Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Definitivno s22 ultra ima jaci kontrast. Mozda gresim u izrazu ali izrazenije su boje.
Za test sam i pitao zenu nasumicno gde su izrazajnije boje i svaki put na razlicitim slikama je izabrala s22 ultra.
Probao sam slikam ali ne moze to da se docara.
Ovo je definitivno do ekrana sa ovim vivid su izvukli maksimum sto su mogli.
Ali ne razumem ravan ekran obican i ispade losije.
Jer ovo je po meni jednostavniji ekran a ispao losiji.
Ima na youtube gde ekran uporedjuju sa 10+ i vivid je losiji na s24 ultra.
Ako ti je za utehu,ja posedujem S23U, i on ima slabiji kontrast u odnosu na S22U,danas sam poredio sa kolegom iz firme. Nije sad to nesto woow,ali primeti se ko ima malo ostrije oko.

Ništa, prodajte te s24 ultre i vraćajte se na s22 ultra, s24U neupotrebljiv sa tim ekranom 😁

Zar su stvarno toliko lose kamere, sto se ovoliko pljuje? 😂 . Pre ovog update-a, evo par primera u Budimpesti sto sam uhvatio. Vecina su 50mp, svideo mi se taj mod, u dobrom svetlu šije nerealno, samo da ga update-uju da bude konzistentniji. Primeri su 1x, 2x, 5x telefoto itd. Negde sam dodao blur u post-u i slicno, neke su takodje slikane sa flash-om. Evo par slika na flikr:

Na putovanju smo imali 14 pro max i 15 pro. U mnogo slucajeva je s24 ultra bio bolji. Video kvalitet je takodje odlican, pogotovo 4k 120FPS slow mo, fantasticna stvar koju nema nijedan telefon sada.

I onda ovde kaze neko 5x je neupotrebljiva.. nije mi jasno.
50mp mod i 5x su bombe, samo jos malo da ih srede.

Zar su stvarno toliko lose kamere, sto se ovoliko pljuje? 😂 . Pre ovog update-a, evo par primera u Budimpesti sto sam uhvatio. Vecina su 50mp, svideo mi se taj mod, u dobrom svetlu šije nerealno, samo da ga update-uju da bude konzistentniji. Primeri su 1x, 2x, 5x telefoto itd. Negde sam dodao blur u post-u i slicno, neke su takodje slikane sa flash-om. Evo par slika na flikr:

Na putovanju smo imali 14 pro max i 15 pro. U mnogo slucajeva je s24 ultra bio bolji. Video kvalitet je takodje odlican, pogotovo 4k 120FPS slow mo, fantasticna stvar koju nema nijedan telefon sada.

I onda ovde kaze neko 5x je neupotrebljiva.. nije mi jasno.
50mp mod i 5x su bombe, samo jos malo da ih srede.

Druze kad bi ovde slusao sta sve pisu nijedan telefon kupio nebi a suma sumarum s24U ce biti i ove godine telefon broj 1.🫡

Ne sumnjamo, npr uvek objektivna Bench redakcija koja sagleda sve činjenice pa nam predstavi to preko malih ekrana.
Zvučim kao šizoje sad 😂

Znate li sta sam shvatio posle prelaska na iphone 15 pro max i napustanja Samsunga posle 7 god??? Samsung je najveci proizvodjac OLED panela/ekrana na svetu, proizvodi panele za sve bitnije igrace na trzistu koji zele najbolje u svoje flagship telefone pa i sam Apple kupuje od njih… Ako je on dozvolio da ovakvu smejuriju od ekrana izbaci sa S24U, svima je jasno sta misli o svojim korisnicima i ko su im vecina korsnika (ne sporim da su Apple korisnici vece lozane)… Sve u svemu, sa jedne strane zasluzili su da ne prodaju ni jedan telefon, a sa druge bolje da ga prodaju, jer ako Apple nastavi da dominira na trzistu kao ove i prosle godine, sasvim zasluzeno, ode naredni iPhone na 2000$ sta im tesko… Tako da trk u prodavnicu po Ultru, verujte bice to telefon godine po recenzijama 100%, sta ce vam ekran koji je podesen i radi ono sto se ocekuje! 😂😂😂

Samo si presao u ekipu koja je isto tako puna mana na mnogim poljima, i isto tako smesna, samo sto je marketinski cudo, pa se lakse gutaju problemi jer znas "kod apple-a je to tako"...
Jel može pojašnjenje šta je “puno mana na mnogim poljima” i “smešno”?

Nije pljuvačina. Ja koristim oba brenda i ni jedan mi se ne čini smešan, kako možemo reći da je S23U smešan telefon, po meni perfektan. Takođe ne vidim ni na S24U neke probleme.

Одбија да умре мрцина.
Screenshot_20240224_220115_Device care.jpg
Ja onda ne radim nesto dobro. Kako toliko?
I baterija 30% bolja nego na s22 ultra. Tamo nisam mogao 3,5h SOT ukupno.
Na suvu brzinu tel je bar 20% brzi od s22 ultra.
E sad malo o ekranu.
Vivid mod ne radi kad se ukljuci Eye comfort shield ili adaptive true tone.
Sve sam vise ubedjen da Ili je do ekrana ili do grafickog chipa (kao sto nvidia i radeon imaju razlicite boje na istom ekranu).

Jel može pojašnjenje šta je “puno mana na mnogim poljima” i “smešno”?
Samo sam odgovorio na konstataciju da je S2x ultra - "smešan" telefon. Tako isto mogu da kazem i za iphone - random opis. Za mene licno, ip ima puno mana ali ne namecem to ovde , i zato ga i ne koristim vise. Ali necu da kazem da je "smešan" telefon... Ako se razumemo...

Pogledajte prilog 430486
Ja onda ne radim nesto dobro. Kako toliko?
I baterija 30% bolja nego na s22 ultra. Tamo nisam mogao 3,5h SOT ukupno.
Na suvu brzinu tel je bar 20% brzi od s22 ultra.
E sad malo o ekranu.
Vivid mod ne radi kad se ukljuci Eye comfort shield ili adaptive true tone.
Sve sam vise ubedjen da Ili je do ekrana ili do grafickog chipa (kao sto nvidia i radeon imaju razlicite boje na istom ekranu).
Ja na s22 ultra max izbacim 4h SoTa!

Nazad
Vrh Dno