Znaci normalno da de cuje tako i u toku slikanja - zumiranja kao da cujete blago zvuk tup kada zavrsi zoom, zanimljivo je to da se oseti kada telefon drzim horizontalno, a vertikalno kada slikam kao da se ne cuje, valjda zbog polozaja sociva
Pilula je top, ja je bukvalno ne primećujem, mnogo više mi smeta notch ili bilo šta po sred ekrana.Pilula mi sve više smeta, jedino što otključavanje stvarno radi predobro zbog TOF.
Zakrivljeni ekran nije problem, kod rukovanja i držanja jer su bočne ivice ravne pa su leđa opet zakrivljena. Kada se koristi još sa ovom maskom, još bolje je, jer je kao još jedan stepenik..
Ovo je jos jedan dokaz da problem sa kocenjem kamere i telefona, koji je prijavio clan ovog foruma pre par strana, neka aplikacija koja je instalirana na telefon. Samo treba naci koja aplikacija i/ili podesavanje pravi problem...Meni je za evo nekih 5-6 meseci 3 puta zabagovao telefon (svaki put na kameri, slično kao onaj problem sto se pisalo ovde) i to do te mere da je telefon neupotrebljiv. Srećom restartom telefona se reši problem. Moguće da je ovo zbog toga što imam mnogo aplikacija sa svakakvim dozvolama koje malo ljudi koristi.
Sto se tiče baterije potpuno si upravu posle 202 i ja sam isto pomislio odlicna ne mogu je potrositi u tiku danaPilula je top, ja je bukvalno ne primećujem, mnogo više mi smeta notch ili bilo šta po sred ekrana.
Ekran nije zakrivljen nego samo staklo, dosta interesantno rešenje, ali i ja volim ravne ekrane kao S24U. Teško cu se navići ali Honor i Huawei ni nemaju više ravne ekrane u flagship kategoriji.
Ne znam za druge, ali meni je baterija sa ovim 202 update-om još bolja, gotovo je neverovatno da flagship sa velikim ekranom, sa svim uključenim gotovo regularno traje po 2 dana, u 6h SOT-a. Da ne pričam sa ga punim po pola sata pre posla i slično.
Sad ostaje samo MagicOS da stigne HarmonyOS.
Bezveze troši bateriju u pozadiniPa što si ga zamenio ako je lepo radio?
@NotingemForest zašto uključuješ i isključuješ volte?
Menjao za 14 pro max ,glavu za glavu ,jedna od mojih losijih odluka .Pa što si ga zamenio ako je lepo radio?
@NotingemForest zašto uključuješ i isključuješ volte?
Dzabe iskljucujes VoLTE (Voice over LTE) da stedio bateriju, bar dok ga ne koristis. VoLTE je tehnologija gde se glas prenosi preko mobilnih podataka a ne da se telefon prebacuje na 3G/2G mrezu dok si na 4G/LTE konekciji da bi se obavio razgovor. Nudi brzu uspostavu veze i bolji zvuk. To sto je ukljucen VoLTE ne znaci da je i aktivan tj da se uvek koristi. Da bi se uspostavila VoLTE veza, druga strana (onaj koga zoves) mora isto da podrzava VoLTE (i da je ukljucen), da ste iz iste mreze, da nije u roamingu... Ono gde VoLTE najvise trosi baterije je u uslovima slabog signala jer koristi mobilne podatke za prenos zvuka, kada ce se trositi dosta baterije a i zvuk mozda nece biti najbolji.Bezveze troši bateriju u pozadiniKad mi treba uključim, a primetio sam kad je uključen tokom celog dana da se to odrazi na trajanje baterije, nisam sad baš detaljno gledao ali mislim da bar za 20% ubrza potrošnju.
Ako grešim neka me neko ispravi
Meni je jačina prilično dobra, čak šta vise, zvuk mi je na polovini u toku razgovora, skoro ga nikada ne pojačavam do kraja, jer čuju ljudi i oko mene..Da li je resen zvuk sagovornika sa tim update-ima? Znam da su se ljudi zalili da je poprilicno tih zvuk u slusalici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari