Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Ako imaš zaštitno staklo, do toga je
To ce tek da se pegla.Kapiram da cemo za par godina tek imati upeglan AI koji ce tu funkciju odradjivati kako treba. Meni je najjace kad izbrisem objekat,a AI ubaci neki svoj umesto izbrisanog,i to je totalno random stvarovaj "AI" nije mogao da bude veće half baked (Što bi ameri rekli) smeće. object eraser na steroidima, samo što object eraser zapravo obriše ono što hoćeš, za razliku od eaj-a koji radi šta god on hoće da radi.
Da si pročitao bar dve zadnje strane našao bi rešenje...goodlock - navstar - enable extra gesture settings i onda dobiješ opciju da ugasiš crtu gde se uvek i nalazilaZna neko kako da maknem ovo circle to search, uspio sam da ga ugasim ali bih da sklonim ovu liniju dolje jer mi je podigla sve a nicemu ne sluzi
to te usralo kao mene sa psom da obriše 😂Mislim da ne radiš kako treba... jel ideš na delete object ili samo na generate? Pogledajte prilog 437149Pogledajte prilog 437150
Evo ti 🤣to te usralo kao mene sa psom da obriše 😂
da da, delete pa generate, nisam ni znao da može da generiše bez prethodnog brisanja.
evo ti skini original fotku što sam izbacio pa probaj, isto će ti biti.
bar ima više smisla nego ona moja polu teglica-polu šta god da je 🤣Evo ti 🤣
Kod mene se ne poklapa.Da li % potrosene baterije od zadnjeg punjenja poklapa sa procentom u status baru? Ima odstupanja -+2%.
Potrosena npr 40%, status bar pokazuje npr 58%
To je sigurno nemoguce, osim ako nisi ukljucio jutjub i gledao od ujutru do uvece na wifi sa svim ostalim pogasenim opcijamaSkoro sam odradio azuriranje na OneUI 6.1 i sad uzeo da bacim pogled na potrosnju baterije i SoT.. Kaze skinut sa punjaca pre 23h a SoT skoro 15h..
Nemoguce da je toliki SoT 😲
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari