Ja sam presao...Kakva je Orion infrastruktura u poredjenju sa Supernovom / MTS-om?
Planiram da nakon raskida ugovora sa SuperNovom predjem kod drugog provajdera sa boljom ponudom za samo net paket.
Pošto vidim da Orion ima svoju infrastrukuru gde živim, baš me zanima me kakav je kvalitet u poredjenju sa SuperNovom?
Da li ima neko ovde ko je prešao sa SN na Orion? Kakva su vam iskustva?
Kolika ti je brzina neta, i ping kada odes na web stranice kao SpeedTest, Fast.com, itd.?Ja sam presao...
Supernova je nasledila RV ovde, tako da Orion tesko da moze gore.
Na telefonu 600/600.. radi topKolika ti je brzina neta, i ping kada odes na web stranice kao SpeedTest, Fast.com, itd.?
Da li je brzina konsistentna i ping nizak, ili se oscilira?
Plače mi se. Plaćam SBB 4 i nešto hiljade, televiziju ne gledam. Optika još nije prošla.nove promocije u Orion Telekomu 20 meseci 50% na sve pakete https://oriontelekom.rs/gigant-internet/
ccc, poskupljenje 😂 Sa 24 na 20 meseci & sa 50% za sve pakete na 35-50%.nove promocije u Orion Telekomu 20 meseci 50% na sve pakete https://oriontelekom.rs/gigant-internet/
tvoj paket nije poskupeo jos mozda uskoro loolololccc, poskupljenje 😂 Sa 24 na 20 meseci & sa 50% za sve pakete na 35-50%.
Kakvi magovi marketinga 😅
Pu pu pu 😂 Jezik pregrizo.mozda uskoro loololol
Ja sam potpisao UO za Metro optiku 2,5 / 0,75 Gb/s (samo net) pre cca 6 meseci za 1375 RSD mesečno. Zakačilo me ovo potencijalno poskupljenje od marta i razmišljao dal da otkažem, al juče zovu i nude 4,5 / 1 Gb/s na 24 meseca za 1675 RSD. Potvrdio da tu neće biti poskupljenja od marta i potpisao 😊Ja sam potpisao na 24 meseci po 2025 din = 48600 din
Sad imate ponudu 20 x 1775 + 4 x 3199 = 48300 din.
Meni su digli cenu za 350 din od ovog meseca, a pitanje je za koliko će ostalima kad dođe vreme...
Kakav je Orion net za online gaming?
Koliko vam ping pokazuje kada ga testirate preko Ookle ili drugih stranica?
To mi lici u redu.Zavisi od lokacije servera najvise, ako je Evropa sve radi super. Sto dalje ides to je veci ping.
Dok sam igrao CSGO bio je oko 25ms, sad na EA FC 24 je oko 35 za ove blizu ili 150/200+ kad me zakaci za Kanadjane ili Amerikance..
Rezime mog slucaja, 24h bez internetaposle opet prekid.
Nešto su zeznuli oko kablova jer su verovatno povezivali nekog novog korisnika ima pošto sada to stalno rade.
Ovo je čista nemarnost.
Imam ja, sta te interesuje ?Jel ima neko x96 box?
Pa krpi se valjda splajserom, ali taj noseci ima i sajlu i ako je ona ostecena mora se povezati.Ma radi bez greske, nego sto su ga "majstorski" opravili...
ne znam kako se u opste krpi opticki kabl kada nije prekid na spoju a da to bude trajno osim zamenom kabla?
Nadam se da ga planiraju zameniti.
Zanima me kada si ga dobio i koji paket imas?Imam ja, sta te interesuje ?
Pa krpi se valjda splajserom, ali taj noseci ima i sajlu i ako je ona ostecena mora se povezati.
A ne, nisam ga od njih dobio, kupio sam ga. I ne znam da oni to koriste. Ja sam u pripejdu sa Laki tv boksom kod njih i takodje kod sbb na eon. A ako su davali x96, onda su ga sigurno i modifikovali prema svojim potrebama. Uglavnom nista ne gubis.Zanima me kada si ga dobio i koji paket imas?
Nece da mi daju, navodno nemaju...
A na 20 strana citam da je deljen.
Ovaj sto imam mucenik nema youtube kids koji mi treba...
Na taj se valjda moze instalirati vise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari