Šta je novo?

Periferni uređaji Wireless tastatura

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Sympathy Chan

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2011
Poena
240
Uzeo bih novu tastaturu sa posao, a razlog najgluplji ikad. Trenutno koristim onaj Xiaomi komplet i dosadio mi je i uzeo bih tastaturu na kojoj je jednostavno lepši ugođaj kuckati.
Najviše mi odgovaraju tiše, mehaničke, ali uglavnom mi premašuju budžet. Ne mora imati numpad, ali su mi strelice potrebne. Trenutna lista su mi:
1. Rapoo 9300m
2. Rapoo 9900m
3. Logitech pebble keys
4. Aula F2090 jedina mehanička na listi

Predložite ili neku novu ili koja od ovih bi bila najbolja.

Videh jednu Redragon valjda u gigatronu za 6-7-8 hiljada, ali je bez strelica, a one mi trebaju za kretanje kroz excel ili tekst.

1. Rapoo 9300m
Kupih za TV, razočarah se totalno, kvalitet izrade katastrofa.
2. Rapoo 9900m
Dobra, baš dobra.
3. Logitech pebble keys
Jako tripozno iskustvo, meni lično ne odgovaraju takvi tasteri. Plus nije imala numerički deo, a to mi je takodje mnogo smetalo.
4. Aula F2090
Nenam iskustva

Ukoliko ne uzimaš mehaničku, ja bih išao na Logitech, idealno neku iz MX serije, jesu predkupe, ali i najbolje. Ostale serije su približne sličnim proizvodjačima te klase, a skuplje.

1. Rapoo 9300m
Kupih za TV, razočarah se totalno, kvalitet izrade katastrofa.
2. Rapoo 9900m
Dobra, baš dobra.
3. Logitech pebble keys
Jako tripozno iskustvo, meni lično ne odgovaraju takvi tasteri. Plus nije imala numerički deo, a to mi je takodje mnogo smetalo.
4. Aula F2090
Nenam iskustva

Ukoliko ne uzimaš mehaničku, ja bih išao na Logitech, idealno neku iz MX serije, jesu predkupe, ali i najbolje. Ostale serije su približne sličnim proizvodjačima te klase, a skuplje.
Hvala za info, posebno za 9300m jer mi se na oko baš sviđa, zeznuo bih se onda. Sad mi ostaje trilema između 9900m, Pebble i naišao sam na Rapoo ralemo pre 5, ali izgleda ima plave svičeve, beba ne može spavati nikad dok radim.

ja par godina vec koristim komplet logitech mk 470 mekana je i tiha ima strelice i numericki deo .
Pogledaću i nju, tnx.

Mozda da pogledas Royal Kludge, ima solidne izbore recimo RK84 je dobra, i da uzmes neke tise switcheve. Opet ne znam koja ti je opcija i koliko ti se zuri, jer kod nas nema puno izbora za tihe switcheve. Morao bi sa Alija da ih narucis. Nisam pametan za ove stvari koje si predlozio, Aulu sam imao neku F3068 ja mislim bluetooth konekcija je bila uzasna. Nije imala 2.4ghz dongle.

Nazad
Vrh Dno