Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Subjektivan stav, čovek misli da je ružan, ništa lično... Nego koji punjač treba kupiti da se iskoristi taj potencijal od 88 w brzog punjenja?

Lepo je opisao na početku šta je sve Honor "posudio" od Apple-a. I po mom mišljenju je to skroz ok. Kada bi proizvođači više uzimali jedni od drugih, imali bismo više ovako dobrih uređaja, što je za nas kao krajnje kupce win win siutacija.

Ja lično ne patim od toga ko je šta od koga preuzeo, za razliku od zagriženih fanatika pojedinih brendova.
Što se tiče jačih brendova, svi su kopirali po nešto...

Rekao bih da nije oduševljen kamerama...

Lepo je opisao na početku šta je sve Honor "posudio" od Apple-a. I po mom mišljenju je to skroz ok. Kada bi proizvođači više uzimali jedni od drugih, imali bismo više ovako dobrih uređaja, što je za nas kao krajnje kupce win win siutacija.

Tako je. Što je jača konkurencija na tržištu to je bolja situacija za korisnike.

Sta mislite o ovoj promociji za magic 6 lite za ~265e + ove njihove bezicne sluške sto su oko 50-ak e kao poklon? To mi već deluje jako primamljivo. Iako nisam razmišljao da menjam realme gt master star 2+ godina sad me malo svrbi. Znam da ne bih dobio mnogo, pogotovu sto je u gt masteru legendarni sd778g, ali djavo mi ne da mira pa razmišljam da probam.
Vidim pišu ljudi koji su ga kupili u promociji pa se prijavili za besplatne sluške dobili informaciju da je imei već iskorišcen.🤣 Ne verujem da se ovi iz honora toliko ciganisali...sve mi smrdi na to da su se radnici po ovim maloprodajama prijavljivali za besplatne sluške pa onda uvaljivali telefone. Pa ako se neko zali onda ce se izvinjavati Bog zna kako i peglati situaciju. Dovoljno da svaki 10 ti zanemari da se prijavi za sluske, na sto telefona ućarili 10 sluški od 50e. APP sistem.
Jesi uzeo 6 Lite? I mene zanima kakav je.

Znam al zivim u nadi da ce mozda nekako redakcija da ga nabavi za test kao sta je to.uradila sa onim xiaomi 12s ultra cinimi se
Глобалног изласка неће бити, као што је рецимо случај са Шаоми 14 ултра моделом. Али пустиће global rom... Што се рецензије тиче, биће у редакцији верујем ускоро, али не оној на коју ти мислиш и коју бисмо сви волели😀😂.

Dooooobar vic.... 👍👍👍
Zbog?
kao dugogodisnji korisnik Xiaomi mi8, Xiaomi mi 9t, Xiaomi mi 10, od skoro imamo u kuci Xiaomi 13t pro, mogu da kazem da su mi iskustva apsolutno pozitivna.
Do skoro sam koristio S21 fe i progledao kada sam ga prodao.
Iskustvo uvek ispred predrasuda.

Pa kao bivši korisnik Xiaomi 12 Pro I sadašnji korisnik Honor Magic5 Pro, mogu da ti kažem da je Honor i ono što oni rade daleko bolje (za mene) od onoga što sam doziveo na Xiaomi-a.

Da nemam Xiaomi Pad 5, kojim sam prilično zadovoljan, rekao bih da u životu više me Xiaomi neće videti, ovako, možda opet kupim tablet nekad, ali ne i uređaj koji mi je od vitalnog značaja, poput telefona.

Jesi uzeo 6 Lite? I mene zanima kakav je.
Nisam još kanim se. Najviše me odbija to sto se svi redom žale da im ne prolazi imei za sluške. Naša bag*a po maloprodajama izgleda šibala prijave na svoje ime pa sad kupcima ne prolazi. Nije da mi je stalo za jedne slušalice, ionako ih imam 5 u kući, ne znam ni gde su mi sve, svakako cu ih prodati ili pokloniti nekom detetu da ima. Nego mi se nešto ne da da me tu*a neki slinav*c iz Gig****na ili odakle već...
Videću, mozda se i odlučim danas-sutra pa javljam utiske.

Može li mi neko objasniti koji punjač treba koristiti za Honor Magic 6 Lite? Vidim da podržava 35w, a oni nemaju nijedan punjač koji podržava 35W...
Njihov supercharge punjač od 66w podržava 66w, 40w i 10w...
Stvarno ne razumem šta su uradili. Napravili sprdnju.

A ne znam zašto moraš da juriš baš punjač deklarisan na 35w ?

Da bi se brže punio, logično? Koji onda, onaj njihov na 22,5w?

Ja sam uzeo honor od 66w za Magic 6 Lite.. Od 20% do 100% za nekih sat vremena.

Zato sam ovde i pitao. Taj od 66W, ako malo proguglate, podržava 66W, 40W i 10W (piše bar tako na zvaničnom sajtu). To onda znači da će puniti telefon na 10W?

EDIT: Na dnu stranice:
KnczeTy.png

Poslednja izmena:
kontaktirao radnje u kojoj je krenula pretprodaja, situacija je sledeća - dakle trenutno piče samo rezervacije, uređaj može da se preuzme nakon pretprodaje, dakle od 13. marta pa na dalje
što se punjača tiče, pojedini nemaju nikakve informacije, drugi navode da ga neće ni biti u ponudi i preporučuju kupovinu punjača drugih proizvođača, što lično smatram apsurdom

Pa to je stvarno smejurija. Ajde što ga ne daju free, nego ga uopšte ni nemaju na stanju odgovarajući da kupiš. Pa morascda lupas glavu kiji odgovara. Poluproizvod.

A što prvo ne pitate predstavnika proizvođača , pa onda pričate... ?

Sa 66W od Honora radi "brzo" punjenje na starom P30, koji ima 25w čini mi se.. Ne vidim zašto drugi telefoni ne bi radili..

Nisam još kanim se. Najviše me odbija to sto se svi redom žale da im ne prolazi imei za sluške. Naša bag*a po maloprodajama izgleda šibala prijave na svoje ime pa sad kupcima ne prolazi. Nije da mi je stalo za jedne slušalice, ionako ih imam 5 u kući, ne znam ni gde su mi sve, svakako cu ih prodati ili pokloniti nekom detetu da ima. Nego mi se nešto ne da da me tu*a neki slinav*c iz Gig****na ili odakle već...
Videću, mozda se i odlučim danas-sutra pa javljam utiske.
Trebalo bi da moze da se vrati telefon u tom slucaju. Barem bi ja to uradio.

Nazad
Vrh Dno