bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Nema ja cak mislim da je to dobro z akorisnika, posto je sada trend da usluge provajdera stalno poskupljuju tako da si bar neko vreme zasticen.ako je zakonski maksimum ugovara na 24 meseca, jel ima neke mane sklopiti ugovor na 30 meseci umesto 24? tipa jel gubis neka prava ako ne sklopis na 24?
iskreno, 24 ili 30, meni je isti djavo, al aj kad vec razmisljam da predjem kod njih, da znam samo o cemu se radi, i sta bi dobio ili izgubio potpisivanjem jedne ili druge opcije...
Ja svaki put pitam u MTS da li mogu za mobilnu telefoniju da sklopim ugovor na 3 godine (nekada je to moglo) ali ne daju.
Da bi raskinuo ugovor moras da platis benefite, ne mozes na to da se pozoves posle 6 meseci.Za tebe nema negativnih posledica. Jedino može da ima za njih, neko se može napraviti lud pa da kao korisnik potpiše takav ugovor, iskoristi besplatne mesece, pa posle raskine pozivajući se da je ugovor protivzakonit.
Ide jedan ugovor na 30 meseci, evo mi ga na stolu.P.S. Negde sam čuo da Orion to nekako provuče da su dva ugovora, prvi na 6 meseci, drugi na 24 ali to ne bih znao kako ide
Nije bas po zakonu, ali meni odgovara.
i radijus vektor je nekada nudio ugovore na 30 meseci i rado smo ih potpisivali. MTS je to ukinuo.