Dal mooozda ima neko ( ako neko ima iskustva u tome 😁) ko bi u moje ime trazio patch zakrpu od SlimHousa ili od koga treba vec
Elem imam Stick H96PRO sa S912 2/16gb bio na android 7.1.2 i malo setao po sajtovima i vidim da svi pisu da je dosta slican sa Tanix TX9S i stavim njegov Slimbox ATV 9.1.2 ( @SalacUE tebe krivim ti si me nalozio na ovo 😂🤣😂🤣😂 ) i stvarno se dobio stapic koji je mnogo mnogo bolji od stock verz. ali ( ********* uvek ima i ali ) ne odgovara mu izgleda chipset za WiFi pa zato sada nema wifi i bluetooth mada moze sa lan usb adapterom da se dobije internet i tako ja izmenim jedno 10-tak fw ( aidon,s 4PDA itd..... ) sve gde je iole licilo da moze al su svi sa vecim manjkavostima od Slimboxa ( uradio sam ja i backup sa TWRP mogu da se vratim na osnovni fw ) ali prosto mi je zao kad vidim kakav stapic moze da bude 😭😭😭
Pa eto ako neko ko je vican i ima iskustva sa onim forumima i ako je vec to nesto trazio a ima volju da mi ucini
Znaci treba mi patch ( zakrpa ) za Slimbox od Tanix TC9S ATV koji ima SoC S912 Ram/Rom 2/16gb Gpu T820MP3 sad je verzija android ATV 9.1.2. A patch treba za wifi koji ima RTL 8723bs
( naleteo sam na jedan al on izgleda nije za S912 i nije uspelo ) Izvinjavam se ako sam bio preopsiran i sto ovde pisem a ne gde treba ( ali mislim da ni moj engleski i gde bi trebaolo da ga postavim pitanje nisam tome dorastao ) pa se odlucih ovako pa eto ....
Uvek sam se pitao sto ljudi pisu "*********" e sad i to znam sta je 🤣😭😂🤣