Šta je novo?

Besplatan MS Office na tabletu?

kapetan_Miki

Cenjen
Učlanjen(a)
22.08.2017
Poena
125
kupljen galaxy tab a9+ i obzirom da mi trebaju ms office aplikacije, a pogotovo ms word, ostao sam blago rečeno iznenađen kada sam nakon instalacije istih video da moram plaćati pretplatu da bih iste koristio u punom kapacitetu.

otkad je to slučaj, jer koliko me sećanje služi, ms word aplikacija je pre bila besplatna i mogla se koristiti besplatno sa microsoft accountom, a sad traži pretplatu da bih istu mogao koristiti.

pošto nemam nameru da plaćam microsoftu korištenje njihovih android aplikacija, pitao bih ima li načina da se negde skinu ms word, excel i powepoint koji će raditi bez pretplate (pritom ne mislim na alternative tipa wps office i sl.)? ukoliko se odgovor kosi sa pravilima foruma, zamolio bih odgovor u PP.

hvala :)

Istu stvar trazim - ako si nasao narodnu verziju da radi posalji na pp

Potražite SmartOffice 3.13.10 Pro apk i to je to. Svakako je uklonjena sa Play Store pre par godina, ali ta poslednja verzija odlično radi.

kupljen galaxy tab a9+ i obzirom da mi trebaju ms office aplikacije, a pogotovo ms word, ostao sam blago rečeno iznenađen kada sam nakon instalacije istih video da moram plaćati pretplatu da bih iste koristio u punom kapacitetu.

otkad je to slučaj, jer koliko me sećanje služi, ms word aplikacija je pre bila besplatna i mogla se koristiti besplatno sa microsoft accountom, a sad traži pretplatu da bih istu mogao koristiti.

pošto nemam nameru da plaćam microsoftu korištenje njihovih android aplikacija, pitao bih ima li načina da se negde skinu ms word, excel i powepoint koji će raditi bez pretplate (pritom ne mislim na alternative tipa wps office i sl.)? ukoliko se odgovor kosi sa pravilima foruma, zamolio bih odgovor u PP.

hvala :)
Microsoft ima politiku licenciranja i na uredjajima sa ekranom do 10" moze besplatno , a preko 10" mora da se plati. Jedino da probas sa nekim alternativnim app, tipa WPS Office...

Zanimljivo da nigdje na netu nema narodna verzija MS Office ili bar neka starija verzija Worda, koja je offline i besplatna.

Мало, мало па се овде огласи дељење Office претплате, реда 15ак евра годишње, добијете уз то и 1 TB Onedrive. Коме је то пуно има бесплатне алтернативе.

Nazad
Vrh Dno