Samo neke greše .Haos u najavi, sta su kome odobrili proslog meseca a sta kome poskupeli. Bice zabavno
Ovi drugi su puno opasniji što nikom ne odobriše utvrđenu cenu po Aneksu .
Mt:s je ispao barem krajnje fer po tom pitanju .
Samo neke greše .Haos u najavi, sta su kome odobrili proslog meseca a sta kome poskupeli. Bice zabavno
Meni od danas izbacuje da nemam kredit na kontrola troškova, ne mogu da zovem van mreže ceo dan. Zvao ih kaže ceo sistem im je u problemu, dopune ne rade, ljudi ne mogu da koriste roming, čak ne mogu da se pisu ni prigovori pa mi pada napamet da nisu napali Hakleri kao Eps.!🤔🤔Ceo dan im ne radi Moj MTS sajt i aplikacija.
Da li ima neko problem sa slanjem sms (od danas posle 14h)? Rade pozivi, net, prijem sms.. sve sem slanja!Ceo dan im ne radi Moj MTS sajt i aplikacija.
I šta kažu jel ima nade da to reše ?Ja sam zbog posla u kontaktu sa njima, od juce im ne radi portal itd, imaj "tehnickih poteskoca" od ujutru pa evo i do sad.
Sto neko kaze, nikad ovako dugo nisu imali problema, sad ce 24 sata od pocetka problema..
Ništa ne znaju, bukvalno ništa.I šta kažu jel ima nade da to reše ?
Oni imaju pravo da kao preduzeće " unajme " ili ugovorom o delu od nekog drugog provajdera sklope ugovor za pružanje IT pomoći u slučaju kvara i servisnih popravki .😀Ništa ne znaju, bukvalno ništa.
Biće da su hakovani ko eps pre koji mesec hahaOni imaju pravo da kao preduzeće " unajme " ili ugovorom o delu od nekog drugog provajdera sklope ugovor za pružanje IT pomoći u slučaju kvara i servisnih popravki .😀
Nemaju internet 😀Cudno sto nigde nisu objavili na vestima da imaju problem
Mogu pozajmiti internet 😂Nemaju internet 😀
A možda im fali pečat 😀
Mogu pozajmiti internet 😂
Polako . Pojaviće se do sutra garant. Kada su finansije u pitanju tu ne okleva ni jedan provajder .Portal je oživeo ali nema računa. Ako me sećanje dobro služi uvek do sada su se računi pojavljivali već trećeg u mesecu
Ja sam na kontroli troskova. Radi sve sem slanja sms. A na aplikaciji ne ucitava uopste stanje za broj. Otvori ali nema sadrzaja...Ja niti primam niti mogu da šaljem sms
Mislio sam nema novih računa, za mart 2024. Uvek do sada su se pojavljivali trećeg u mesecuIma računa. Meni stoji uredno reklamirani koji nije storniran. Čeka se korigovani i dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari