Šta je novo?

Huawei planira da lansira HarmonyOS na međunarodno tržište

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Huawei-HarmonyOS.webp

Huawei planira da lansira HarmonyOS na međunarodno tržište​

Kineski tehnološki gigant Huawei planira da svoju HarmonyOS platformu objavi i za međunarodno tržište, uprkos ograničenjima u vidu sankcija koja mu nameće SAD

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...-da-lansira-harmonyos-na-medunarodno-trziste/

Šteta što nije krtšen otvoreni sistem sa normalnom politikom privatnosti i sigurnosti, bez bloata i spywarea, već isto đubre kao i druge dve opcije na tržištu. Presipanje iz šupljeg u prazno

Ne znam sta bi zaista dobili i sa 20 razlicitih sistema, cena nece zbog toga biti niza ma koliko ovaj drugi bude losiji, a sa druge strane placas nesto sto vrlo verovatno polovicno fungcionise obzirom na to koliko android i ios dugo postoje na trzistu i koliko je sve okrenuto njima. I update-i su postali besmisleni, a kamoli jurenje drugih sistema.

Ne znam sta bi zaista dobili i sa 20 razlicitih sistema, cena nece zbog toga biti niza ma koliko ovaj drugi bude losiji, a sa druge strane placas nesto sto vrlo verovatno polovicno fungcionise obzirom na to koliko android i ios dugo postoje na trzistu i koliko je sve okrenuto njima. I update-i su postali besmisleni, a kamoli jurenje drugih sistema.
Dva OS-a za mobilne telefone kojih je proizvedeno skoro koliko ima i ljudi na planeti, je i vise nego premalo.

Bez Google servisa, slaba vajda van Kine. Ne racunam foru: mogu sam da instaliram sve servise bla bla.

Nema svrhe ubedjivati se, na FB strani vec neko vrem divljaju neki (nadam se) botovi Huawei-ja koji stalno pisu sve u superlativu i ne daj boze da se nesto ne slozis s njima.

Meni dovoljno da ih preskacem do daljeg.

Nema svrhe ubedjivati se, na FB strani vec neko vrem divljaju neki (nadam se) botovi Huawei-ja koji stalno pisu sve u superlativu i ne daj boze da se nesto ne slozis s njima.

Meni dovoljno da ih preskacem do daljeg.
Bot si ti i to najveći.
Podržavati sve ono što se desilo Huawei od strane onih koji zaista špijuniraju je bolesno . I to samo da ga zaustave da ne pretekne njihove proizvođače.

Ako je tebi normalno da neko bude toliko zaludjen nekom kompanijom da pravi lazne profile pod imenom "Huawei" kako bi pisao ovakve gluposti onda ne znam sta da ti kazem.

1713980051340.png

Nazad
Vrh Dno