Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ceo dan im ne radi Moj MTS sajt i aplikacija.
Meni od danas izbacuje da nemam kredit na kontrola troškova, ne mogu da zovem van mreže ceo dan. Zvao ih kaže ceo sistem im je u problemu, dopune ne rade, ljudi ne mogu da koriste roming, čak ne mogu da se pisu ni prigovori pa mi pada napamet da nisu napali Hakleri kao Eps.!🤔🤔

znam da nije tema, al ne znam gde da pitam, je l' još nekome prijavljuje na esanduce.rs pogrešno korisničko ime i lozinku?

Desilo se meni pre nekoliko meseci, posle se samo od sebe sredilo. Mislim, nije bukvalno samo od sebe, ali znas na sta mislim.

U Mts se danas definitivno nesto cudno desava ceo dan.. Provera stanja ne radi, aplikacija takodje, uplata dopuna ne moze, nisam mogao sms ceo dan da saljem, call centar ne moze ni jedan prigovor ni reklamaciju da resi jer nemaju pristup podacima. Odgovor je "ocekivali smo da se radovi zavrse do veceras ali ipak nista pre sutra prepodne.." hmm... ne secam se da je kod nekog operatera bilo ovako i u ovom obimu ikada.. Da ne pitam - sta sad kad ne isporucuju usluge koje su po ugovoru obavezni 🤔?

Ako je do infrastrukture Mts-a, onda i ja na Globaltelu imam problem. Ne stiže mi poruka sa kodom za Nis-ovu aplikaciju.

Meni su svi paketi ostali isti kao sto su i bili pre poskupljenja, sve je identicno kao i pre. Primera radi O3 je i dalje O3, nije O12, ni po nazivu ni po sardrzaju paketa.

Ja sam zbog posla u kontaktu sa njima, od juce im ne radi portal itd, imaj "tehnickih poteskoca" od ujutru pa evo i do sad.
Sto neko kaze, nikad ovako dugo nisu imali problema, sad ce 24 sata od pocetka problema..

Oni imaju pravo da kao preduzeće " unajme " ili ugovorom o delu od nekog drugog provajdera sklope ugovor za pružanje IT pomoći u slučaju kvara i servisnih popravki .😀
Biće da su hakovani ko eps pre koji mesec haha

Cudno sto nigde nisu objavili na vestima da imaju problem

Proradio portal MOJ MTS

Its Alive Quote GIF by Top 100 Movie Quotes of All Time

Mrka kapa kod mene, teški raspad

Meni sms radi u oba smera svo vreme, a portal je oživeo pre pola sata.

Portal je oživeo ali nema računa. Ako me sećanje dobro služi uvek do sada su se računi pojavljivali već trećeg u mesecu

Ima računa. Meni stoji uredno reklamirani koji nije storniran. Čeka se korigovani i dalje.

Izgleda da je proradilo dosta stvari..

Nazad
Vrh Dno