skijeti
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.01.2013
- Poena
- 195
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600, aio Deepcool LS520
- Matična ploča
- MSI b450 Tomahawk max
- RAM
- 2x8 gb 3200 cl14
- GPU
- Radeon rx6800
- Storage
- 1tb adata sx8300pro nvme, 500gb kingston a2000 nvme
- Zvuk
- Edifier S350DB
- PSU
- Antec NE600G
- Kućište
- NZXT H5 flow
- Monitor
- ViewSonic 27"
- Miš & tastatura
- Cooler master masterkeys lite L
- Ostale periferije
- ps4 pro
- Tablet
- Xiaomi pad 5, Nokia Lumia 2520
- Mobilni telefon
- Honor magic 5 pro, Edge 30 fusion
- Pametni uređaji
- Suunto ambit black, 9 peak
Garmin forerunner 245, fenix 5 sapphire
Xiaomi mi band 1s, 2, 5
Xiaomi mi watch
Redmi watch 2 lite, Redmi watch 5 lite
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Vatreni, kao neko ko je, poslednje 2 godine, koristio realme gt 5g, samsung a52s, iphone 13 pro, pa s22ultru, xiaomi 12 pro, pixel 6a, motorolu edge 30 ultra, motorolu edge 30 fusion i sada imam priliku da koristim honor magic 5 pro bez ikakvih dvoumljenja mogu da potvrdim da MagicOS, po pitanju stabilnosti ne zaostaje ni za jednim OS-om, naprotiv, bolji je od dosta drugih. Ono gde je slabiji je sama estetika, odnosno prevelika slicnost sa emui (refresh bi dobro dosao) i nedostatak odredjenih, manje bitnih opcija koje drugi brendovi nude, a koje ne uticu na svakodnevni rad uredjaja. Ne smatram to kao nedostatak, jer mi je stabilnost ipak najvaznija. Medjutim, ono u cemu je bolji od vecine ostalih je sistem kamera, kvalitet ekrana (pravi pwm od 2160hz je nesto sto drugi brendovi ne nude, odsustvo treperenja u bilo kojim uslovima), baterija, a podrska od 3 android nadogradnje i 5 godina sigurnosnih je sasvim pristojna (iako nisu najbrzi, po tom pitanju). Kada sve saberes i oduzmes, za novac za koji moze da se kupi ovaj model, u zvanicnim radnjama, apsolutno je best buy. Niko mu nije cak ni blizu.