Skinuli sve podatke sto su imali o tebi i prosledili Kinezima i Amerima za reklame i obradu podatakatelefon potrošio 19gb mobilnih podataka!. I dalje ne znam sta se desilo ali jako neugodna situacija, jer ne znam da li je tel nešto uploadovao ili skidao.
Evo screenshot share prozora screenshot-a 😂
Edit: kod mene je tu opcija mozda od pre dva dana, znaci nije dosla sa azuriranjem na 6.1 vec kroz neku aplikaciju iz samsung store-a
Nije youtube zato što sam ga ugasio na force close i ništa se nije promenilo.Da ti nije na Tjubu uključen onaj smart downloads što sam skida u pozadini? Kako znaš da nema veze sa tim. Ja nisam zno za tu funkciju do relativno skoro i nisam ni znao da je poskidao neke klipove i napunio mi storage
Juče u toku večeri dok sam gledao nešto na telefonu(you tube), osetio sam da se za 5 minuta ugrejao kao nikad do sad, gornji deo oko kamera posebno. Pošto nema veze sa you tube-om prvo što mi je palo na pamet jeste da pogledam potrošnju podataka jer je WiFi bio na max upotrebe. Isključim wifi misleći da pravi backup na Google slikama, međutim i dalje isto. Restart telefona i opet ništa, cepa podatke konstantno. Na kraju kad je završio, telefon se ohladio u sekundi, ikonice za protok podataka prestale da svetle, telefon potrošio 19gb mobilnih podataka!. I dalje ne znam sta se desilo ali jako neugodna situacija, jer ne znam da li je tel nešto uploadovao ili skidao.
Obrisi data camere...Nakon azuriranja na 6.1 ikona meseca u mracnim uslovima se gubi kad se zumira 10x, 20x i 30x. Slike su crne i ne vidi se nista. Jel ima jos neko taj problem?
Obrisi data camere..
Jesam, sve sam uradila osim vracanja na fabricka, to ne mogu da radim gde da cuvam, soft reset sam radila, safe mode, resetovala kameru, obrisala podatke kamere. Jutros azurirala sistem ponovo i i dalje nista.
mislim da nocni mod, radi do 10X , nek me neko ispracvi ako sam u krivu....Jesam, sve sam uradila osim vracanja na fabricka, to ne mogu da radim gde da cuvam, soft reset sam radila, safe mode, resetovala kameru, obrisala podatke kamere. Jutros azurirala sistem ponovo i i dalje nista.
Ne mislim na opciju nocni mod, nego glavna kamera pa se zumira do 30x na s23 plus kod mene i u mraku se pojavljivao ovaj mesec. Sad ga nema.mislim da nocni mod, radi do 10X , nek me neko ispracvi ako sam u krivu....
sad sam gledao kod sebe do 10x ide nocni...
Pa na 30 mozda ne, ali kod mene ne radi ni na 10, a nije precica, bilo je razlike pre update-a, ako ima nekog ko nije presao na 6.1 ne bi bilo lose da se javi.Pa zar nije mesec upravo prečica za noćni mod? Ne vidim poentu istoga ni najmanje na 30x uvećanju...sve i da je na stativu telefon, otprilike muva da proleti pored ima da strese sliku na tih par sekundi koliko traje slikanje u tom modu
Na mojoj ultri radi do 19.9 taj auto night.Pa na 30 mozda ne, ali kod mene ne radi ni na 10, a nije precica, bilo je razlike pre update-a, ako ima nekog ko nije presao na 6.1 ne bi bilo lose da se javi.
Pre ili posle update-a?Na mojoj ultri radi do 19.9 taj auto night.
One ui 6.1 april update.Pre ili posle update-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari