dejajankovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.12.2012
- Poena
- 155
Šta se dešava sa HBO max?
Da bas bi bilo dobro znati kako ce mu odgovoriti na pitanje koje od svih pitanja ima najmanje sanse da se odgovori pozitivnoprobaj da ih pitas da ti daju ruter sa 10Gbit portom, bas bi bilo zanimljivo znati da li bi prihvatili to
Tacnije dostupan je ali su nas uredno odjaviliMislio sam na max, na telefonu, preko oriona, piše da nije dostupan u regionu ,odjavio se, prijavo se, isto, nije dostupan
evo samo sam instalirao Max ulogovao se i radi lepo, znaci samo moras drugu applikaciju da instalirasDa bas bi bilo dobro znati kako ce mu odgovoriti na pitanje koje od svih pitanja ima najmanje sanse da se odgovori pozitivno
Tacnije dostupan je ali su nas uredno odjavilisa subskripcije, ni meni ne radi kaze proverite sa vasim provajderom
![]()
Da, u pravu si za drugu aplikaciju, probao, radi, hvalaDa bas bi bilo dobro znati kako ce mu odgovoriti na pitanje koje od svih pitanja ima najmanje sanse da se odgovori pozitivno
Tacnije dostupan je ali su nas uredno odjavilisa subskripcije, ni meni ne radi kaze proverite sa vasim provajderom
evo samo sam instalirao Max ulogovao se i radi lepo, znaci samo moras drugu applikaciju da instaliras![]()
Može li pomoć oko verzije aplikacije za sideload? Instalirao sam dve verzije, obe crashuju kada pokušam da pustim bilo koji film ili seriju?Do njih je, pogledaj temu za Max ovdje na Benchu, bukvalno su iskustva od provajdera do provajdera. Meni na Yettelu radi plug and play, a na Laki boxu sam morao da radim sideload APK pošto ko zna kada i da li će Orion da se smiluje da apdejtuje.
nije normalno ponasanje zovi ih tesko ce ti neko pomoci sa foruma, ako nije do rutera sredice remote, a ako nije ni do rutera onda ce morati da se cimaju i oko kablovaimam pitanje, da li se jos nekome desava da se internet resetuje sam od sebe ili ruter ne znam sta je od ta dva, posto lampica Lan prekine da sija na nekoliko sekundi pa proradi opet, nekad se to desava i vise puta u toku dana. Da li je problem do rutera ili je nesto na mrezi, u pitanju je novi wifi 6 ruter, internet uvedem pre mesec dana.
Da li moze neko da okači speed test preko kabla sa Metro Hypersonic ili slabiji da vidim Ping i ostalo, Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari