Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda. Nova tura, nova avantura. Probaćemo u martu.

Što se tiče BNB, moje mišljenje je da je negde pri vrhu u ovoj seriji, ne verujem da će dalje da raste uskoro, jer ima bedeme (vidljive)... A što se tiče BCH, veliki potencijal ima za rast dugoročno, jer je baš nisko... eto...(nije finansijski savet)
Meni deluje stabilno ko planinski jarac. Nema naglih skokova (što je i razumljivo s obzirom na market cap), ali malo, malo i evo ga skoro na 400.

Otvoren je put kad 56K, e sad videcemo. Ima municije jos uvek. Za sada altovi solidno prate ali cekam da i oni eksplodiraju. Cekam Fetch sutra da grune. Mozda i Beam pogura lepo.

Otvoren je put kad 56K, e sad videcemo. Ima municije jos uvek. Za sada altovi solidno prate ali cekam da i oni eksplodiraju. Cekam Fetch sutra da grune. Mozda i Beam pogura lepo.
Koliko mislis da moze FET? Nakupovao sam dosta na ~0.6, razmisljam da li da prodam sad pola, pa pola sta uradi do kraja bull-a. Ili cuvati sve do 4-5$.

Ja čuvam altove bar do maja. Videćemo da li će biti sell in may and go away. Ako krene situacija u tom smeru, prodaću sve, pa dokupiti preko leta. Ako ne krene neki veći pad, čekam novembar/decembar.

Koliko mislis da moze FET? Nakupovao sam dosta na ~0.6, razmisljam da li da prodam sad pola, pa pola sta uradi do kraja bull-a. Ili cuvati sve do 4-5$.
Ne znam, zavisi koliko brzo bude rastao. Dok BTC gura na gore sigurno necu izlaziti. Videcemo kakvo ce biti stanje. Mozda rasprodam sve pred polovljenje panda vidim sta ce se dalje desavati, ima li neke akumulacije za pump ili je to to.
Cekam sutra Fet da krene, primetio sam da ima hladan start kad btc skace, krece kasnije.

Pepe otkinuo danas. Nemam ga mnogo ali mi je toplo oko srca svakako.

@donbozone ne znam jel ostao iko na ltc. Ne moze preko 70 da se odrzi 2 dana. Propali potencijal.

Zar Vam nije lakse da napisete odnos xxx/BTC nego bio je toliko kad je btc toliko , a sad je toliko kad je btc toliko :D

Zar Vam nije lakse da napisete odnos xxx/BTC nego bio je toliko kad je btc toliko , a sad je toliko kad je btc toliko :D
Profesionalcima je lakše da pamte odnose, a nama običnim nije. Ja uvek gledam po kojoj ceni uđem u neki koin,
pa ako sam u minusu, postajem dugoročni investitor, kao trenutno što sam još uvek malo u minusu sa LTC.
Kada LTC ode preko 80, možda je bolje da ga se ratosiljam i uložim u nešto pametnije.
Kod ETH sam u plusu odavno i imam ga najviše, ali ga ne dam ispod 10000.
Imam još 10-ak koina, ali dugoročno čekam velike skokove, pa onda sve u nekretnine.

DOT je bio na 9$ kad je BTC bio na 40k.
Sad je jedva na 8$ dok je BTC na 57k.
Tad je bilo ETF hype, ko je imao pare kupovao BTC a sirotinja kupovala altove pa su pumpali.Posle se sve to sleglo i otislo u BTC.To ni ne racunam da je u opste postojalo kao skok.
Ovo su neki prelomni momenti gde se ne ide u nazad/pada mnogo.To je generalno i vaznije.

Ovo su neki prelomni momenti gde se ne ide u nazad/pada mnogo.To je generalno i vaznije.

To je zapravo najbitnije. Još nije potvrda jaka. Ali se nadamo, da neće sistem da se sruši pod naletom 'nekih', ne znam ni ja kojih... Možda je ovo nova 'digitalna zlatna groznica' koja je vladala kad beše ono? :)

Uhh, kad pukne b92 vest da je btc opet blizu istorijskog maksimuma, pa kad krene priča po kafanama, prodavaće se i na pijaci.

Tada je već vreme za izlaz :)

Uhh, kad pukne b92 vest da je btc opet blizu istorijskog maksimuma, pa kad krene priča po kafanama, prodavaće se i na pijaci.

Ko zna koliko još vremena imamo. Berze su spremne za pucanje, insajderi izlaze naveliko. Bezos, Gejts, Zakeberg, prodaju svoje akcije, izneli su preko 90 miljardi u keš. Od "sedam veličanstvenih" tech kompanija koje su nosile berzu ostalo je još 4 čije akcije rastu. Sad će i Amazon da otpadne, na kraju da vidimo hoće li sama Nvidia nositi ceo SPX index na gore. Trenutno Nvidia vredi više nego cela kineska berza. Ovo je baš očigledan dotcom 2.0 balon pred sam kraj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno