veljkoloza
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.09.2022
- Poena
- 50
Sta se desava sa Stremio service, na webu daje greskuda je server ofline
Problem resen, stremio service radi u svim browserima sem u Brawe. Razlog je sam Brawe i kada mu se spuste shield-ovi onda radi, navodno blokira neke trakere kada radi stremioSta se desava sa Stremio service, na webu daje greskuda je server ofline
Ko koristi stremio u pretraživaču?Problem resen, stremio service radi u svim browserima sem u Brawe. Razlog je sam Brawe i kada mu se spuste shield-ovi onda radi, navodno blokira neke trakere kada radi stremio
brave je najjaci! ja ga koristim vec duzi period !Ispascu glup u dustvu, ja nikad nisam ni cuo za Brave browser.
Super je youtube radi bez reklamaPisem sa njega, instalirao sam. Jako mi se dopada. Hvala na preporuci!
Od kada je brave dostupan na web os-u?Nasao resenje za koriscenje Stremia u Brave browseru sa svim aktivnim zastitama, malo je kontraintuintivno ali radi.
Morate da imate instaliranu Stremio aplikaciju(sto bi onda koristili Brave) otvorite settings i pod streaming aktivirate HTTPS.
Izbaci ce vam novu server adresu i nju kopirate u Stremio u Brave browseru i proradice.
Ovo najvise treba ljudima koji to koriste na TV gde nema Stremio app a dodje do ovog problema.
Svi mi na LG-uKo koristi stremio u pretraživaču?
Nema Brave na WebOs nego cenim da moze da dodje do istog problema na svakom browseru, meni bilo i na Firfoxu npr.Da sigurno je bolja😂. Nego kako vam ide to preko Brave koji ne postoji za web os?
Jel moze malo objasnjenja za to, usvetlu Webos za LGKakav brave, šta će mi to 😀 imam prečicu na daljinskom za stock web browser, stremio mi je startup page i to je sve što je potrebno. Sve radi odlično.
Opet. Kako možeš da komentarišeš nešto što nisi video? Zašto bismo mi, koji imamo prilike da probamo i jedno i drugo, tvrdili tako nešto? Da bismo te zezali? Stvarno nikad neću razumeti ovakve stvari.Da sigurno je bolja😂. Nego kako vam ide to preko Brave koji ne postoji za web os?
Naravno da ne škodi. Nego čovek započeo pitanjem da stremio servis ne radi preko Brave (ne kapiram zašto koristi pretraživač, s obzirom da Brave ne postoji za web os, pored desktop aplikacije otud i moje pitanje ko ga koristi u pretraživaču osim na web os-u) pa se nadovezuju drugi da sve radi odlično i bolje nego na boksovima😂. Mislim da ću da bacim Shield i da instaliram pretraživač na google tv, jer tu Stremio radi bolje😉.Nema Brave na WebOs nego cenim da moze da dodje do istog problema na svakom browseru, meni bilo i na Firfoxu npr.
Nije na odmet znati workaround
Naravno gde god ima i moze treba koristiti aplikaciju Stremio.
Kakve veze ima WebOS sa google TV 😅 I da, radi bolje nego na Eon boxu i FS 4K Max. Radi HDR,Dolby Vision, Atmos na C3.Naravno da ne škodi. Nego čovek započeo pitanjem da stremio servis ne radi preko Brave (ne kapiram zašto koristi pretraživač, s obzirom da Brave ne postoji za web os, pored desktop aplikacije otud i moje pitanje ko ga koristi u pretraživaču osim na web os-u) pa se nadovezuju drugi da sve radi odlično i bolje nego na boksovima😂. Mislim da ću da bacim Shield i da instaliram pretraživač na google tv, jer tu Stremio radi bolje😉.
Evo pisao sam i u LG temi.Jel moze malo objasnjenja za to, usvetlu Webos za LG
Isto što i Torrentio. Desi se da nađe neke ripove koji ovamo nemaju. Ima još i media fusion addon. U principu Torrentio završava posao, ali ako se pojavi u drugim pretragama neki veći fajl uvek biram njega.@dabox
Cemu sluzi taj Debrid search add-on?
Shield je na android tv OS, a ne google tv OS. Nema nikakve veze osim ako poredimo Stremio na različitim platformama. Zašto da se pravi aplikacija za webos kada već radi odlično i mnogo bolje od FS 4k max i ostalih boksova?Kakve veze ima WebOS sa google TV 😅 I da, radi bolje nego na Eon boxu i FS 4K Max. Radi HDR,Dolby Vision, Atmos na C3.
Evo pisao sam i u LG temi.
Valjalo bi kad bi izasla aplikacija za WebOS kao za Tizen, mada trenutno radi sasvim dobro kao web aplikacija preko browsera, a mozda i bolje resenje je preko Media station X (ovako). Ja sam Addon-ove podesio da samo prikazuju 4K i 1080p, ali mi prvo sortira 4K. Imam precicu na daljinskom i odmah me baca na media station X ili browser. Na C3 kad zadrzis 0 na daljinskom otvara ti qucik access meni , ili jednostavno kada neki source/aplikaciju hoces da dodas u precice, dok se nalazis na tom sourceu samo zadrzi broj na daljinskom na koji hoces da memorises.
Instaliraj Torrentio, Debrid Search (tu uneses svoj RealDebrid nalog) i open subtitles V3 addon-ove i to ti je to. Preko browsera jedino pusta filmove ako imas RD nalog. Podesavanje Stremia najlakse da uradis na kompu i posle se samo ulogujes na TV-u i sve ce ti povuci.
Pretraga RD cloud torrents & downloads samo.@dabox
Cemu sluzi taj Debrid search add-on?
Tačnije radi pored Torrentio addona i prikazuje RD cloud bibiloteku samo.Isto što i Torrentio. Desi se da nađe neke ripove koji ovamo nemaju. Ima još i media fusion addon. U principu Torrentio završava posao, ali ako se pojavi u drugim pretragama neki veći fajl uvek biram njega.
Zato što je slika bolja na svakoj nativnoj aplikaciji instaliranoj na TV-u nego preko dodatnih HDMI uređaja. Youtube, Netflix, HBO, EON pa i sam browser izgledaju dosta bolje , na OLED-u je slika kristalno jasna na svim aplikacijama i stvarno se vidi razlika. Svakako je intuitivinije i bolje ako ima aplikacija nego preko pretraživača, koji je u odsustvu aplikacije sasvim ok rešenje.Shield je na android tv OS, a ne google tv OS. Nema nikakve veze osim ako poredimo Stremio na različitim platformama. Zašto da se pravi aplikacija za webos kada već radi odlično i mnogo bolje od FS 4k max i ostalih boksova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari