dzigi12
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2017
- Poena
- 365
Mislim da se nismo razumeli. 😀Tako sam i ja jednom sa par hiljada all in, pa dosao na nulu.
Lako je vama sa milionima u steku sa strane. 😀
Zato sad gledam da budem pametniji i pazljiviji.
Mislim da se nismo razumeli. 😀Tako sam i ja jednom sa par hiljada all in, pa dosao na nulu.
Lako je vama sa milionima u steku sa strane. 😀
Zato sad gledam da budem pametniji i pazljiviji.
🤣🤣Da nije bilo black swan-a aka "CORONA" tada bi bio samo retracement, a ne slom.
Evo usuđujem se da forecast-ujem da će ovog puta "pucanje balona", "slom", veliki "pullback" da se desi tek u zadnjoj godini Trampovog drugog mandata (za 4 god), a dotad valja iskoristiti produženi ponzi ciklus, jer realno svaki ponzi traje dokle god ima priliva svežeg novca, a mislim da će ga itekako biti za narednih nekoliko godina.
Iiiiiii stativa! 😀Kakva borba za ATH, kao finale lige sampiona.
Rollercoaster kao nekada. Kad se setim vremena kad zaradis 10K u danu, sutra puknes 20. Svi se oko tebe krste kako kuliras sve. Prekosutra si dobar 30K i sve tako u krug :dLepa voznja danas bila 🙂
Propustio si taj voz 🙂Da li da se prodaje po malo Btc, ili da se saceka, kad bi neko znao😀
U cemu je razlika izmedju 68k i 70k. Ako si mislio da prodas trebao si vec na 68k jer je tu bio dugo vremena. Nikada nisam razumeo zasto se ljudi cimaju za par dolara gore dole. Tako i ja za Strax. Imam order na tipa 1.7 ali ako vidim da smo na 1.65 kojim slucajem odmah prodajem. Sto bih se zezao za 0.05 centi. Besmisleno.Da je otisao na 70k, sve bi prodao, falilo mi je bas malo. Sad je situacija propadamo slavno
Jednostavno tako sam zacrtao da prodajem na toj cifriU cemu je razlika izmedju 68k i 70k. Ako si mislio da prodas trebao si vec na 68k jer je tu bio dugo vremena. Nikada nisam razumeo zasto se ljudi cimaju za par dolara gore dole. Tako i ja za Strax. Imam order na tipa 1.7 ali ako vidim da smo na 1.65 kojim slucajem odmah prodajem. Sto bih se zezao za 0.05 centi. Besmisleno.
Inace imao sam order za ARK na 0.75 i nesrecnik padne do 0.761. I to kolicina od 25k komada. 😀 A kada se to desi odmah pomeram order nize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari