I ja bih ga vratio, ali ne može bez specijalnih zahvata. Isključivo zbog dual messengera. Upropastili ga i ostavili tako.Odlican, samo mi se ne svidja androdi 10, ni ovaj novi skin, ikonice i td, vratio bi se cak na oreo, Nekako oreo jednostavniji.
I ja bih ga vratio, ali ne može bez specijalnih zahvata. Isključivo zbog dual messengera. Upropastili ga i ostavili tako.Odlican, samo mi se ne svidja androdi 10, ni ovaj novi skin, ikonice i td, vratio bi se cak na oreo, Nekako oreo jednostavniji.
Ne može zbog bootloadera, ne dozvoljava vraćanje na prethodnu verzijuDa li može jednostavno da se vrati na android 9? Prošli put nisam uspeo, Odin mi je izbacivao neku grešku. Samo sam izgubio vreme bekapujući i podešavajući sve od nule a nisam ništa dobio
Kod mene radio mts postpaid i telenor prepaid, na oba volte u isto vreme.jel radi nekome volte na običnom s9 na mrežama u Srbiji?
Aha, pa ne znam nikada nisam imao problem sa njim. Evo sada se konstantno gasi i pali sam ne znam šta mu je. Ne koristim ga često jer imam novi, tu su mi neki podaci ostali na njemu i ne bih voleo da crkne... veoma mi je drag telefon. A vidim i baterija mu ide malo brže...Moze da bude i maticna ploca. Desavalo se sa S9+ da ima iste simptome i kad je u pitanju baterija i kad je u pitanju maticna ploca.
U redu, hvala ti.Prebaci sve podatke sa njega dok jos radi. Popravak tako starog telefona se ne isplati. Ako se sad konstantno sam pali i gasi, to vise lici na maticnu plocu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari