Nadla
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2023
- Poena
- 55
Pa to je tek stiglo...Koliko je realno da se čeka paket sa Alija koji ima status Arrived at local delivery center od 29.03.?
U pitanju je Beograd
Pa to je tek stiglo...Koliko je realno da se čeka paket sa Alija koji ima status Arrived at local delivery center od 29.03.?
U pitanju je Beograd
Ako je neregistrovana (U...HU), oko 3 nedeljeKoliko je realno da se čeka paket sa Alija koji ima status Arrived at local delivery center od 29.03.?
U pitanju je Beograd
Tako je. Neregistrovana jeAko je neregistrovana (U...HU), oko 3 nedelje
Meni je danas dostavljena jedna sa baš tim datumom. Mislim da je stigla i pre u poštu, ali je jutros doneo poštar zajedno sa LA...HU pošiljkama.Koliko je realno da se čeka paket sa Alija koji ima status Arrived at local delivery center od 29.03.?
U pitanju je Beograd
Novi Sad je katastrofa. Em čekaš najduže od svih em svaku pošiljku carine otvaraju naplaćuju. Ja pauziram neko vreme naručivanje dok se taj zastoj ne reši.Citam vas vec neko vreme i samo se nerviram...od 18 neregistrovanih posiljki, samo mi je jedna stigla ubacena u sanduce (ALDC 5 mart), imam jos od 27.02 koji came u Srbiji...a s druge strane ima nade jer vidim da nekima stizu jos od prosle godine tek sada.
Inace registtovane su mi ok stizale, upravo mi jutros prosla posiljka koja je bila na carini od 04.04...prethodne, jedna je bila na carini 11 dana, druge dve 3 dana. .
Novi Sad je u pitanju.
Ja sam iz ovog razloga 2 posiljke narucio kod drugara na podrucju BG carine. Za nekih 5 dana cemo saznati da li ce proci bez otvaranja ili ce da sede na BG carini. Ako ovo bude delotvorno onda cu sve narucivati na njegovu adresu i kad se skupi odredjeni broj stvari posalje mi postom kao CC paket i milina.Novi Sad je katastrofa. Em čekaš najduže od svih em svaku pošiljku carine otvaraju naplaćuju. Ja pauziram neko vreme naručivanje dok se taj zastoj ne reši.
Isti slucaj,NS.Kada piše "zadužena za dostavu" zapravo postoji šansa da će ti poštar donijeti, "zadužena za isporuku" znači da je u pošti, spremna za preuzimanje i obično ide poslije statusa "izveštena".
Pogledajte prilog 438779
Ovo je već sumnjivo, 15. je bio ALDC status...
U Nišu još nije ni stigla (sa istim datumom)... ili je stigla kod novog poštaraUA...HU sa ALDC statusom od 14.02 stigla danas na paketomat. Novi Sad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari