- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Onda običan 15. Čačkao sam malo 15 Plus i radi osetno fluidnije od 12PM, ekran deluje kao sa ima 70-80hz.
Haha, ovi Androidaši-Windowsaši što imaju osećaja
Onda običan 15. Čačkao sam malo 15 Plus i radi osetno fluidnije od 12PM, ekran deluje kao sa ima 70-80hz.
Kami ovi osim crnog deluju kao beli u nijansiranom silikonu. Ako me razumetePogledajte prilog 439384
Bukvalno su svi osim crnog, više beli sa nijansom boje. Oko kamere je, tek da kažeš, plav. Uzeo sam sestriću plavi, prvo sam pomislio da je beli
Dobro ti kažu, ako imaš gde da pogledaš izložen idi i vidi. Meni se sviđa ta svetla boja, ali ukusi su u pitanju. A i crna je više neka tamnija siva nego crna.
Edit: Na slici ti je prvo crni, pa plavi. Gledano sleva.
Zato sam napisao za slikanje, ne za video. Bila je opcija nekada za HDR auto za slikanje, nakon toga su uveli HDR smart a sada se vise HDR smart i ne moze ugasiti.Ne slikas u HDR nego snimas pa tako i trazis na pogresnom mestu da palis gasis HDR…
Ne lazume ne lazume.Haha, ovi Androidaši-Windowsaši što imaju osećaja![]()
![]()
To je to sto trazim. Ali kako nisam pratio iOS nisam bio u toku da su izbacili te postavke kod novijih telefona.Iphone 12.
Za Boga, ajfon i otadžbinu! Nek je sa srećom novi telefonludnica, posle 2008 godine i prvog iPhone-a uzeo danas iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium... nek mi je bog u pomoći....
Pogledajte prilog 439953
Увијек после неког времена екрани нису толико велики као први путPosle skoro mesec dana korišćenja poklona od mene naravno - iP 15PM - supruga danas kaže : Dobar mi je ovaj novi telefon, nije tako velik kao što mi se učinio prvi dan...
Odgovaram joj : Naravno, TV i telefon nikada ne može biti velik ekran(display).
Supruga odgovara : Znači kupujemo i novi TV...
Moj odgovor : Logično posle C klase ide G klasa, samo ''malko'' veća dijagonala...
Cilj je uvek ostvariv - samo put do njega ide malo okolo-naokolo.
Telefon je stvarno odličan, prvi put mi se desilo - doduše trajalo je celu jedni milisekundu da pomislim i ''pređem'' sa Samsung Ultra na iP PM 😁,
nema potrebe pisati o karakteristikama i kako radi - radi stvarno OK.
Telefon je inače White Titanium (fotografisano je ispod led rasvete na auto) izgleda kao da je Natural Titanium, ili možda i jeste, sve su to prevaranti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari