banku, koja ce kontaktirati njih u vezi povracaja novca. Uspeo sam na drugom profilu da aktiviram Basic plan i prosla je uplata lagano (odmah presao na Premium), skinuli su mi negde oko 220 dinara pa neka traje dokle traje, bas me briga.
Je l ces kontaktirati banku ili nema koristi od toga

Hocu, cisto da vidim sta ce da bude😁 Skoro pola meseca sam koristio Netflix za manje od 400dinara + ovih danasnjih 220 dinara je opet jeftinije nego da placam ovaj od 10e kod nas.
Tacno, a koliko ce trajati to je pitanje

Koji je najbolji najpouzdaniji sajt za kupovabje gift kartica za tursku?

Da li samo prebaciti nigerijski u Tursku ili praviti nov u Turskoj?
I koji VPN na androidu za Tursku?
Pitam za prijatelja,moj je otvoren u Turskoj pa prebacen u Nigeriju ali samo koristio neki VPN na racunaru.

Upravo restartovao nigerija bez nekih posebnih poteškoća.
Isti nigeria vpn koji sam koristio ranije.
mobilni browser incognito mod.
ulogovao se, kliknuo restart, izabrao najveći paket 5000nr.
Sledeći korak unosim karticu, kliknem next, problem sa metodom plaćanja. ponovo unesem cvv i kliknem opet, prođe, ali me vodi na potvrdu broja telefona i nudi mi samo nigerijski prefix +244.
kliknem na netflix logo vratim se na početnu stranu pa sve ispočetka. uneo podatke kartice, prvi klik problem sa metodom plaćanja, drugi put kliknem i dobijem poruku hvala, sada možeš da gledaš.
Izbrisao vpn, upalio netflix app i radi.
Videćemo koliko dugo.

Meni nije :) Ja preporucio nekim drugarima da se reg preko Nigerije i zovu me juce da vide sta i kako. A u nedelju sam jednom drugaru registrovao account na njegovom telefonu i sve je proslo iz prve. Nema pravila izgleda a da mozemo da ih nadjemo na prvu

Šta vam je fazon u vraćanju ako će vam stalno skidati novce s računa?

Meni otkazali isto. Poruka podrške o razlogu otkazivanja:
Da bismo zaštitili članove od neovlašćenih naplata, ponekad otkazujemo naloge koji pokazuju znake neobične aktivnosti. Izgleda da je vaš nalog otkazan iz ovog razloga.

Nemate razloga da pišete bilo kome, jasno je da kršimo pravila. Isto tako, mislim da nema smisla ponovo plaćati kada je pitanje trenutka kada će opet otkazati pretplatu. Prelazim na Tursku sa gift cards, mesec-dva dok ne pogledam šta imam i onda otkažem ja njima... 😁

Vrh Dno