od kad tv ima veze sa time zar nije box? u pitanju tv je samo ekran ali ne i prijemnikTo može da bude i smetnja od nekog starog televizora (ako ga neko od komšija koristi), jer on pravi šum na mreži, a da sam korisnik tog uređaja to i ne zna.
od kad tv ima veze sa time zar nije box? u pitanju tv je samo ekran ali ne i prijemnikTo može da bude i smetnja od nekog starog televizora (ako ga neko od komšija koristi), jer on pravi šum na mreži, a da sam korisnik tog uređaja to i ne zna.
Ukoliko nije stavljen filter na antenski kabal koji ulazi u box, a box zakačen na neki stari tv, onda povratno kroz scart ili činč kabal se stvara šum na mreži operateraod kad tv ima veze sa time zar nije box? u pitanju tv je samo ekran ali ne i prijemnik
Hahaaaa, odavno sam čitao o sličnoj situaciji!To može da bude i smetnja od nekog starog televizora (ako ga neko od komšija koristi), jer on pravi šum na mreži, a da sam korisnik tog uređaja to i ne zna.
Ne može tako da ometa jer stari televizori nemaju cam modul. A novi ne ometaju signal.Ili ako je povezan tv direktno i koristi CAM karticu.
Mogu i LCD televizori da unesu šum u mrežu. Pisao sam o tome, to mi je ispričao jedan monter. LG televizor je bio u pitanju.Ne može tako da ometa jer stari televizori nemaju cam modul. A novi ne ometaju signal.
Na kojoj poziciji je ovaj kanal?Od pre nekog vremena su dostupni i 4K kanali...ja sam za sada pronasao samo 1 jedan u sistemu - TRAVEL XP 4K HDR
tek smo na 12stom mesecu od 24jel ti istice ugovor ili ? pitam za sebe jer mi istice ugovor uskoro![]()
Mislim da nije još zvanično pušten.Na kojoj poziciji je ovaj kanal?
Kad pitas MTS zasto racun poskupeoMeni je danas stigo račun sa zakasnelo poskupljenje sa "naknadom" od 300 i nešto dinara. Paket Super Plan 3L: Pogledajte prilog 442214 Ima još nešto. Sad na računi nema više da piše MTS-Supernova,nego samo MTS: Pogledajte prilog 442216 Promenili su i šifru korisnika sa računa i kontakt: Pogledajte prilog 442218 Sad su sve prebacili na MTS.
Ja jedva čekam da ZAISTA SVE prebace na MTS. I preuzmu sve kao kod mts - i pakete i cene sa promocijama i mogućnost biranja provajdera (mts, yettel, yunet) na Supernova optici, koja ide preko bandera u mom kraju..... Sad su sve prebacili na MTS.
Dobro si primetio, u supernovi sam godinama, sad sam pogledao ostale mailove, poslednji za račun i ovaj za max bio je od mts, sve prethodne od supernove.Kako login za mojmts ako si Supernova korisnik?
Pogledajte prilog 442263Danas stigao mail, ali bez informacije na koji paket prelazim. Čim nisu napisali ide na manji, ne nadam se boljem
Isto je tako stiglo i kod mene sa drugo korisničko ime i lozinku za MAX aplikaciju. Sad su svi Super Plan paketi prebačeni na MTS na Mojmts portal kao Box paketi zajedno sa fiksni broj telefona. To znači da će MAX aplikacija da bude prebačena na Mojmts portal. Možda će da mora da se napravi i drugi nalog za MAX aplikaciju. To sam sve malo pre video na moj novi nalog na Mojmts portal.Kako login za mojmts ako si Supernova korisnik?
Tek treba svi da budu prebačeni na Supernova Box paketi. I vama će to da stigne. Kod mene su sad dostupni Iris,Apollon i još neke aplikacije i račun koji treba da se plati za paket Super Plan 3L na moj novi nalog na Mojmts portal.Ja koristim na jednoj lokaciji Supernova optiku, nemam podatke za mojmts.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari